MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja po wizycie, wszystko jest w porządku z dzidzią, wg usg jest 3 dni starsza niz wg om i ma już 3.5 cm
Torbiel w dalszym ciagu mam, zmniejszyła sie tylko minimalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 19:10
Rub45, iNso87, Kleopatra, kehlana_miyu, Reniferra, jenny88, Ulv15, Sana, lkc, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dawno mnie u Was nie było, wieczorami jestem już tak wypluta że nie mam sił coś pisać, a w ciągu dnia praca, dom, dziecko i szczerze podziwiam wszystkie dziewczyny co mają po 2 dzieci że jeszcze macie czas na forum ja do tego mam potworne mdłości (a tak się na początku cieszyłam ze jest wszystko ok nic nie męczy) ta ciąża jest totalnie odmienna
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, dzidzia na miejscu serduszka bije. Ciąża tylko wg usg młodsza o 5 dni mam nadzieję że dalej wszystko będzie sie toczyło prawidłowo. Rodzice i teściowie wczoraj już oficjalnie wiedzą.
PozdrawiamiNso87, Kleopatra, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Rub45, monniqu, Panna_Justyna, Sana, lkc lubią tę wiadomość
-
Hejka, widziałam serduszko!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8365b25c2eb.jpg
Kijanek ma 0,34 cm ale lekarka nie sprawdzała tętna, za mały jest jeszcze? Myślałam, że jak bije serduszko, to się sprawdza..
Pierwsze prenatalne badanie po stymulacji okazało się, że jest darmowe. Umówiłam się na 14.09, powinnam wtedy być w 12t0d więc myślę że idealnie.
Mdłości coraz większe! I dziś pierwszy raz poczułam metaliczny posmak. Chyba. Bo myślałam, że będzie to posmak jakby krwi bo ona jest metaliczna, ale moje odczucie było bardziej kwaśne. A Wy jak to odczuwacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 22:03
Rub45, sunshine03, Reniferra, Kleopatra, iNso87, monniqu, bbeczka91, Ulv15, Sana, WNK, lkc lubią tę wiadomość
-
teverde wrote:Hejka, widziałam serduszko!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8365b25c2eb.jpg
Kijanek ma 0,34 cm ale lekarka nie sprawdzała tętna, za mały jest jeszcze? Myślałam, że jak bije serduszko, to się sprawdza..
Pierwsze prenatalne badanie po stymulacji okazało się, że jest darmowe. Umówiłam się na 14.09, powinnam wtedy być w 12t0d więc myślę że idealnie.
Mdłości coraz większe! I dziś pierwszy raz poczułam metaliczny posmak. Chyba. Bo myślałam, że będzie to posmak jakby krwi bo ona jest metaliczna, ale moje odczucie było bardziej kwaśne. A Wy jak to odczuwacie?
Gratuluje to termin ci z usg został ten sam czy ci zmieniła
Bardzo sie ciesze ze wszytko dobrze u ciebie i ze możesz sie teraz dzidzia cieszyć po tych cyklach starań -
Bluberry wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie u Was nie było, wieczorami jestem już tak wypluta że nie mam sił coś pisać, a w ciągu dnia praca, dom, dziecko i szczerze podziwiam wszystkie dziewczyny co mają po 2 dzieci że jeszcze macie czas na forum ja do tego mam potworne mdłości (a tak się na początku cieszyłam ze jest wszystko ok nic nie męczy) ta ciąża jest totalnie odmienna
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, dzidzia na miejscu serduszka bije. Ciąża tylko wg usg młodsza o 5 dni mam nadzieję że dalej wszystko będzie sie toczyło prawidłowo. Rodzice i teściowie wczoraj już oficjalnie wiedzą.
Pozdrawiam
Kochana ja mam dwójkę dzieci ale wiesz to wszystko zalezy od tego w jakim wieku masz dzeci Ja mam 10 i 5 latka wies sa w stanie sie chwile soba zająć juz mimo ze co chwila i tak eskalacje żądań Wcześniej było naprawdę kiepsko nie miałam chwili dla siebie
Ps: gratuluje dziadusia odpoczywaj ile sie da -
Rub45 wrote:Gratuluje to termin ci z usg został ten sam czy ci zmieniła
Bardzo sie ciesze ze wszytko dobrze u ciebie i ze możesz sie teraz dzidzia cieszyć po tych cyklach starańRub45 lubi tę wiadomość
-
Teverde tak u mnie ten metaliczny to poprostu kwaśny smak w buzi nie do zniesienia. Przez niego jest mi tak niedobrze.
Witam się z rana. Mam wrażenie, że ranki wyglądają u mnie lepiej. Mam nadzieję, że i popołudnia i wieczory zaraz przejdą w zapomnienie.
Przez to całe zamieszanie z pakowaniem Mala gdzieś swoja Lolke wsadził, przytulanke do spania.. Masakra. Szukaj teraz po całym domu. Nie ma mowy, że rozpakuje walizkę z powrotem..teverde lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry! Po wczorajszej wizycie jestem bardzo szczesliwa. 22mm szczescia, serduszko 173/min z usg wynika ze ciaza jest okolo tydzien starsza a wiec dzisiaj jakies 9+2 Wybaczcie ze bez polskich znakow ale zmienilam telefon i cos nie ogarniam jak zmienic
Dostalam tez luteine dopochwowo bo cos sie odwarstwia na usg i prawdopodobnie maly krwiaczek sie tworzy? Delikatnie mnie to niepokoi... A oto fotka: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e69982def31.jpg
A i zpomniałam dopisać że usg było dopochwowe, tak jak mówiłyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 09:55
Kleopatra, Reniferra, monniqu, BitterSweetSymphony, bbeczka91, iNso87, Marza89, She Wolf, Sana, teverde, WNK, lkc, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny piszcie kto ma wizytę i o której w tym następnym tygodniu 6-12.08.
Ja mam dopiero 13 sierpnia to nie wem czy sie liczy bo to nie następny tydzień tylko jeszcze kolejny wtedy sie dowiem dokładnie jaki mam termin tzn mam nadzieje heheiNso87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? Staram się o drugie dziecko od pół roku i w końcu kilka dni temu zobaczyłam dwie kreski na teście. W poniedziałek mam wizytę u lekarze i już nie mogę się doczekać.
Termin według om wychodzi na 25.03.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 10:06
Ulv15, Reniferra, iNso87, Sana, teverde, Kleopatra, Makowe Szczęście, lkc, kasiuleek lubią tę wiadomość
Aniołek 10tc - sierpień 2018
-
Gratulacje dziewczyny, piękne kruszynki ❤️ ja w poniedziałek idę już typie nóżkami z niecierpliwością
teverde lubi tę wiadomość