MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Też ty weszłam sprawdzić jak Twoja wizyta She Wolf... Wyrazy współczucia.
My jutro mieliśmy powiedzieć rodzicom męża i jego bratu, bo przyjeżdża, ale jakoś sama nie wiem... Od wczoraj się jakos nie czuję w ciąży... Dzisiaj rano byłam na badaniach i nawet mi nie było niedobrze z głodu jak zawsze. Miałam mdłości to źle, a jak mi minęły jeszcze gorzej. -
Mimoza nie bierz do głowy. Jeden dzień może być bez mdłości a na drugi wróci wszystko że zdwojoną siła.
Mi od popołudnia jak zwykle mdłości się podwajaja i dają w kosc:/ chociaż jeden dzień bez byłby super. Nie idzie funkcjonować. Teraz nawet jak jadę autem jako pasażer to mi niedobrze i co chwilę mam odruch wymiotny i mdłości maksymalne:/ czego nie mialam wcześniej. Im dalej tym gorzej normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 17:21
-
patkaaxx90 wrote:Ja mam prenatalne w środę i coraz bardziej się stresuje...
Patka pamiętam Cię ze staraczek Też mam wizytę w środę, jeszcze nie prenatalną ale stres jest. Zwłaszcza po takich strasznych wieściach od She Wolf. To okropne, nie powinno się tak dziać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 17:42
Hashimoto, Letrox -
Hej dziewczyny,
Ja się dawno nie odzywałam ale regularnie Was czytam. Serce mi pęka , gdy piszecie o Waszych stratach ( ja mam wizytę za tydzień w czwartek i wierze , że wszystko będzie dobrze. Mdłości raz mniejsze raz większe i tego się trzymam.
Powodzenia kochane, trzymajcie sie;*
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Dzieki dziewczyny :*
Mam nadzieje, ze zadnej z Was to juz nie spotka. Okropne jest widziec na monitorze to bezbronne cialko.
Trzymam za Was kciuki.
Moze sie jeszcze kiedys ‚spotkamy’.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Cześć dziewczyny!
She Wolf niesamowicie mi przykro, nie potrafię sobie wyobrazić co właśnie przezywasz dużo siły na te trudne chwile.
U nas dziś była wizyta. Nie pisałam wcześniej ale również miałam w tamtym tygodniu epizod krwawienia w nocy, które aż mnie wybudziło ze snu. Nie pojechałam na IP bo niestety w najbliższym szpitalu pracują same głąby... całe szczęście mój lekarz przyjął mnie rano między pacjentkami, sprawdził na usg, ze z dzidzią w porządku. Dodał do duphastonu, który brałam już wcześniej, jeszcze luteinę i kazał leżeć, gdyż w szyjce było jeszcze trochę krwi.
Dziś na wizycie całe szczęście już wszystko ok, ani śladu krwi, kosmówka pięknie przyklejona. Kamień z serca! W końcu mogę wychodzić z domu, bo już myślałam, że oszaleję.
Człowiek ma już prawie 5cm, skończone 11 tygodni i rozwija się prawidłowo na ten etap. Widziałam wyrostek płciowy ale nic z niego nie wynika ogólnie siedziałam na wizycie 50 min, czuję się w pełni uspokojona i zaopiekowana. Lubię w moim lekarzu to, że chętnie odpowiada na każde nawet najgłupsze pytanie, nigdy nie daje odczuć, że przesadzam czy panikuję.
Teraz 4 września prenatalne.Kleopatra, ksiazka, Reniferra, iNso87, Ulv15, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami kochane :-* u mnie faza mdłości zawsze na wieczór i nocą. Dziś konsultowałam moje wyniki z lekarzem. Musiałam zrobić ponownie TSH I dodatkowo T3 i T4. No i niestety mam nadczynność tarczycy. Od dziś jestem na lekach przez 3 tyg, po tym mam sprawdzić ponownie powyższe hormony. Lekarz jednak uspokoił mnie, że nic się nie dzieje, nie ma też zagrożenia dla dziecka z powodu tej tarczycy. Jutro albo pojutrze pójdę kontrolnie na usg.
She Wolf, bardzo Ci współczuję, i tak bardzo Cię rozumiem. Pół roku temu straciłam córeczkę w 19tc. Przeżyłam to bardzo. I jedyne co Ci może pomóc to czas. Uwierz mi, że z czasem będzie Ci łatwiej i lżej, ale niestety nie już i nie teraz. Gdybyś chciała pogadać to pisz na priv. Przytulam Cię mocno. [*] - to dla Twojego Aniołka.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *