MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marza, a byłaś już na USG? Bo widzę że Ty też po ovarinie, do tego całkiem przyzwoite przyrosty bety, to może też bliźniaki?
Marza89 lubi tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Marza, a byłaś już na USG? Bo widzę że Ty też po ovarinie, do tego całkiem przyzwoite przyrosty bety, to może też bliźniaki?
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Dopisanie, kto jeszcze wizytuje w następnym tygodniu? Ostatnia szansa na dopisanie potem w pn będę pewnie tydzień zaglądać do Was ale nie wiem czy będę się udzielać bo nie wiem czy będę miała jak:) Właśnie usmazylam z 2kg mięsa mielonego indyczego kotlety. Beda na jutro na obiad i na wyjazd w pn do chleba. Wiecie trochę się teraz boję stołowac w ciazy poza domem. Tym bardziej na wyjeździe gdzieś po drodze w barach:/ Nie mam zamiaru oczywiscie stać przy garach codziennie nad morzem i chyba na suchym bede większość czasu jechac:/ no cóż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 13:54
-
iNso- ja na samym suchym bym oszalała. Uwielbiam jeść i ograniczanie się tylko dlatego, że jestem na wakacjach byłoby dla mnie katastrofą, a nie wakacjami
Nie chodzę na kebaby czy inne świństewka
Ale szukam polecanych knajp w okolicy. Wczoraj byliśmy na rybce w jednej. Bajka Dorsz bez panierki smażony na klarowanym maselku z koperkiem... Świeżutki i pysznyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:09
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A tak poza tym - naprawdę nie mam ochoty na nic słodkiego
Wata cukrowa? Istota każdego festynu? A nigdy w życiu
Za to na przystawkę śledź z borówką? Ojejuniu, 10 porcji bym zjadła A to takie ogromne i mięsiste kawałki
A jak u Was z jedzeniem, poza kfc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 14:13
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek z 2-3razy napewno jak gdzies dalej pojedziemy pozwiedzac to napewno obiad bedzie grany. Tez bede szukac polecanych restauracji na necie. Ja w sumie zup wogole nie jem:p gotuje dla reszt domownikow a obiad to jem tak,ze wkladam dla Malej na talerzyk i troche od niej skubne albo skoncze albo wogole nie jem:p
Ja wczesniej frytki zrobilam dzieciom z nuggetsami i nie weszla mi zadna frytka:| bleee a slodkiego tez nie dam rady. Wkrecila mi sie salatka z lisnera chyba w tych pudeleczkach brokulowaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 15:25
-
Zapomniałam wczesniej napisać,ze ginka polecila mi na mdlosci Imbifem. Macie takie krople? Ktoras moze używa? Mi wlasnie Malz kupił i jestem po pierwszej dawce. Zobaczymy za pare dni czy się sprawdzi ten suplement. 3x dziennie można go użyć po 25kropli.
-
iNso87 wrote:Zapomniałam wczesniej napisać,ze ginka polecila mi na mdlosci Imbifem. Macie takie krople? Ktoras moze używa? Mi wlasnie Malz kupił i jestem po pierwszej dawce. Zobaczymy za pare dni czy się sprawdzi ten suplement. 3x dziennie można go użyć po 25kropli..
-
nick nieaktualnyMi mąż wczoraj kupiła ananasa świeżego bo wyczytał że pomaga na mdłości... mi wieczorami mocno się nasilają, zjadłam plasterek bo balam sie ze ten sok jeszcze bardziej nasili mdłości ale nie naprawdę ananas pomógł. Dzis zakupiłam jeszcze imbir i bede tez próbować... Jak robicie z tym imbirem, do herbaty czy zwykly napar?
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Mi pomaga woda z imbirem. Próbowałaś lemoniady z imbirem, miodem i kropelka octu z jabłek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 17:16
-
iNso87 wrote:pilam wczesniej wode z plastrami swiezymi imbiru potem herbate. Poki co slaba roznice widze z tymi kroplami. Zoladek dzis mnie jeszcze dla odmiany boli. migdaly tez cale przegryzam eh. A lemoniady takiej nie pilam.
Mnie ratują jeszcze opaski sea band. Daj znać czy te kropelki pomagają. -
nick nieaktualny
-
Uwazajcie z ananasem. Powoduje on skurcze macicy. Szczegolnie ten twardy srodek. Polecany jest natomiast zeby wywolac porod. Nie dotyczy to ananasa z puszki .25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ciekawe z tym ananasem bo kurcze nie wiem moze to podswiadomosc ale mi pomogl ale z drugiej strony wierze w naturalne srodki wiec jesli moze powodowac jakies skurcze to lepiej nie ryzykowac. Chociaz od czasu do czasu pewnie mozna jesc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Uwazajcie z ananasem. Powoduje on skurcze macicy. Szczegolnie ten twardy srodek. Polecany jest natomiast zeby wywolac porod. Nie dotyczy to ananasa z puszki .
Zaskoczyłaś mnie tym ananasem. Faktycznie poczytałam i jest coś na rzeczy „ananas zawiera bromelainę, wpływającą na macicę i motywującą ją do pracy.” Taka informacje znalazłam, ale jednocześnie było napisane, ze zeby uzyskać JAKIKOLWIEK efekt trzeba by zjeść PRZYNAJMNIEJ 7 anananasow na jednym posiedzeniu. Wiec myśle, ze nie ma sie czym martwić I zjedzenie kilku kawałków w celu zmniejszenia mdłości nie zaszkodziRub45, Bluberry, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Te mdłości są okropne
Mnie ratują jeszcze opaski sea band. Daj znać czy te kropelki pomagają