MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja już po wizycie. Wszystko jest ok. Założyła mi kartę ciazy. Wyniki wszystkie ok. Dzidzka to taka spora już gruba kuleczka:d niestety nie mierzyla mi Jej i fotki tez tym razem nie dała. Na szybko tylko spojrzała i dała mi spojrzeć na monitor. Data porodu na karcie to data wyliczona z OM czyli nic się nie zmienia 7.03.
Ja dzis miałam przez brzuch robione USG.Marza89, Reniferra, ksiazka, sunshine03, patkaaxx90, Sana, kasiuleek, Kleopatra, kehlana_miyu, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Elcia podejrzewam, że to macica się rozciąga i coś mnie w srodku przy silnym kichnięciu jak leżałam zabolało. Ja mam 2ciecia jedno zrobione na drugim i widać kreski takie białe już. Blizny poprostu ale nie są jakieś chamskie:) pod majtkami i tak nie widać.
-
nick nieaktualny
-
Ja jako jedyna będę narzekać znowu plamie wczoraj przeszło w poludnie A dZisiaj nie dawno się pojawił taki ciemnobrazowy śluz.. byłam na pobraniu wymazu i tak się zastanawiam czy mnie nie zruszala gdzieś... pisałam do swojej lekarki ale okazało się ze do poniedziałku na urlopie..I dupa nie wiem co robić..Miłosz
Honoratka
-
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi dam znać jak będzie u mnie dziś wieczorem. Póki co u nas też żar z nieba i wciąż mdli okrutnie. iNso a Ty który tydzień teraz masz?
-
Patka, możliwe że to po pobraniu wymazu. Ja bym nie panikowała, jeśli się to powtórzy i będziesz bardzo się stresować to może podjedź na IP.
Mnie od trzech dni męczą z rana mdłości i zawroty głowy, na szczęście popołudniu przechodzi. Upały nie pomagają.
Julia 07.2015 -
Ulv15 wrote:Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi dam znać jak będzie u mnie dziś wieczorem. Póki co u nas też żar z nieba i wciąż mdli okrutnie. iNso a Ty który tydzień teraz masz?
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Sana tylko ze izba prZyjęć skońcZy się tym ze mnie zostawia u nas tak zawsze jest.. A ja nie zamierzam w szpitalu leżeć .. mam dziecko w domu
-
Ulv15 wrote:Dziewczyny a z to pierwsze usg jest przez powłoki brzuszne czy sondą dopochwową jeśli 8+1d ?
Mi lekarz powiedział, że do 12 Tc robi się usg dopochwowe a później przez powłoki brzuszne. Nie wiem czy tak jest wszędzieUlv15 lubi tę wiadomość
. -
Ja też z zasady mam dopochwowe. To prenatalne ok 12 tyg to już tak i tak.
Patka może poczekaj. Jak to delikatne plamienia to bym nie szalał, jak będzie się zwiększać to ip.
U nas upały ale dziś byłam ostatni dzień w pracy. We wtorek wyjeżdżamy -
iNso87 wrote:Ja wlasnie sie umówiłam na samo usg genetyczne I trymestru do gina z certyfikatem fmf. Mam 22go jednak popołudniu. Bede wtedy w 11+6d dc mam nadzieje,ze nie za wcześnie bedzie.
Chociaż czas tak szybko mija, już równo miesiąc wiemy o ciążyiNso87 lubi tę wiadomość
. -
Makowe Szczęście wrote:Nie martw się Lekarz mi mówił, że to badanie wykonuje się od 11 tygodnia my mamy wizytę na 29 sierpnia już nie mogę się doczekać
Chociaż czas tak szybko mija, już równo miesiąc wiemy o ciążyMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dzisiaj pisze już znad naszego morza Jantar jest jeszcze lepszy, niż Wigry
Coś tam na polu namiotowym nam nie pasowało, więc zmieniliśmy lokalizację
W związku z tym odwołałam dzisiejszą wizytę i umówiłam się w przyszłym tygodniu w Gdańsku, w Medicover-więc nic nie zapłacę
Tak przy okazji-woda w Bałtyku jest cieplwjsza, niż powietrzePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Przyjechaliśmy tu tylko dlatego, że wcześniej sprawdziłam stan wody
www.sk.gis.gov.pl - to strona, gdzie można sprawdzić nie tyle, jaki jest stan wody, ale ja sprawdzam, jaką jest flaga-w tej chwili białaPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm