MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, moze lepiej sie znacie.w moczu wyszlo u malej 25 leukocutow. Czy przy infekcji wirusowej moga byc tak wysokie? Czy to ewidwntnie ZUM? Jutro mamy lekarza. W buzi pojawily sie jakby afty - wiec chyba ta bostonka. Stopy i dlonie póki co czysteListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
lkc wrote:Coś sie popierdzielilo i nie widzę najnowszych postow
Ja przez jakąś godzinę nie mogłam wejść na forum, pokazywał się komunikat że jest error 404 , cokolwiek to znaczy, i nie odnaleziono strony.
Ale mi Sophcia się kręci- czuje takie naciski na macice. ❤
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
iNso87 wrote:Hej!
Nie nadążam już za Wami
Matko w tym tygodniu to i listę zaniedbalam,także proszę napisać kto ma wizytę w tym tygodniu i jaka? Chyba wszystkie usg prenatalne już zostały wykonane? Teraz chyba zaczynamy rzut polowkowych?
iNso, ja mam wizyte w piatek 5.10 o 9. Usg raczej nie bedzie, bo tu tylko 2 robia.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klamka jasne,ze tak. Ja poczatek marca rodze takze nie wyobrazam sobie nie miec kombinezonika. To jeszcze zima w pelni moze byc. Tylko mysle,ze jeden kupie taki zimowy a drugi wiekszy przejsciowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 19:19
-
LwieSerce wrote:Dziewczyny, moze lepiej sie znacie.w moczu wyszlo u malej 25 leukocutow. Czy przy infekcji wirusowej moga byc tak wysokie? Czy to ewidwntnie ZUM? Jutro mamy lekarza. W buzi pojawily sie jakby afty - wiec chyba ta bostonka. Stopy i dlonie póki co czyste
-
Któras z Was pisala o tv. My przez 5 lat nie mielismy tv, dopiero przed slubem, ,kupiliśmy bo mam taka rodzinkę głupia, ze balismy sie, ze wlasnie tym prezentem nas uszczesliwia- bo to jedyna rzecz według nich ktorej nie mielismy. Pojechaliśmy po maly 32" a wrocilismy z 50.. tak czy siak, praktycznie nie jest wcale uzywany przez nas- teraz oglądaliśmy na hbo opowiesc podrecznej. Córka oglada id pon do piątku psi patrol przez godzinę i to tyle.
We wrześniu mieliśmy 2 rocznice ślubu. Znamy sie 16 lat,ja mam 32, maz 38. W miedzyczasie mielismy przerwę i nie byliśmy troche razem. To w temacie zwiazkow mieszkamy na polnocy woj. wielkopolskiego
Corka spi, musialam przeczytać jej cala książkę "beki, smarki, pierdy" urocze zakończenie dnia. Teraz pora na telefon do meza, potem czytanieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 19:57
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
iNso no właśnie, nazwałam to afty, a to nie jest takie aftowate tylko właśnie jakby na bostonkę. No zobaczymy, na ból póki co nie narzeka. Jeśli to bostonka, to nie wiem czy mogę smarować tym na afty. Jutro pojadę z nią do lekarza. Chciałam tego uniknąć, bo to ja muszę z nią pojechać, nie chcę sama nic załapać przy okazji. Najbardziej bym chciala żeby jej typowo wysypało nogi i stopy (wiem, że jestem okropna, ale tu wiem chociaż jak postępować) i nie musiałabym jechać do lekarza, tylko bym się skonsultowała telefonicznie.
Mam dziś kiepski dzień, raz że nocka nie przespana, martwię się tym moim dzieckiem na ziemi, ona też humorzasta trochę jest. DO tego miałam napad płaczu, do którego później dołączyła i ona. Hormony. Dobrze, że w brzuchu chłopak, bo mąż by chyba z nami nie wyrobił.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
A to ja jestem mega serialowa i nie ukrywam że sporo oglądam tv.
Kombinezon będzie potrzebny - ja raczej na pewno w lutym urodzę. Zapoluję na wyprzedaży, bo za pełną cenę to szkoda kasy. akurat w grudniu będą przeceny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 20:08
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczęłam szukać lumpeksów z ubraniami dziecięcymi w Warszawie
Szukam online, bo na razie nie mam siły nigdzie jeździć... I do tego nie przepadam na second hand'ami
Pamiętajcie o spiworkach do fotelików. Dziecka nie można zapiąć pasami, kiedy jest w kombinezonie/pod kocem/w innym spiworze. Kombinezon do fotelika umożliwia przypięcie dziecka, a potem można to zapiąć
Są też podobno pasy ułatwiające noszenie fotelikaklamka, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja też oglądam dużo seriali. Jak już dzieci śpią to z mężem obejrzymy jakiś odcineczek a dzieci różnie, są dni że oglądają więcej a są że nic.
Miałam dziś ciężki dzień. Praca, potem na angielski z synem a potem na karate z dwójką i teraz marzę o łóżku a młody ani myśli spać