MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nadrabiam dziś bo wczoraj rodzinka nas odwiedziła i nie było kiedy
Podsumuje krótko wizytę u gina. W badaniu wszystko ok. Toksoplazmoza ujemna. Potwierdzona grupa krwi .
Skierowanie na morfologie, mocz, HIV, HCV, WR, i antygen HBS We wtorek pewnie się wybiorę zrobić a następna wizyta za 3 tyg.
U mnie w rodzinie dla odmiany ryby, wodniki i raki także jak wypada taki miesiąc to brak funduszy gwarantowany
Dziś wybieramy się na spacer po Piotrkowskiej ponoć jakiś piknik jest pogoda mi pasuje także aktywnie.
Będę was podczytywać. Udanego weekendu!
teverde lubi tę wiadomość
-
U mnie praktycznie cały rok mamy urodzinowy
Styczeń - szwagier i teść; luty - mój tata i chrzestna; marzec - mój chrześniak; kwiecień - babcia męża i dziadek męża; maj - ja; czerwiec - szwagier i babcia męża; lipiec - córka i mąż; sierpień - teściowa; wrzesień - moja siostra i szwagier; październik - moja mama; listopad - moja babcia; grudzień - moja babcia
Także nie ma nudy
Julia 07.2015 -
U nas to raczej liczy się parę osób z którymi obchodzimy te Urodziny. Malz-wrzesień, Ja- 30.11 a na drugi dzień Lena 1.12,potem na następny dzień 2.12 syn siostry Malza, jego siostra 7.12 i Jej Maz 12.12:D także same strzelce:p Potem moj Tata koniec grudnia. Moja starsza i swego czasu zmarły Tesc - luty, moja Mama i córka siostry Malza - marzec, moja Siostra-kwiecien. A Tesciowa aż lipiec także odbiega troche;) To najważniejsze osoby.
No i dojdzie lutowe/marcowe także też wpasuje sie:dWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:51
-
Cześć dziewczyny ❤️
Malutka wszystkiego najlepszego!
Ja też czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy, jakoś bezpieczniej będę się czuła niż czekać co miesiąc na wizytę u mnie to też będzie pierwsze dziecko dlatego pewnie jeszcze poczekam na ruchy...
iNso ja mam wizytę w sobotę na 9.40 ♥️iNso87 lubi tę wiadomość
-
Elcia89 wrote:I co tak z okazji tych wszystkich urodzin jestescie zapraszani na przyjecia??
OK. Do jutra listę napewno ogarnę.
Klamka A Ty jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 15:55
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam urodziny 2 dni temu! A mąż w przyszłym miesiącu. Wszystkiego najlepszego wszystkim panienkom, a teraz to już chyba wagom
Mieszkanko 50m2 ale jako, że teraz mamy 34m2, to dla mnie jak pałac I właśnie poruszalismy temat ciąży, bo oni też wprowadzali się na to mieszkanie jak byli z brzuszkiem Dziękuję Wam za kciuki, przydadzą się
Też czekam na ruchy jak na zbawienie, a nie dość, se pierwsza ciąża, to jeszcze łożysko na przedniejMakowe Szczęście, iNso87, Ulv15, Malutka_27 lubią tę wiadomość
-
Bardzo lubię takie tradycje u mnie w domu też swietuje się urodziny I imieniny u rodziny Męża tylko urodziny.
Nie mogę się doczekać jesieni, zmieniłam garderobę z letniej na zimową i poprasowalam wszystkie moje rzeczy. Mąż mi bardzo pomógł, nic nie dzwigalam.
W tym tygodniu planuje powoli posprzątać taras ale pooowoli.
Mam ochotę na dynie I gorące herbaty. Niech już przychodzi jesieńiNso87 lubi tę wiadomość
. -
Elcia - do rodziców, siostry, dziadków, teściów - jak najbardziej najczęściej jest to po prostu kawa i ciasto w najbliższym gronie. Ja lubię takie spotkania
teverde sto lat i dla Ciebie!
Makowe_Szczęście o tak, powiew chłodku z uchylonego okna, ciepła herbatka, kocyk i film też się tego nie mogę doczekaćMakowe Szczęście, teverde lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Teverde to sto lat!
Sana co Ty u nas to stół musi łamać się od żarcia na takich nawet imprezach nie licząc Świat. Przystawki, gorące, salatki ciasta itp itd. Przy tym alko. Jakoś tak mamy w rodzinie już, z resztą w Malza też. Takze dobralismy się. Choc czasem chciałabym mieć właśnie chociaż w urodziny czy imieniny jak niektórzy. Przystawka jakaś czy ciasto i kieliszek wina tylko do tego. Ale u mnie w rodzinie to nie przejdzie:p czysta i do tego "zakaska" musi być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 16:41
teverde lubi tę wiadomość
-
Teverde, wszystkiego najlepszego dla Ciebie
Ja też czekam na te pierwsze ruchy... Strasznie nie mogę się doczekać.. Będę spokojniejsza jak będę czuła że dzieciątko się rusza... póki co wizyta dopiero 8.10... Trzeba uzbroić się w cierpliwośćteverde lubi tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Mam do Was pytanie Dziewczyny, które jesteście za granicą. W ilu i jakich językach będziecie mówić z Maluchami lub już rozmawiacie ze starszymi?
No u nas siłą rzeczy dziecko będzie znało trzy języki- mój, męża, no i my komunikujemy się między sobą po angielsku. Tak więc... wychodzi na 3 języki. A mąż jeszcze chce dziecko do niemieckiego przedszkola i szkoły zapisać. Wiem że znajomość języków przyda się jej w przyszłości, ale czy ogarnie to wszystko?!
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *