MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt dzisiaj dzień chłopaków
Ja byłam dziś u genetyka i wyniki bardzo dobre. Więc też mam dobry dzieńpatuniek86, Izziee, lkc, Reniferra, msmarmify, iNso87, Ankakaranka87, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się i ja po wizycie Wszystko dobrze papa prawidłowe, wymiary tylko dwa dni starsze, waga 120 gram no i dziewczynka
Zdjęcia nie dostałam, po tym jak poznałam płeć już mnie nic nie interesowało i się nie upomnialam.
Miałam też dzisiaj sprawdzenie czystości pochwy oraz usg szyjki, wyszło 4cm.
Gratuluję dzisieszych wizyt, same dobre wiadomości, bardzo się cieszęlkc, kehlana_miyu, Izziee, bbeczka91, Kleopatra, Ankakaranka87, Ulv15, Alisssa, Reniferra, patkaaxx90, Parsleyek, msmarmify, patuniek86, klamka, teverde, iNso87, Sana, Hetmanka lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Ulv- Czyli dla Ciebie wychodzi imię Mama
bbeczka duuuużo herbaty z cytryną i miodem! i jak już Cię rozkłada to chyba za wiele nie da się zrobić, tylko leżeć w cieple i czekać aż przejdzie Ważne żebyś o siebie bardzo dbała żeby nie przeszło w coś więcej. -
Hej dziewczyny, Cudne wiesci az milo wejsc i poczytac
U mnie dzis tragedia, malo ze glowa bolala od wczoraj to jeszcze oslabienie totalne i spotkania 3ego stopnia z porcelana. Do tej pory omijalo mnie, a dzis poszlo i to tak ze jeszcze nigdy tak nie haftowalam, nawet po wypiciu za duzo alkoholu. A i jak waga stala to dzis 2 kg wiecej pokazuje, niewiem jak to mozliwe, ale chyba znow mnie zatkalo zobaczymy rano. -
Cześć
Hetmanka, gratuluję synka!
Chasia, piękne maleństwo!
Ksiazka, gratuluję dziewczynki:) A napisz proszę, badanie czystości pochwy masz w "pakiecie" czy dodatkowo płatne?
bbeczka91 kuruj się domowymi sposobami. Jakbyś miała gorączkę to paracetamol spokojnie możesz. Może prenalen? Podobno pomaga. Zdrówka!
Ja mam jutro wizytę i dużo strachów:(
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ja mam dopiero za tydzień jak to ciezko tygodnie wytrzymać. Miałam posłać Córeczkę do przedszkola ale przegapiłam miejsce dla dzieci młodszych niż 2,5 roku i niestety miejsc już brak dopiero w grudniu ja przyjmą jak skończy 2,5 roku no ale wtedy już jej posyłać nie będę. Wiec tym mało dla mnie optymistycznym akcentem pójdzie dopiero od przyszłego roku szkolnego ...
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
bbeczka91 wrote:Gratuluję udanych wizyt
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, wszystko mnie boli -
Dzień dobry wszystkim
Dziewczyny błagam, podajcie wszystkie możliwe sposoby na walkę ze zgaga. Mam tak okropna od 3-4 dni że cokolwiek zjem czy się napije, od razu wywołuje u mnie zgage. Mleko zimne pomaga tylko na chwilę.
Aż wymiotuje kwasem żołądkowym. coś okropnego!
Help!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:20
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualnyLwieSerce wrote:...
Ksiazka, gratuluję dziewczynki:) A napisz proszę, badanie czystości pochwy masz w "pakiecie" czy dodatkowo płatne?
...
Hej
Ja to badanie mam dodatkowo płatne, lekarz bierze 50zł, chodzę prywatnie i on za takie badania standardowo tyle bierze. -
nick nieaktualnyButterfly 83 wrote:Dzień dobry wszystkim
Dziewczyny błagam, podajcie wszystkie możliwe sposoby na walkę ze zgaga. Mam tak okropna od 3-4 dni że cokolwiek zjem czy się napije, od razu wywołuje u mnie zgage. Mleko zimne pomaga tylko na chwilę.
Aż wymiotuje kwasem żołądkowym. coś okropnego!
Help!
Edit: pierwsza lepsza strona mówi ze można można ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:30
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Chyba wracam już do Was na dobre. Ostatnio kiepsko się czułam, wiecie, mój synek wyszedł ze szpitala i trochę był ze mną w domu, a teraz poszedł już do przedszkola i w końcu mam chwilę, żeby odsapnąć. Niestety jak nie urok to... i od kilku dni mocno mnie boli ząb, który był już kiedyś odbudowywany. Nie wiem co teraz mnie czeka, czy jeszcze uda się go uratować, czy zostaje tylko usunięcie. W piątek mam wizytę u ginekologa, a w sobotę u dentysty także jakoś muszę wytrwać. I jeszcze od dwóch dni mocno mi dokuczają bóle głowy, gdzie ja nigdy tak nie mam...
Powoli odstawiam (zalecenie lekarza) Duphaston, schodzę właśnie z 2 tabletek dziennie do 1 i zostało mi tylko ich kilka i koniec. Tak samo schodzę z Encortonu i mam odstawić. Trochę się boję, bo dzięki lekom czułam się bezpieczna, no ale mam jeszcze Acard, Clexane i Luteinę, więc wierzę, że będzie dobrze. Zaraz spróbuję Was nadrobić -
nick nieaktualny
-
patuniek86 wrote:Teverde-jak tam bóle? Starasz się spać z nogami razem? (Jak to brzmi ). Coś pomaga?
Gratuluję wizyt!!!