MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam prenatalne jutro o 10:30. Nie moge sie doczekac. Moze plec sie dowiem chociaz to dopiero bedzie 12 tygodni i 3 dni. A i mialam je miec w czwartek ale babka zadzwonila ze jednak jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 13:52
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Mayka z sody nie znam,ale robiłam czesto gesto z obrączki i lancuszka. Wychodzi mi caly czas odkad pamietam, corka corka syn. Dla Malza tak samo. Takze dwa pierwsze sie sprawdzily,zobaczymy czy i 3 sie sprawdzi A dla Starszej swojej robiłam to wyszlo Jej 3 synow haha
Patuniek ok a kto to mial Nelsona czy jakos tak>Nele i Leona? teverde Ty >?
edit.
Kurde to ja nie wiem jak z Lidii i Leona skonstruować jedno ;P O! Mam LidEon hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 14:01
patuniek86, Alisssa, teverde lubią tę wiadomość
-
Jak wejda na nasz watek inne Dziewczyny z watkow to za glowe sie wezme co to za imiona na pierwszej stronie hahaha Nie beda wiedziały o co chodzi,to pomysla jakies Matki durne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 14:03
Alisssa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale czad!
Szukałam musteli na rozstępy i żelu do nóg (13 lat temu miałam tylko próbkę tego drugiego - o mały włos orgazmu nie dostałam od ulgi, jaką mi przyniósł ).
Ceny w necie około 80 zł za każde, w aptekach ciut wyżej.
Dzisiaj w aptece za zestaw tych dwóch zapłaciłam 99 zł
Więc jak któraś korzysta z musteli i jest z Warszawy-apteka w Medicover na Wołoskiej sprzedaje takie cuda
No chyba, że jednak przeplaciłam i jest gdzieś taniej-to dajcie znakaiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Patuniek Leolid tez niezle hehehe
Ksiazka juz zapisuje.
Ja zaraz mykam po Mala do przedszkola, po drodze Starsza do 15:20 no i obiad i lekcje...modle sie,zeby miala malo zadane..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 14:11
Ksiazka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksiazka1 wrote:Dzieki Inso
Ja jakoś nie wierzę w te metody z płcią. Miałam robione z obrączki i zawsze wychodziła dziewczynka a później syn a mam syna. A to z sodą mnie troszkę bawi -
Dziewczyny, ja już po wizycie
Wszystko ok! Wg usg to 11t3d nadgoniło trochę maleństwo. Ruszało się, serduszko bijeParsleyek, Ksiazka1, patuniek86, bbeczka91, Reniferra, Kleopatra, Ankakaranka87, Alisssa, iNso87, lkc, teverde, kehlana_miyu, Anet85 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Co to macie za wróżby? Bo ja w ogóle nie w temacie ani z obrączką ani z sodą nie wiem o co chodzi29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:A jak interpretujesz wynik> bo moja Tesciowa oczywiscie tez tak wrozy i wyszlo Jej,ze Lena bedzie chłopcem:P a okazuje sie,ze Ona zle odczytuje. Ja zawsze mowie,ze kolko to dziewczynka a wahadlo czyli jak sie macha jak kreska to syn. I tak dwa kolka,kreska a potem stop jest u mnie
Edit: a dupa, dalej to samo.
U mnie się nie sprawdziło, mojej mamie akurat się sprawdziło. I tak bardziej wierzę w moc obrączki niż sikanie na sodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 14:37
-
Soda oczyszczona ma odczyn zasadowy. Na którejś ze stron na naszym forum kilka dziewczyn rozmawiało o ph moczu-kwaśny na syna, zasadowy na córkę.
Więc podejrzewam, że pienienie się sody jest skutkiem kwasowości moczu A skoro panuje przesąd o ph moczu, to można iść dalej w pienienie się sodyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny