MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monaaash wrote:Mam znowu poronienie zatrzymane. Niestety teraz się samo nie oczyści. Zresztą ostatnio w 8 tyg te z miałam lyzeczkowanie. Wszystko było dobrze do wczoraj jak okazało się że nie ma tętna;(
-
Ulv15 wrote:Butterfly co bylo powodem ze tak pozno stracilas male jesli mozna wiedziec oczywiscie? To musialo byc straszne przezycie
mimoza u mnie wszyscy tak sie napalili na chlopca ze nawet nie jestem w stanie juz sama niczego wyczuc :p
Ulv15, to nie tajemnica. Dziś też mogę o tym mówić z większą łatwością. Boli mniej. Moja córeczka miała uogolniony obrzęk płodu, który szybko narastał. Miała wadę genetyczną. Mieliśmy taki pech ,że był to statystyczny przypadek,A nie wynikający z nosicielstwa wadliwego genu przeze mnie czy przez męża. Był to zespół Turnera,na który chorują tylko dziewczynki. To nie była wada z którą się nie da żyć. Ale moja córeczkę zabił obrzęk, wynikający z wady gen.i dodatkowe wady gdyż układ limfatyczno-chlonny nie funkcjonował poprawnie. Dziura w serduszku, problemy z aortą itp. Ale była piękna i taka cudowna jak się urodziła. Urodziła się w moje urodziny,dodam.
Teraz mam swojego prywatnego aniołka, którego kocham ponad życie i wiem, że ona czuwa nad nami i prosi Bozie o zdrówko dla nowopowstającej istotki, która myślę będzie siostra dla Lilianki. Takie przeczucie tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 09:00
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualny
-
U mnie co do mdłości to miałam je tylko dwa tygodnie może 3. Jak poczuje zapach, który mnie odrzuca to oczywiście są przytulanki z porcelanka. Ale też się martwię czy wszystko ok. Usg dopiero za 11 dni. mam podstawowe badania krwi, grupę krwi, HIV, rozyczke, toksoplazmoze, I pappa. Nie wiem czy coś tam jeszcze. Wyniki będę miała podczas wizyty. Nie miałam glukozy ani moczu.
Dziewczyny, które straciły Maleństwa strasznie mi przykro, nawet nie wiem co napisać. -
Kurcze dziewczyny tak mi przykro ze sie nie udalo.
Ja sie zaczynam zastanawiac czy u mnie wszystko ok bo jednak tez mam odwarstwienie kosmowki a gin dopiero za tydzien. Ale nie plamie i mdlosci caly czas dokuczaja.
Monaash a cos czulas ze cos nie tak? Przestalas miec mdlosci? Czy po prostu poszlas na wizyte i sie dowiedzoalas? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj bo to szczegoly. -
Monaaash bardzo mi przykro... A myślałam, że tak wysokie ciążę są już bezpieczne. Ja jeszcze 10 dni do wizyty i czekam z niecierpliwością by usłyszeć dobre wieści i zobaczyć moją kruszynke ❤️
Miłego dnia Kochane ❤️Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monaaash - rozumiem, zrób wszystkie badania jak tylko dojdziesz do siebie! Moja przyjaciółka również poroniła dwa razy, pp zrobieniu wszystkich badań po tym jak zaszła kolejny raz w ciąze lekarz juz wiedział jakie leki od razu jej wdrożyć i dzięki temu urodziła zdrowego synka! Także spokojnie, na pewno jest Ci bardzo ciężko ale bedzie dobrze. Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie.
I czasami właśnie słyszałam że tak jest ze ciaza się przestaje rozwijać a organizm tego nie rejestruje i dalej się ma wsystko objawy
-
She Wolf, Monaash, bardzo mi przykro Życzę Wam, żebyście spotkały dobrego specjalistę na swojej drodze, który pomoże Wam w ustaleniu poprawnej diagnozy, a potem poprowadzi do pięknego finału
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 09:36
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny! Mam właśnie nadzieję że szybko znajdzie się przyczyna tego wszystkiego i dalej będzie można się starać. Jak to mówił lekarz i tak mam duże szczęście że udaje się zajść i to w miarę szybko. Tak więc sama wierzę że będzie dobrze. Wam życzę bezproblemowego rozwiązania i zdrowych dzidziusiow;)
iNso87, Panna_Justyna, Reniferra, mimoza lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Monaaash bardzo mi przykro... A myślałam, że tak wysokie ciążę są już bezpieczne. Ja jeszcze 10 dni do wizyty i czekam z niecierpliwością by usłyszeć dobre wieści i zobaczyć moją kruszynke ❤️
Miłego dnia Kochane ❤️
też tak macie, że jak siedzicie lub lezycie i wstajecie to kręci Wam się w głowach? Mnie czasem tak zakreci, że mam biało przed oczami staram się wstawać powoli.Marza89 lubi tę wiadomość
. -
Z moich obserwacji wynika, że pierwsi ujawniają się chłopcy Na poprzednich forach, właśnie chłopcy, byli już rozpoznawani podczas badań prenatalnych. Dziewczynki trochę później, ja dowiedziałam się o córeczce w 16 tc.
Ja jak za szybko wstanę to muszę się nieraz przytrzymać czegoś, żeby się nie przewrócić.Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam taki "problem" co nie jest problemem. Mianowicie piersi mam takie śliczne ale całe w kostkach, chyba jak byłam nastolatkom takich nie miałam. Macie na to jakieś sposoby? Nie mogę zakładać niczego z dekoltem a chciałbym się nacieszyć tym widokiem.