MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine ;( tak mi przykro. Te wszystkie wiadomosci sprawiaja ze sama juz nie wiem czy wszystko ze mna dobrze i placze prawie codziennie ostatnio bo tak mi smutno. To juz dobrze ponad 15% z nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 14:37
-
patuniek86 wrote:Makowa, no to już w ogóle spokój ma Cię ogarnąć!
Jeśli tylko dlatego wpisał 2,4, to Ty się przestań już zamartwiać
I tak z ciekawości-a gdzie masz test harmony w ramach ubezpieczenia?
Nie wiem skąd te rozbieżnościWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 14:46
. -
nick nieaktualnyMakowe Szczęście wrote:Nie, było bardzo spokojne. Wpisał 2,4 żebym mogła w ramach ubezpieczenia mieć za darmo test Harmony. Nie wiem skąd ta duża rozbieżność z 1,7 było by ok
-
Makowe, nie przejmuj się. Wpisał tak dla Twojej korzyści. Poza tym wynik sam w sobie też nie jest straszny. Ale rozumiem Cię, każda chce żeby wszystko było IDEALNIE.
Ale urosłam, to mój pierwszy raz w życiu, gdy ktoś pochwalił MOJE DZIECKO
Patuniek, namówiłaś mnie!patuniek86, kehlana_miyu, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Częste USG nie szkodzą, jest sporo badań, które to potwierdzają - w końcu to technologia stosowana od ponad 30 lat na całym świecie. Ja też idę na dodatkowe tydzień przed prenatalnymi, nie dałabym inaczej rady psychicznie.
teverde lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ulv15 wrote:iNso nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym miec te prenatalne na ktore mnie zapisalas na pierwszej stronie na piatek niestety caly czas nie jestem jeszcze umowiona...
-
Sunshine strasznie mi przykro myślałam, że już wyczerpałyśmy na tym wątku limit złych wiadomości..
Makowe Szczęście dobrze, że zrobiłaś harmony, wierzę że wszystko będzie dobrze i uspokoją Cię wyniki. To jeszcze nie jest zły wynik także postaraj się za bardzo nie stresować chociaż rozumiem, że to nie jest łatwe.
Teverde super wieści i foto! Jak ma Cię to uspokoić to nie odwołuj wizyty nie zaszkodzi jak sobie podejrzysz maluszkaMakowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
Laura
-
Sunshine - bardzo, bardzo mi przykro. Wiem, że żadne słowa nie ukoją bólu, dużo sił dla Was.
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Witam się i ja.
Powiem Wam, że czytanie tych smutnych wieści jest tak przygnębiające, że człowiek sam później ma milion myśli w głowie Strasznie to przykre
Ja na prenatalne jestem zapisana na 17.09, czyli za ponad 2,5 tygodnia. I choć wizytę miałam w piątek to znów nachodzi mnie jakiś strach. U mnie prócz toksoplazmozy, jeszcze doszła cukrzyca ciążowa, także zaznajamiam się z glukometrem...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Klamka, teverde, Makowe Szczęscie cieszę się, że u Was dobrze. Makowe, też myślę, że po wynikach się uspokoisz. Prawdopodobieństwo wcale nie jest duże. Mam nadzieję, że potwierdzą się nasze przypuszczenia i dziecko w 100% zdrowe;)
msmarmify, rzeczywiście lekarz idiota. Tyle strachu miałaś.Makowe Szczęście, klamka, teverde, Sabela lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.