X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Oczywiście chodziło mi o kwiecień ;-)
    Wybaczcie narobienie smaka na kaszkę ;-) Statnio jadłam ją w przedszkolu, a od kilku dni nadrabiam ;-)

Ja mam mega-ambitne plany na niedzielę-siedzę w domu ;-)

Życzę Wam miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:50

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Ankakaranka87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) A ja dzisiaj wybieram się na warsztaty z chustowania i wykłady o laktacji w ramach tygodnia bliskości. Można podobno wygrać chustę, zobaczymy. Moich starszych dwóch córek nie chustowałam, dlatego pomyślałam że może warto spróbować czegoś nowego :) zobaczymy :) wczoraj były wykłady nt. Dbania o mięśnie miednicy i kresy białej oraz spotkanie z logopeda. Pozniej miala wyklad kobietka o buncie dzieci, fajna sprawa :) miłego dnia kobietki.

Makowe Szczęście, msmarmify lubią tę wiadomość

klz9t5odtafgnspm.png
  • Reniferra Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patuniek, znowu napisałaś wrzesień :D. Widocznie bardzo lubisz ten miesiąc <3

patuniek86, lkc lubią tę wiadomość

Maja <3 08.03.2019r., Antosia <3 09.12.2021r.
    l22niei37lacal8c.png
    3i49k6nl8ih810gk.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ❤️

Gratuluję wizyt! ❤️

My teraz debatujemy z mężem nad imieniem dla córki, ale tak ciężko wybrać...
    Mi podobają się Lilianna, Laura, Zoya i Liwia, zaś Mąż myśli jeszcze nad Martyną i Eleną ;)

Też
    Myślę, że wybiorę się do Lidla po ciuszki, chociaż miałam tak wcześnie nie kupować...
    Ankakaranka powodzenia, trzymam kciuki za wygranie chusty ❤️

Za to wczoraj na Alliexspres zamówiłam Effika, tak mi się spodobał a miałam kupon i wyszedł za 35 zł 50 cm oczywiście różowy wzięłam ❤️

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb8ec8d1af9.png

Reniferra, Makowe Szczęście, Izziee, Ankakaranka87, iNso87 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • Butterfly 83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, mi brzuch dokuczal wczoraj bardzo, tak dziwnie,jakby wyrostek. Brałam nospe. Na razie jest ok. Mój humorzasty mąż zdecydował, że śniadanie dziś jemy na mieście, na co się cieszę w sumie.
    Proszę Was o poradę, jako wózek, najlepiej 3 w 1, nada się na tereny piaszczyste i wyboiste? Będę z góry wdzięczna za pomoc.
    Miłej niedzieli Wam życzę:-***

ug37krhmmqb9sb9u.png
    Norbi- 16.08.2003
    Aniołek(7tc)- luty 2016 *
    Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniferra wrote:
    Patuniek, znowu napisałaś wrzesień :D. Widocznie bardzo lubisz ten miesiąc <3

I zabij mnie-mąż wiem, dlaczego :-D
    Wczoraj pisałam to tuż przed snem, dzisiaj tuż po przebudzeniu-i tej wersji będę się trzymać :-D

Reniferra lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planowaliśmy spacer ale zaczęło padać.
    Więc wysłałam chłopaków z ojcem do babci a ja leżę i jem żelki. Chyba poczytam książkę :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bony szalone Wy, ile napisałaś, ale same dobre tematu :)
    Gratuluję udanych wizyt i kobitki dbajcie o siebie w miarę możliwości, odpoczywajcie :)
    Teraz już nie wiem co miałam pisać... Odniosę się tylko do łóżeczka turystycznego, ja innego nie chce, mega wygoda, oczywiście materac normalny trzeba dokupić. Jak dziecko jest na tym wyższym poziomie to mi łóżeczko służyło za kołyske, ten poziom się buja, fajna sprawa. Dodatkowo żadnych ochraniaczy w łóżeczku nie trzeba. Mój syn strasznie się wiercil, ochraniacze sciagal i w standardowym łóżeczku wstawal z odbitymi szczebelkami na twarzy. Mam w domu dwa i zdecydowanie stawiam na turystyczne :)

• Makowe Szczęście Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedzielę :) My nie śpimy od rana, nasza kotka dostała dziś kota :P serio. Non stop biegała, a jak ją wyrzucaliśmy to drapała w drzwi, przygotowuje nas do nocnych pobudek :)
    Dziś Mąż zrobił mi śniadanie do łóżka ach ach ach :)
    I chyba nam się uda przylecieć do Polski! Jejku wszystkie sklepy moje! Chcemy już po połówkowym :) teraz mam dwa tygodnie wolnego, to porobię listy. Apteczną przede wszystkim. I tak się cieszę, że spotkam rodzinę i przyjaciół :) Mój Mąż bardzo tęskni za Polską, nie jest polakiem (chociaż twierdzi, że jest)

I w związku z tym mam pytanko. Dziewczyny przewoziłyście wózki w sensie takie z gondolą w samolocie??

Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

.

Wysłany: 7 października 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju na samą myśl o przylocie rozsadza mnie energia i szczęście :) Tu jest mój dom, ale wiecie jak jest :)

Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka chyba pytałaś o kołyske czy kosz. Ja kołyske chciałam ale mówili mi że 3/4 miesiące i z tego wyrośnie, więc w dzien używałam wózka jako kołyske. U nas się sprawdziło, syn uwielbiał spać w wózku i mogłam go wszędzie za sobą brac.

enka90 lubi tę wiadomość

• Izziee Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Marza89 wrzucisz linka? Ja też chcę Effika kupić, ale u nas jest koszmarnie drogi.

Butterfly, pomyśl nad wózkiem 2w1 bo oddzielne foteliki są lepszej jakości i są bezpieczniejsze. Jeśli chodzi o konkretny model to nie pomogę niestety bo sama dopiero się rozglądam. Póki co wpadły mi w oko babydesign lupo comfort i mutsy, ale muszę pojeździć i pooglądać inne na żywo.

Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowe, wózek możesz przewozić z dzieckiem. Sam wózek bez dziecka nadasz jako bagaz ponadwymiarowy.

Dlatego sprawdź ceny takiego bagażu i ewentualnie kuriera - może będzie taniej ;-)

Makowe Szczęście lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa jaka radość:D super że przyjedziecie do rodziny :) a na długo?

• patuniek86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izziee wrote:
    Hej!

Marza89 wrzucisz linka? Ja też chcę Effika kupić, ale u nas jest koszmarnie drogi.

Butterfly, pomyśl nad wózkiem 2w1 bo oddzielne foteliki są lepszej jakości i są bezpieczniejsze. Jeśli chodzi o konkretny model to nie pomogę niestety bo sama dopiero się rozglądam. Póki co wpadły mi w oko babydesign lupo comfort i mutsy, ale muszę pojeździć i pooglądać inne na żywo.

Sprawdź też babydesign dotty :-)
    Podobno ciut unowocześniona wersja lupo, a na empik są chyba 3 wzory 2w1 za niecałe 1500 zł!

Izziee lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • mamakropka. Ekspertka

Wysłany: 7 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wyboiste i piaszczyste tereny koniecznie wózek na dużych pompowanych kołach, ja polecam mountain buggy! Może stylistycznie nie jest jakiś wyjątkowy ;) ale sprawdza nam się super :)

dqprj44jkz3tj7a4.png
    km5stv73rawi3yh6.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izziee wrote:
    Hej!

Proszę
    Szczęście chłopiec Niedziela 65/50/25 cm śliczny królik pluszowe zabawki wypchane miękkie królik lalki dla dzieci zabawki dla dzieci zwierząt zabawki urodziny prezent na boże narodzenie
    https://s.click.aliexpress.com/e/nJ88X5q
    Mam nadzieję, że dobry bo to z aplikacji mobilnej ;)

Izziee lubi tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png

Wysłany: 7 października 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiazka1 wrote:
    Makowa jaka radość:D super że przyjedziecie do rodziny :) a na długo?

Na tydzień, często przylatujemy tzn. przylatywaliśmy. Wiem, że to krótko, ale i tak jest radość :)

.
  • Zimowaa Ekspertka

Wysłany: 7 października 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Cześć dziewczyny ❤️

Gratuluję wizyt! ❤️

My teraz debatujemy z mężem nad imieniem dla córki, ale tak ciężko wybrać...
    Mi podobają się Lilianna, Laura, Zoya i Liwia, zaś Mąż myśli jeszcze nad Martyną i Eleną ;)

Też
    Myślę, że wybiorę się do Lidla po ciuszki, chociaż miałam tak wcześnie nie kupować...
    Ankakaranka powodzenia, trzymam kciuki za wygranie chusty ❤️

Za to wczoraj na Alliexspres zamówiłam Effika, tak mi się spodobał a miałam kupon i wyszedł za 35 zł 50 cm oczywiście różowy wzięłam ❤️

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb8ec8d1af9.png

My tez debatujemy nad imieniem z dziewczynką już ustalone Hanna Helena a u chłopaka miał być Tymon Tadeusz a mój mąż teraz wymyśla z Marcelami i Borysami :D

Zakupy : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/51efec65bb1f.jpg

Ja rzadko tam zamawiam bo dla mnie wszystko ma okropny zapach gumy i strasznej chemii. Ceny są atrakcyjne ale jedyne co tam kupuje to zegarki i akcesoria do włosów np torebkach się zawiodłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:06

ae4e5811f7.png

2.10.2018 - 155g serduszko 165
    26.10.2018 -250g serduszko 135
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:32

‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ