MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja znowu miałam przerwę w pisaniu bo nadal mam wakacje:) tym razem jesteśmy cały tydzień nad jeziorem i wracamy dopiero na początku września. Młodszy zaczyna zlobek, starszy wraca do przedszkola.
Aż mnie zmroziło jak przeczytałam wszystkie posty o stratach:( mam nadzieje, ze to już koniec takich przykrych zdarzeń.
Ja w zeszłym tygodniu miałam prenatalne, bałam się bardzo ale wszystko jest dobrze:) dzidzia rośnie, nóżki, raczki i kość nosowa jest, przeziornosc 1,3:) kolejna wizyta 18.09. Płci nie znamy, ja cały czas liczę po cichu na 3 chłopca ale zobaczymy;)
Co do psa to my mamy sunie od kilku lat, była z nami jeszcze przed urodzeniem pierwszego synka i bardzo ja kochamy, jest członkiem naszej coraz większej rodziny ALE mamy ogródek wiec od biedy jeśli młodszy spi w południe a leje deszcz lub jest upał mogę ja tam wypuścić. Rano wychodzi z nią mąż, po południu chodzimy wszyscy na spacer. Kłaków jest mnóstwo bo to czarny spaniel a podłogi w domu mamy jasne:/ gdybym miała wziąć szczeniaka w ciąży to raczej bym się nie zdecydowała, później jak dziecko jest już trochę ogarnięte to jak najbardziejbbeczka91, iNso87, Ulv15, teverde, Reniferra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Ja już po wizycie.. Mój lekarz powiedział, że nie jest w stanie stwierdzić płci. Dziwne, bo na genetycznych inny powiedział, że chłopak. Kurcze.. Znowu mam nadzieję na dziewczynkę
Niedawno wróciłamnod gin i mam takie mega klucie w pochwie i jednocześnie w odbycie. Jestem przerażona.. Mam nadzieje, że to tylko z przeciążeniaKleopatra lubi tę wiadomość
-
Nie ma to jak gotować makaron o 23:00, żeby móc wszamać całą miskę rosołu Teraz mogę spokojnie obejrzeć film do końca i iść spać
Makowe Szczęście, Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki i prośba Wy tez trzymajcie za nas - mam dziś dodatkową wizytę żeby sprawdzić czy z Kruszynką wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 08:08
Ulv15, lkc, Reniferra, bbeczka91, teverde, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! Mam wielką nadzieję, że wszystkie wyjdziecie z mega uśmiechami:) Dawajcie szybko znać.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
patuniek86 wrote:Kehlana-w ciąży z zapaleniem oskrzeli i w pracy? No weź, dla zdrowia własnego jak również bąbla-idź na l4...
U mnie i męża tylko przeziębienie Tylko małemu zeszło na oskrzela. Jestem pracoholiczką, ale nie aż tak! Gdybym miała sama zapalenie oskrzeli na 100% byłabym w domu
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny