MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
dzisiaj dzień chłopaków
Ja byłam dziś u genetyka i wyniki bardzo dobre. Więc też mam dobry dzieńpatuniek86, Izziee, lkc, Reniferra, msmarmify, iNso87, Ankakaranka87, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się i ja po wizycie
Wszystko dobrze
papa prawidłowe, wymiary tylko dwa dni starsze, waga 120 gram no i dziewczynka
Zdjęcia nie dostałam, po tym jak poznałam płeć już mnie nic nie interesowało i się nie upomnialam.
Miałam też dzisiaj sprawdzenie czystości pochwy oraz usg szyjki, wyszło 4cm.
Gratuluję dzisieszych wizyt, same dobre wiadomości, bardzo się cieszęlkc, kehlana_miyu, Izziee, bbeczka91, Kleopatra, Ankakaranka87, Ulv15, Alisssa, Reniferra, patkaaxx90, Parsleyek, msmarmify, patuniek86, klamka, teverde, iNso87, Sana, Hetmanka lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Ulv- Czyli dla Ciebie wychodzi imię Mama
no tak
bbeczka duuuużo herbaty z cytryną i miodem! i jak już Cię rozkłada to chyba za wiele nie da się zrobić, tylko leżeć w cieple i czekać aż przejdzieWażne żebyś o siebie bardzo dbała żeby nie przeszło w coś więcej.
-
Hej dziewczyny, Cudne wiesci
az milo wejsc i poczytac
U mnie dzis tragedia, malo ze glowa bolala od wczoraj to jeszcze oslabienie totalne i spotkania 3ego stopnia z porcelana. Do tej pory omijalo mnie, a dzis poszlo i to tak ze jeszcze nigdy tak nie haftowalam, nawet po wypiciu za duzo alkoholu. A i jak waga stala to dzis 2 kg wiecej pokazuje, niewiem jak to mozliwe, ale chyba znow mnie zatkalozobaczymy rano.
-
Cześć
Hetmanka, gratuluję synka!
Chasia, piękne maleństwo!
Ksiazka, gratuluję dziewczynki:) A napisz proszę, badanie czystości pochwy masz w "pakiecie" czy dodatkowo płatne?
bbeczka91 kuruj się domowymi sposobami. Jakbyś miała gorączkę to paracetamol spokojnie możesz. Może prenalen? Podobno pomaga. Zdrówka!
Ja mam jutro wizytę i dużo strachów:(
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ja mam dopiero za tydzień jak to ciezko tygodnie wytrzymać. Miałam posłać Córeczkę do przedszkola ale przegapiłam miejsce dla dzieci młodszych niż 2,5 roku i niestety miejsc już brak dopiero w grudniu ja przyjmą jak skończy 2,5 roku no ale wtedy już jej posyłać nie będę. Wiec tym mało dla mnie optymistycznym akcentem pójdzie dopiero od przyszłego roku szkolnego ...
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
bbeczka91 wrote:Gratuluję udanych wizyt
Mnie rozkłada jakieś przeziębienie, wszystko mnie boliJeszcze tylko troche gadam przez nos ale juz przynajmniej nie musze używac chusteczek ;p
-
Dzień dobry wszystkim
Dziewczyny błagam, podajcie wszystkie możliwe sposoby na walkę ze zgaga. Mam tak okropna od 3-4 dni że cokolwiek zjem czy się napije, od razu wywołuje u mnie zgage. Mleko zimne pomaga tylko na chwilę.
Aż wymiotuje kwasem żołądkowym. coś okropnego!
Help!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:20
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualnyLwieSerce wrote:...
Ksiazka, gratuluję dziewczynki:) A napisz proszę, badanie czystości pochwy masz w "pakiecie" czy dodatkowo płatne?
...
Hej
Ja to badanie mam dodatkowo płatne, lekarz bierze 50zł, chodzę prywatnie i on za takie badania standardowo tyle bierze. -
nick nieaktualnyButterfly 83 wrote:Dzień dobry wszystkim
Dziewczyny błagam, podajcie wszystkie możliwe sposoby na walkę ze zgaga. Mam tak okropna od 3-4 dni że cokolwiek zjem czy się napije, od razu wywołuje u mnie zgage. Mleko zimne pomaga tylko na chwilę.
Aż wymiotuje kwasem żołądkowym. coś okropnego!
Help!
Edit: pierwsza lepsza strona mówi ze można można ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:30
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Chyba wracam już do Was na dobre. Ostatnio kiepsko się czułam, wiecie, mój synek wyszedł ze szpitala i trochę był ze mną w domu, a teraz poszedł już do przedszkola i w końcu mam chwilę, żeby odsapnąć. Niestety jak nie urok to... i od kilku dni mocno mnie boli ząb, który był już kiedyś odbudowywany. Nie wiem co teraz mnie czeka, czy jeszcze uda się go uratować, czy zostaje tylko usunięcie. W piątek mam wizytę u ginekologa, a w sobotę u dentysty także jakoś muszę wytrwać. I jeszcze od dwóch dni mocno mi dokuczają bóle głowy, gdzie ja nigdy tak nie mam...
Powoli odstawiam (zalecenie lekarza) Duphaston, schodzę właśnie z 2 tabletek dziennie do 1 i zostało mi tylko ich kilka i koniec. Tak samo schodzę z Encortonu i mam odstawić. Trochę się boję, bo dzięki lekom czułam się bezpieczna, no ale mam jeszcze Acard, Clexane i Luteinę, więc wierzę, że będzie dobrze. Zaraz spróbuję Was nadrobić -
nick nieaktualny
-
patuniek86 wrote:Teverde-jak tam bóle? Starasz się spać z nogami razem? (Jak to brzmi
). Coś pomaga?
Czasem boli, czasem nie, nie wiem od czego to zależy ale lekarka powiedziała, że to ewidentnie przez ciążę. Kupię rogala na dniach, może będzie łatwiej spać i nie kontrolować nóg
Gratuluję wizyt!!!