MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Delvila-to może porozmawiaj z szefem?
Powiedz mu, że nie najlepiej się czujesz, ale chcesz pracować. Więc jeśli masz gwarancję przedłużenia umowy, pracujesz dalej, bo Ci zależy?
Chociaż ten się może poczuć szantażowany...
Kurczę...Reniferra lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Wszystkie wyniki gotowe do odbioru. Więc pakuję się i... no, nie do końca. Moje ukochane dziecko zamknęło za sobą drzwi na zamek, którego ma zakaz używania, jeśli ktoś jest w domu. Dlaczego? Bo po jego zamknięciu od zewnątrz, osoba w środku go nie otworzy... I ona o tym wie. Ma inny zamek, którego zawsze używamy...
Więc mąż urwał się z pracy i jedzie. Wie, że te wyniki są dla mnie bardzo ważne. Tak musiałabym czekać do 15, aż córka wróci...
A jakby był pożar, czy inne świństwo (tfu, tfu), mogłabym się normalnie zrobić na skwarkę...Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
patuniek wizytę masz dziś? Rozumiem, że się martwisz objawami innymi niż zazwyczaj.
Ja dziś w nocy wylądowałam na izbie przyjęć, potwornie bolał mnie brzuch z lewej strony, w dzień zakuło czasem ale wieczorem tak się rozkręciło, że spać nie mogłam ani leżeć nic. Fałszywy alarm jak to ujął ginekolog, i jeszcze miałam takie szczęście, że trafiłam na tego samego co miesiąc temu i mnie zapamiętał niedługo już mi głupio będzie pojawić sie na izbie
Ale co mnie zaskoczyło lekarz zapytał o wyniki krwi, wiec ja pewna ze chodzi o analizę z pierwszego trymestru. A po wyjściu okazało sie, że chyba chodzi o genetyczne bo mają być skonsultowane z wynikami z usg, ładne klocki mi tu wychodzą. Jutro najpierw mam wizytę u położnej mam nadzieję, że się wszystko wyjaśni
Mimo 3 w nocy miło było zobaczyć fikołki maluchów
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oby same dobre wieści się tutaj pojawiały -
My takich zamków co prawda nie mamy ale nie mamy klamek od strony zawietrznej. Pralnie na 3 pietrze i raz mi się zdarzyło wyjsć po pranie a po zamknięciu drzwi uświadomiłam sobie, że nie mam ani kluczy ani telefonu. W bloku nikogo, na szczęście mamy fryzjerkę na dole i od niej zadzwoniłam po męża. Dziękowałam w duchu, że nic nie miałam na kuchence ani małych dzieci bo bym oszalała z przerażenia
-
Mąż przyjechał i mnie wypuścił. A z dzieckiem porozmawiam
Pappa-wyniki praktycznie identyczne, jak te, które sama wyliczyłam w kalkulatorze fmf
Przy okazji odebrałam wszystkie wyniki hiv itp. Różyczkę pamiętam w dzieciństwie, cytomegalię też musiałam wtedy przejść
A poza tym wyniki w normie toxo ujemnaPola Róża
-
Cześć dziewczyny ❤️
Łączenie imion świetna sprawa, ale ja poczekam aż poznam płeć bo za cholere nie mam żadnego ulubionego imienia czy dla chłopca czy do dziewczynki
Nadal męczą mnie wymioty, jestem 2,5 kg mniej niż przed ciążą a staram się jeść jak tylko poczuje się lepiej... Brzuszek za to do przodu idzie
Inso brawo Ty!❤️iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem już po prenatalnych, wszystko jest w porządku
Lekarz zapytał czy mówimy o płci, ja na to ze tak i powiedział ze będzie chłopiec
Jesteśmy przeszczęśliwi ze wszystko jest w porządku!
Teraz trzymam kciuki za resztę Waszych wizytParsleyek, Ksiazka1, patuniek86, Sana, Ankakaranka87, Ankakaranka87, Reniferra, Salsefia, lkc, bbeczka91, Izziee, Marza89, mamakropka., Kleopatra, enka90, Sabela, kehlana_miyu, teverde, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Hetmanka gratuluję synka!
Już się nie mogę doczekać moich prenatalnych, a to jeszcze tyyyyle czasu...
Marza89, ja mam podobnie - tzn nie mam żadnego pomysłu na imię, ani dla chłopca, ani dla dziewczynki trzeba poprzeglądać jakieś strony z imionami, może coś złapie mnie za serceMarza89 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Hej dziewczynki :* My już po prenatalnych :*
Planowany termin porodu według USG 15 marca Także Inso prosze zmien mnie na 15go marca :*
Dziś 13t 4d
Z dzidzią wszystko ok Doktor powiedział że to mały wiercipięta nie chcial wspolpracowac ;p
Między nogami coś "dynda" ;p więc prawdopodobnie chłopak ale lekarz powiedział żeby sie jeszcze nie nastawiac
Najważniejsze że wszystko wporządku
A tu fotka naszego wiercipięty
mamakropka., Kleopatra, Salsefia, patuniek86, Ulv15, Reniferra, enka90, Izziee, Hetmanka, Marza89, Parsleyek, Ksiazka1, kehlana_miyu, Ankakaranka87, Alisssa, msmarmify, teverde, iNso87, Zimowaa, Sana, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Chasia jak ja lubie takie posty ze zdjeciami i milymi wiadomosciami
Z kolei do mnie wlasnie zadzwonila polozna z wynikami tego usg+pappa+bHCG i ryzyko jest 1:4326 Takze dzisiaj juz jestem szczesliwa Wciaz jeszcze czekam na harmony ale juz mniej zniecierpliwiona.Salsefia, patuniek86, Reniferra, bbeczka91, enka90, Izziee, Hetmanka, Parsleyek, Ksiazka1, kehlana_miyu, Ankakaranka87, msmarmify, iNso87, Sana lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Świetnie się czyta takie dobre wiadomości Coraz bardziej nie mogę się doczekać mojej wizyty
Hehe z wyborem imienia też mam problem, dla synka bardzo długo nie mogliśmy się zdecydować, teraz dla chłopca też pewnie będzie ciężko, dla dziewczynki kilka pomysłów mamy, ale obawiam się, że wybór jednego wcale nie będzie łatwy Oby w czwartek wszystko było dobrze, to zacznę się martwić imieniem