MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Oczywiście chodziło mi o kwiecień
Wybaczcie narobienie smaka na kaszkę Statnio jadłam ją w przedszkolu, a od kilku dni nadrabiam
Ja mam mega-ambitne plany na niedzielę-siedzę w domu
Życzę Wam miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:50
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry:) A ja dzisiaj wybieram się na warsztaty z chustowania i wykłady o laktacji w ramach tygodnia bliskości. Można podobno wygrać chustę, zobaczymy. Moich starszych dwóch córek nie chustowałam, dlatego pomyślałam że może warto spróbować czegoś nowego zobaczymy wczoraj były wykłady nt. Dbania o mięśnie miednicy i kresy białej oraz spotkanie z logopeda. Pozniej miala wyklad kobietka o buncie dzieci, fajna sprawa miłego dnia kobietki.
Makowe Szczęście, msmarmify lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Gratuluję wizyt! ❤️
My teraz debatujemy z mężem nad imieniem dla córki, ale tak ciężko wybrać...
Mi podobają się Lilianna, Laura, Zoya i Liwia, zaś Mąż myśli jeszcze nad Martyną i Eleną
Też
Myślę, że wybiorę się do Lidla po ciuszki, chociaż miałam tak wcześnie nie kupować...
Ankakaranka powodzenia, trzymam kciuki za wygranie chusty ❤️
Za to wczoraj na Alliexspres zamówiłam Effika, tak mi się spodobał a miałam kupon i wyszedł za 35 zł 50 cm oczywiście różowy wzięłam ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb8ec8d1af9.png
Reniferra, Makowe Szczęście, Izziee, Ankakaranka87, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane, mi brzuch dokuczal wczoraj bardzo, tak dziwnie,jakby wyrostek. Brałam nospe. Na razie jest ok. Mój humorzasty mąż zdecydował, że śniadanie dziś jemy na mieście, na co się cieszę w sumie.
Proszę Was o poradę, jako wózek, najlepiej 3 w 1, nada się na tereny piaszczyste i wyboiste? Będę z góry wdzięczna za pomoc.
Miłej niedzieli Wam życzę:-***
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Reniferra wrote:Patuniek, znowu napisałaś wrzesień . Widocznie bardzo lubisz ten miesiąc
I zabij mnie-mąż wiem, dlaczego
Wczoraj pisałam to tuż przed snem, dzisiaj tuż po przebudzeniu-i tej wersji będę się trzymaćReniferra lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
nick nieaktualnyO bony szalone Wy, ile napisałaś, ale same dobre tematu
Gratuluję udanych wizyt i kobitki dbajcie o siebie w miarę możliwości, odpoczywajcie
Teraz już nie wiem co miałam pisać... Odniosę się tylko do łóżeczka turystycznego, ja innego nie chce, mega wygoda, oczywiście materac normalny trzeba dokupić. Jak dziecko jest na tym wyższym poziomie to mi łóżeczko służyło za kołyske, ten poziom się buja, fajna sprawa. Dodatkowo żadnych ochraniaczy w łóżeczku nie trzeba. Mój syn strasznie się wiercil, ochraniacze sciagal i w standardowym łóżeczku wstawal z odbitymi szczebelkami na twarzy. Mam w domu dwa i zdecydowanie stawiam na turystyczne -
Dzień dobry w niedzielę My nie śpimy od rana, nasza kotka dostała dziś kota serio. Non stop biegała, a jak ją wyrzucaliśmy to drapała w drzwi, przygotowuje nas do nocnych pobudek
Dziś Mąż zrobił mi śniadanie do łóżka ach ach ach
I chyba nam się uda przylecieć do Polski! Jejku wszystkie sklepy moje! Chcemy już po połówkowym teraz mam dwa tygodnie wolnego, to porobię listy. Apteczną przede wszystkim. I tak się cieszę, że spotkam rodzinę i przyjaciół Mój Mąż bardzo tęskni za Polską, nie jest polakiem (chociaż twierdzi, że jest)
I w związku z tym mam pytanko. Dziewczyny przewoziłyście wózki w sensie takie z gondolą w samolocie??
Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
nick nieaktualnyEnka chyba pytałaś o kołyske czy kosz. Ja kołyske chciałam ale mówili mi że 3/4 miesiące i z tego wyrośnie, więc w dzien używałam wózka jako kołyske. U nas się sprawdziło, syn uwielbiał spać w wózku i mogłam go wszędzie za sobą brac.
enka90 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Marza89 wrzucisz linka? Ja też chcę Effika kupić, ale u nas jest koszmarnie drogi.
Butterfly, pomyśl nad wózkiem 2w1 bo oddzielne foteliki są lepszej jakości i są bezpieczniejsze. Jeśli chodzi o konkretny model to nie pomogę niestety bo sama dopiero się rozglądam. Póki co wpadły mi w oko babydesign lupo comfort i mutsy, ale muszę pojeździć i pooglądać inne na żywo.Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
Laura
-
Makowe, wózek możesz przewozić z dzieckiem. Sam wózek bez dziecka nadasz jako bagaz ponadwymiarowy.
Dlatego sprawdź ceny takiego bagażu i ewentualnie kuriera - może będzie taniejMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
Izziee wrote:Hej!
Marza89 wrzucisz linka? Ja też chcę Effika kupić, ale u nas jest koszmarnie drogi.
Butterfly, pomyśl nad wózkiem 2w1 bo oddzielne foteliki są lepszej jakości i są bezpieczniejsze. Jeśli chodzi o konkretny model to nie pomogę niestety bo sama dopiero się rozglądam. Póki co wpadły mi w oko babydesign lupo comfort i mutsy, ale muszę pojeździć i pooglądać inne na żywo.
Sprawdź też babydesign dotty
Podobno ciut unowocześniona wersja lupo, a na empik są chyba 3 wzory 2w1 za niecałe 1500 zł!Izziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Izziee wrote:Hej!
Butterfly, pomyśl nad wózkiem 2w1 bo oddzielne foteliki są lepszej jakości i są bezpieczniejsze. Jeśli chodzi o konkretny model to nie pomogę niestety bo sama dopiero się rozglądam. Póki co wpadły mi w oko babydesign lupo comfort i mutsy, ale muszę pojeździć i pooglądać inne na żywo.
Proszę
Szczęście chłopiec Niedziela 65/50/25 cm śliczny królik pluszowe zabawki wypchane miękkie królik lalki dla dzieci zabawki dla dzieci zwierząt zabawki urodziny prezent na boże narodzenie
https://s.click.aliexpress.com/e/nJ88X5q
Mam nadzieję, że dobry bo to z aplikacji mobilnejIzziee lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Gratuluję wizyt! ❤️
My teraz debatujemy z mężem nad imieniem dla córki, ale tak ciężko wybrać...
Mi podobają się Lilianna, Laura, Zoya i Liwia, zaś Mąż myśli jeszcze nad Martyną i Eleną
Też
Myślę, że wybiorę się do Lidla po ciuszki, chociaż miałam tak wcześnie nie kupować...
Ankakaranka powodzenia, trzymam kciuki za wygranie chusty ❤️
Za to wczoraj na Alliexspres zamówiłam Effika, tak mi się spodobał a miałam kupon i wyszedł za 35 zł 50 cm oczywiście różowy wzięłam ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb8ec8d1af9.png
My tez debatujemy nad imieniem z dziewczynką już ustalone Hanna Helena a u chłopaka miał być Tymon Tadeusz a mój mąż teraz wymyśla z Marcelami i Borysami
Zakupy : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51efec65bb1f.jpg
Ja rzadko tam zamawiam bo dla mnie wszystko ma okropny zapach gumy i strasznej chemii. Ceny są atrakcyjne ale jedyne co tam kupuje to zegarki i akcesoria do włosów np torebkach się zawiodłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:06
-
nick nieaktualny