MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa ta metoda sodowa ale jak bliźniaki to jak interpretować wynik?
U nas chłopiec bedzie Bruno i w sumie tyle mamy pewniaków. Jeszcze jeden dla chłopca i dwa dla dziewczynki do ustalenia bo trzeba się zabezpieczyć na wszystkie kombinacjepatuniek86, Zimowaa, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Salsefia-daj znać, jak już wymyślicie wszystkie 4 imiona - będziemy kombinować z ich połączeniem To dopiero wyzwanie
Pamiętaj, że przy bliźniakach dwupłciowych mocz będziesz mieć idealnie obojętnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 15:34
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
To ja wiem powiem,że nie wierzę w ten eksperyment z sodą. Sikalam w poprzedniej ciąży i miał być niby chlopiec A była dziewczynka. Lepiej sprawdźcie chiński kalendarz płci- tylko dobrze przeczytajcie jak sprawdzać, bo to chodzi o Wasze lata skończone. Mi się zgadzało zawsze.
Inso dopisz mi proszę na pierwszej stronie imię-ZosiaZimowaa, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
U mnie według chińskiego kalendarza płci będzie Hania Jeśli jednak będzie chłopiec to Tymon chyba że jeszcze coś się u męża zmieni bo teraz to tak raz w miesiącu wymyśla nowe dla chłopaka
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny, aż poszłam sprawdzić sposób z sodą, wychodzi, że dziewczynki ale pozniej sprawdziłam pH z ostatnich wyników. A tam 5, z internetu wyczytałam już, że za kwaśne i pewnie zaraz popadnę w kolejną paranoje
Internet to samo zło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksiazka-teraz te wyniki obejrzy lekarz robiący usg (widzi je w systemie) a-z tego, co rozumiem-zrobi prawdopodobieństwa. Ale wyniku ja już nie zobaczę w systemie, tylko będę musiała jechać do szpitala po wyniki - za kilka dni. Tylko nie wiem, kiedy.
Już myślałam, że nie będę mieć żadnych wyników w systemie, dzięki temu bym się nie denerwowała. No może w dniu odbioru wyników
A tak? Szukam kalkulatorów na mom (bez sensu) i liczę. Raz wychodzi za wysokie pappa, raz za niskie. Beta ciągle niska. No i serce wali, język kółkiem staje, brzuch boli...Pola Róża
-
nick nieaktualnyPatuniek powstrzymaj się i poczekaj na interpretację, to nie są proste rzeczy żebyśmy mogli sami wyliczać i komentować, niepotrzebnie też będziesz się denerwować. Najlepiej zadzwon i dowiedz się kiedy możesz odebrać wyniki nic tam nie szukaj, nie wyliczaj, zostaw to specjalistom
-
patuniek86 wrote:Zimowaa- czyli Hantym, czy Tymha?
No właśnie nie mogę się zdecydować
Teraz stres nie wskazany. Nie gdybaj uzbrój się w cierpliwość. Internety sobie daruj ! Lepiej zagraj na kurniku hihi -
A z pozytywów-robiłam dzisiaj badania na toxo i całą resztę (tak, powinno się je robić do 10tc-skierowanie dostałam 22 sierpnia), zrobiłam przy okazji cukier. Na czczo 76 To chociaż tyle dobrego - cukrzycy się nie boję, jak na raziePola Róża