MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Katia89 wrote:Marza, super wiadomości! Gratuluję córeczki
To było usg 3d czy 4d? -
patuniek86 wrote:Dziewczyny, jutro jadę do lasu
Zobaczę, czy są grzyby Więc pobudka o 5 rano i jedziemy!
Już nie mogę się doczekać Dwie rzeczy ładują mi baterie - morze i grzyby
Tylko zabezpiecz się przed kleszczami. Boję się tego dziadostwapatuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Witam się w niedzielę.
Marza gratuluję córeczki, niech nadal rośnie zdrowo.
patuniek ja też lubię chodzić po lesie...ale teraz się nie zdecyduje, jakoś mniej mnie to pociąga. Udanego grzybobrania...
Ja już u rodziców... będę z córcia odpoczywać. Pozdrawiam ciepłoMarza89, patuniek86 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
NatiS wrote:Marża gratulacje! Też marzy mi się druga corka:)
Miłej niedzieli dziewczyny!
My dziś na chrzciny na uwaga 100 osób!?!?
100 osób? A ja panikuj bo mi wychodzi koło 25 haha -
Marza gratuluję córci razem czekamy na dziewczynkę
patuniek wiesz, że dzięki Tobie miałam sny o grzybach? Niestety ja nie mogę iść a uwielbiam, wychowałam się w domu z 3 stron otoczonym lasem, i tego łażenia po lesie mi brakuje. W przyszłym roku polecę do Mamy na grzybobranie
NatiS u nas na ślubie tyle nie było hahahaMarza89 lubi tę wiadomość
. -
Dzień dobry
Lekko wykończona i obolała już odpoczywam
Ogólnie zimno i nawet do końca nie wierzyłam, że coś znajdziemy
A tu-2 prawdziwki, jeden przeogromny, jeden maleńki
Kurki-całe 2 sztuki
I maślaki-2 siaty! Ogromna ilość Ale.teraz obierania...
Zupę odgrzewa mąż, bo ja już bez siłPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Marza gratulacje córeczki! Mnie też się marzy ehh już nie mogę się doczekać poznania płci
Wow 100 osób na chrzcinach, nieźle! U nas było raptem 15 ale też nie zapraszaliśmy całej rodziny, tylko najbliższych i chrzestnych synka.
Zazdroszczę grzybobrania, mam nadzieję że niedługo wybierzemy się do teściów, koło nich lasy idealne na grzyby
Miłej niedzieli wszystkim!Marza89 lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Marza, cudna ta Twoja córeczka:D Gratuluję A powiedz, mówiła Ci coś o badaniach połówkowych? Moja Nela miała takie długie nogi, że w pajacu w szpitalu odcinałam jej stópki bo się nie mieściła
Patuniek, to teraz zasłużony odpoczynek. Dziecko dotlenione, zbiory udane:)
Ja się czuję lepiej, ale dziwne, że ten ból gardła przychodzi mi tylko na wieczór, aż przełykać nie mogę. Postanowiłam, że przez tydzień zostawię córkę w domu - dla bezpieczeństwa przed tą bostonką. Wiem, że w każdej chwili może się zarazić, ale jednak zminimalizujemy ryzyko (o ile jeszcze nie złapała bo okres zarażania do tygodnia), ale zawsze to ciąża starsza i ryzyko powikłań mniejsze.Marza89 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
patuniek86 odpoczywaj teraz
my mamy dziś leniwą niedzielę ja trochę haftuję przy ciepłym kompociku a Mąż zajmuje się swoim hobbistycznym projektem (lubi robić różne elektroniczne rzeczy i oprogramowania do tego) Lubię patrzeć jak rozkłada to wszystko o jest tym taki pochłonięty. Wiecie, ostatnio mam więcej siły i więcej ochoty na takie bycie z Mężem. Pierwsze miesiące były trudne, później stresujące. Teraz czuję więcej spokoju i mam ochotę do takich romantycznych gestów dla Męża. Ostatnio kupiłam mu czekoladowego kasztanka i dałam w prezencie - powiedziałam, że znalazłam w czasie spaceru a był mega realistyczny. Albo zostawiłam mu karteczkę w samochodzie na kierownicy, że Go Kocham. Zadzwonił taki szczęśliwy cieszę się, bo sprawia mi to bardzo dużo szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fade3531a184.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0009e06ee114.jpg
i jak jak prawdziwy?Butterfly 83, Sana, kehlana_miyu, iNso87 lubią tę wiadomość
. -
A tak sie zastanawialam nad chrzcinami i tak sobie mysle ze jak urodze na poczatku marca ( Wolalabym przed terminem jakos wygonic dzieciaczka bo pewnie bedzie duzy) to zrobie w kwietniu chrzciny ale u nas sa w trzecia niedziele miesizca i wypada na niedziele wielkanocna no ale wtedy sa tlumy w kosciele i nie wiem jak to bedzie z restauracja. Restauracje dzialaja w swieta wielkanocne? Zreszta jeszcze duzo czasu i dziesiec razy zmienia sie plany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 13:06