X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • Ankakaranka87 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf przykro mi bardzo :(

klz9t5odtafgnspm.png
  • Hetmanka Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf, mnie tez jest strasznie przykro :( nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz, ale bardzo mocno ściskam Cię i życzę Ci żeby spotkało Cię dobro i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki :*

oar83e3krueg9a4a.png
  • mimoza Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam, że nie mam mdłości... Zaraz chyba puszczę pawia, ale chociaż wiem, że z Maleństwem wszystko ok.

Macie jakieś przczucia co do płci?? Ja właśnie prawie napisałam zamiast z Maleństwem, z Małym i się już kilka razy złapałam, że myślę o bobasie jako o chłopcu, a w sumie chciałabym teraz dziewczynkę.

Camilla1983 lubi tę wiadomość

wnidrl68oe42jn4s.png

1usawn1575ou2tgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po wizycie wszystko dobrze :) mały ma już 5,43cm, machal rączkami i nóżkami:)
    Mimoza jak widzisz ja pisze 'maly', lekarz nawet dzisiaj powiedział 'go' więc na razie przyjmuje chłopczyka :P a co będzie to się okaże ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 22:53

Kleopatra, Reniferra, iNso87, teverde lubią tę wiadomość

• Ulv15 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly co bylo powodem ze tak pozno stracilas male jesli mozna wiedziec oczywiscie? To musialo byc straszne przezycie :( :(
    mimoza u mnie wszyscy tak sie napalili na chlopca ze nawet nie jestem w stanie juz sama niczego wyczuc :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 22:53

mhsvqps6gsnsidfx.png

03/07/2018 - 12dpo - dwie różowe krechy :)
    15 marca - urodziny naszego skarba 💖
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnego przeczucia. Nawet nastawiam się na 3 dziewczynkę.. Żeby w razie wu mieć mile zaskoczenie, że jednak trafi się chlopczyk:) Oczywiście Malz wie, że to syn będzie hahaha tak jak wiedział przy drugiej ciazy:p

A mi wczoraj wieczorem ktoś pauze wcisnąl i mdłości mi zabrał i w końcu zaatakowałam uwaga! SAMA! Malza na <3 :D szok!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 05:53

teverde, Ulv15, Marza89 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • teverde Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poprawnie pobrałam próbkę i zamiast 650 bakterii /ul mam ich tylko 18 ;) No kretynka :D

mimoza, Ulv15, Reniferra, Panna_Justyna, iNso87, Izziee lubią tę wiadomość

• Rub45 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teverde wrote:
    A ja poprawnie pobrałam próbkę i zamiast 650 bakterii /ul mam ich tylko 18 ;) No kretynka :D
    Kochana to super wiesci jak to mówią nie krzycz na siebie tylko się ciesz

teverde lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teverde hehehe brawo Ty! :p

Ja wstalam i co? Poszłam sprzątnac w koncu kuchnie.. Płytka gazowa to z czarnej zrobila się wręcz brazowa:p w plamach po smażeniu itp. Czekała na lepszy czas aż się doczekała. Ale teraz mi niedobrze jak godzine czyscilam to wszytko. To chyba byłoby na tyle ze sprzątania w domu;) na dzis.

teverde, lkc lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poproszę o wykasowanie mojej daty porodu

• tynka91 Debiutantka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć ? Nasz mały cud ma się urodzić w marcu, a dokładniej 8 marca :). Cud bo lekarz nie dawał szans na naturalne zajście z powodu torbieli endometrialnych które mam na jajnikach. Ale jednak się udało :) tersz trochę się denerwuje i stresuje USG prenatalnym. Macie je już za sobą czy jeszcze przed Wami ? Na jakie testy się zdecydowałyscie?

Reniferra, Makowe Szczęście, mimoza, Sabela, Izziee, teverde, serena1989, lkc lubią tę wiadomość

fnhs3iy.png
  • Rub45 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Niestety, brak akcji serca. Dzidzius odszedł :(
    Powodzenia dziewczyny.
    Kochana właśnie do czytałam batdzo mi przykro. Mam nadzieję że twój organizm szybko dojdzie do siebie i będziesz mogła wznowić starania. Mam nadzieję że zajmą soe tobą w UK i zadają o twoje zdrowie fizyczne i psychiczne

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monaaash wrote:
    Dziewczyny poproszę o wykasowanie mojej daty porodu
    Monaaash co się stało????

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tynka91 wrote:
    Hej Dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć ? Nasz mały cud ma się urodzić w marcu, a dokładniej 8 marca :). Cud bo lekarz nie dawał szans na naturalne zajście z powodu torbieli endometrialnych które mam na jajnikach. Ale jednak się udało :) tersz trochę się denerwuje i stresuje USG prenatalnym. Macie je już za sobą czy jeszcze przed Wami ? Na jakie testy się zdecydowałyscie?
    Witamy. Jasne, że możesz dolaczyc:)
    Ja mam w środę prywatnie samo usg u lekarza z FMF a w piątek u swojej gin kolejne usg.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • tynka91 Debiutantka

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Witamy. Jasne, że możesz dolaczyc:)
    Ja mam w środę prywatnie samo usg u lekarza z FMF a w piątek u swojej gin kolejne usg.

O ja też w środę mam właśnie prywatnie :) Prowadzę ciąze w luxmed i prywatnie. Wczoraj miałam właśnie usg i wizytę w luxmedzie. Robisz lub planujesz z krwi coś robić typu Nifty, Papa itp ?

fnhs3iy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie zostanę mamą w najbliższym czasie ;(

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka nie chciałam testu z krwi. Nie znam się na tych testach i nie chce się nakręcac jak coś wyjdzie w statystyce nie tak. Usg zrobię bo chce wiedzieć chociaż jak przepływy, czy jest kość nosowa i jaka jest przeziernosc. Potem czekam na polowkowe. Ja chodzę do Gina na nfz i nie wierzę w jakieś lepsze umiejętności tej lekarki co do zrobienia takiego usg, więc wole iść prywatnie do specjalisty:)

Monaaash tak mi przykro:(((( Co to się dzieje ostatnio? Za dużo tych smutnych wieści jeszcze w tak późniejszych tygodniach ciazy:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:38

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już mój drugi raz. I w życiu bym nie pomyślała że się tak stanie. Teraz czeka mnie szpital.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monaaash wrote:
    To już mój drugi raz. I w życiu bym nie pomyślała że się tak stanie. Teraz czeka mnie szpital.
    :(
    Nie ma możliwości, że się samo oczysci? I ominiesz szpital? Ale to serduszko przestało już bić? Czy miałaś krwawienie?

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Reniferra Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monash, bardzo mi przykro. Naprawdę płakać się chce od tych smutnych wieści. :(

Maja <3 08.03.2019r., Antosia <3 09.12.2021r.
    l22niei37lacal8c.png
    3i49k6nl8ih810gk.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ