MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mówiłam, że nie mam mdłości... Zaraz chyba puszczę pawia, ale chociaż wiem, że z Maleństwem wszystko ok.
Macie jakieś przczucia co do płci?? Ja właśnie prawie napisałam zamiast z Maleństwem, z Małym i się już kilka razy złapałam, że myślę o bobasie jako o chłopcu, a w sumie chciałabym teraz dziewczynkę.Camilla1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie po wizycie wszystko dobrze mały ma już 5,43cm, machal rączkami i nóżkami:)
Mimoza jak widzisz ja pisze 'maly', lekarz nawet dzisiaj powiedział 'go' więc na razie przyjmuje chłopczyka a co będzie to się okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 22:53
Kleopatra, Reniferra, iNso87, teverde lubią tę wiadomość
-
Butterfly co bylo powodem ze tak pozno stracilas male jesli mozna wiedziec oczywiscie? To musialo byc straszne przezycie
mimoza u mnie wszyscy tak sie napalili na chlopca ze nawet nie jestem w stanie juz sama niczego wyczuc :pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 22:53
-
Ja nie mam żadnego przeczucia. Nawet nastawiam się na 3 dziewczynkę.. Żeby w razie wu mieć mile zaskoczenie, że jednak trafi się chlopczyk:) Oczywiście Malz wie, że to syn będzie hahaha tak jak wiedział przy drugiej ciazy:p
A mi wczoraj wieczorem ktoś pauze wcisnąl i mdłości mi zabrał i w końcu zaatakowałam uwaga! SAMA! Malza na szok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 05:53
teverde, Ulv15, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Teverde hehehe brawo Ty! :p
Ja wstalam i co? Poszłam sprzątnac w koncu kuchnie.. Płytka gazowa to z czarnej zrobila się wręcz brazowa:p w plamach po smażeniu itp. Czekała na lepszy czas aż się doczekała. Ale teraz mi niedobrze jak godzine czyscilam to wszytko. To chyba byłoby na tyle ze sprzątania w domu;) na dzis.teverde, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć ? Nasz mały cud ma się urodzić w marcu, a dokładniej 8 marca . Cud bo lekarz nie dawał szans na naturalne zajście z powodu torbieli endometrialnych które mam na jajnikach. Ale jednak się udało tersz trochę się denerwuje i stresuje USG prenatalnym. Macie je już za sobą czy jeszcze przed Wami ? Na jakie testy się zdecydowałyscie?
Reniferra, Makowe Szczęście, mimoza, Sabela, Izziee, teverde, serena1989, lkc lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Niestety, brak akcji serca. Dzidzius odszedł
Powodzenia dziewczyny. -
tynka91 wrote:Hej Dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć ? Nasz mały cud ma się urodzić w marcu, a dokładniej 8 marca . Cud bo lekarz nie dawał szans na naturalne zajście z powodu torbieli endometrialnych które mam na jajnikach. Ale jednak się udało tersz trochę się denerwuje i stresuje USG prenatalnym. Macie je już za sobą czy jeszcze przed Wami ? Na jakie testy się zdecydowałyscie?
Ja mam w środę prywatnie samo usg u lekarza z FMF a w piątek u swojej gin kolejne usg. -
iNso87 wrote:Witamy. Jasne, że możesz dolaczyc:)
Ja mam w środę prywatnie samo usg u lekarza z FMF a w piątek u swojej gin kolejne usg.
O ja też w środę mam właśnie prywatnie Prowadzę ciąze w luxmed i prywatnie. Wczoraj miałam właśnie usg i wizytę w luxmedzie. Robisz lub planujesz z krwi coś robić typu Nifty, Papa itp ? -
nick nieaktualny
-
Tynka nie chciałam testu z krwi. Nie znam się na tych testach i nie chce się nakręcac jak coś wyjdzie w statystyce nie tak. Usg zrobię bo chce wiedzieć chociaż jak przepływy, czy jest kość nosowa i jaka jest przeziernosc. Potem czekam na polowkowe. Ja chodzę do Gina na nfz i nie wierzę w jakieś lepsze umiejętności tej lekarki co do zrobienia takiego usg, więc wole iść prywatnie do specjalisty:)
Monaaash tak mi przykro:(((( Co to się dzieje ostatnio? Za dużo tych smutnych wieści jeszcze w tak późniejszych tygodniach ciazy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:38
-
nick nieaktualny