X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wszystko z biedry?!

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    To wszystko z biedry?!
    Tak! :D

Czekam jeszcze na sobote sesesese :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 10:30

patuniek86, klamka lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • LwieSerce Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso poszalałaś:D

iNso87 lubi tę wiadomość

Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
    niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.

dqpri09kzip4orgt.png

• Izziee Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso udane zakupy :D aż chyba sama skocęe wieczorem zobaczyć co tam jest :)

iNso87 lubi tę wiadomość

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:32

Makowe Szczęście lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i to dobrze poszalam. :D Jeszcze kupilam dla Leny kurtke ciemna na zime i buty zimow takie szare. Chcialam z czarnym,zeby do kurtki pasowaly ale nie bylo rozmiaru 27 :( Podobaly mi sie tez te rozne podusie,ale juz tyle wydalam,ze zrezygnowałam. Chcialam dla Leny wziąć tego Unicorna i jakas dla brzuszka ale? jaka> przecież plci nie znam..matko jakie to denerwujące z ta plcia :P :D

klamka lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Oj i to dobrze poszalam. :D Jeszcze kupilam dla Leny kurtke ciemna na zime i buty zimow takie szare. Chcialam z czarnym,zeby do kurtki pasowaly ale nie bylo rozmiaru 27 :( Podobaly mi sie tez te rozne podusie,ale juz tyle wydalam,ze zrezygnowałam. Chcialam dla Leny wziąć tego Unicorna i jakas dla brzuszka ale? jaka> przecież plci nie znam..matko jakie to denerwujące z ta plcia :P :D
    Zainspirowana twoimi zakupami, poprosilam rodzine o przeprowadzenie polowania na przescieradla... :) Zobaczymy co uda sie kupic :)

iNso87 lubi tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie kupuje. Muszę najpierw przejrzeć to co mam :) a trochę tego jest ;] nawet jak będzie dziewczynka to dużo ubrań jest uniwersalnych. A szkoda kasy. Na pewno muszę kupić fotelik bo nasz będzie miał już 8 lat i jest za stary i wózek ale tu chciałabym używany.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny po weekendzie :) my spędziliśmy go u teściów a tam zasięg słaby więc nawet nie miałam jak zaglądać. Ale nadrobiłam :D

Cieszę się, że same dobre wieści tu zastałam <3

Zimowaa wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, żebyś mi mogła na priv podesłać adres :)

iNso ale zakupy! Wow! Fajne rzeczy :) ja później skoczę do Lidla, bardzo liczę że dorwę chociaż bodziaki dla Malutkiej :D

Och jak mnie wkurza że nadal nie możemy dojść z mężem do porozumienia co do imienia! :D nie sądziłam że będzie nam tak trudno ;D przy starszej oboje byliśmy nedmomyślni :D

iNso87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso a te buty zimowe z Biedry mają zamek?

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    iNso a te buty zimowe z Biedry mają zamek?
    Nie, sa na rzepy. Ja nie moge swojej Malej kupic na zamek,bo ma spora nozke i gorzysta. Nie ma stopki Kopciuszka ;) Tak samo jest z dżinsami..o rurkach moze zapomnieć haha

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To muszę podejść z Młodą i zobaczyć jak się u nas sprawdzą, dzięki :)

iNso87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • LwieSerce Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zimowe buciki lubię z lidla, nawet kiedyś ortopeda koleżance powiedział, że są okej. W tym roku przegapiłam, ale bliżej zimy powinny być jeszcze raz:)

Sana a jakie w ogóle typy macie na imiona?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 13:12

Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
    niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.

dqpri09kzip4orgt.png

• Zimowaa Ekspertka

Wysłany: 8 października 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Dzień dobry dziewczyny po weekendzie :) my spędziliśmy go u teściów a tam zasięg słaby więc nawet nie miałam jak zaglądać. Ale nadrobiłam :D

Cieszę się, że same dobre wieści tu zastałam <3

Zimowaa wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, żebyś mi mogła na priv podesłać adres :)

iNso ale zakupy! Wow! Fajne rzeczy :) ja później skoczę do Lidla, bardzo liczę że dorwę chociaż bodziaki dla Malutkiej :D

Och jak mnie wkurza że nadal nie możemy dojść z mężem do porozumienia co do imienia! :D nie sądziłam że będzie nam tak trudno ;D przy starszej oboje byliśmy nedmomyślni :D

Nie dostałam twojego zaproszenia wiec wysłałam swoje :)

ae4e5811f7.png

2.10.2018 - 155g serduszko 165
    26.10.2018 -250g serduszko 135
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LwieSerce właśnie problem w tym, że nie mamy praktycznie żadnych pomysłów :P może Hania, Lena? No nie wiem kompletnie...

Zimowaa to już piszę priv :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowe Szczęście, tak, czekamy na 3 Maluszka :)

Izziee, na opisie badań prenatalnych mam napisane, że łożysko na przedniej ścianie, więc pewnie na ruchy Malucha jeszcze trochę poczekam. No i u mnie dopiero 16 tc. W poprzedniej ciąży jakoś w 17 tc poczułam pierwsze ruchy.

Zimowa, PZU zazwyczaj bardzo szybko wypłaca pieniążki. Oby z odszkodowaniem poszło równie sprawnie i po Waszej myśli. Już dosyć miałaś stresów.

klamka, ja też większość ubrań dla Młodej kupiłam używanych :) Mam taki sprawdzony sklepik, w którym pani ma ciuszki z Anglii i na prawdę można kupić perełki za grosze. Teraz pewnie też tam będę kupowała.

Makowe Szczęście, klamka lubią tę wiadomość

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Makowe Szczęście Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso jakie zakupy :)
    Właśnie siedzę i przystosowuję listę wyprawki do naszych potrzeb :) czyli z punktu 0, bo dosłownie nic nie mamy. Nie chcę robić zakupów wcześniej, żeby nie nakupić niepotrzebnie jakiś rzeczy.

Mam do Was pytanie macie może polecane Laktatory? Lub Nianie elektryczne?

iNso87 lubi tę wiadomość

.
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laktator medela mini elektric a niania Angel care. Mam już 8 lat i nadal śmiga :)

Makowe Szczęście lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Anet85 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, wczoraj mąż przywiózł nas od moich rodziców. Był tydzień sam w domu, taki błagan,ze az płakać się chce, lodówce popsute produkty, brudne podłogi - jakaś podłamana tym wszystkim jestem. Dzisiaj trochę ogarnęłam zrobiłam pranie, sprzątnęłam cześć niepotrzebnych rzeczy... Szkoda, że mój mąż nie jest taki domyślny i nie poleci kupić mi np. poduszki ciążowej, mówiłam, ze mi się podoba. Jak patrzyłam to całkiem fajna...Tyle razy mu mówiłam, że mógłby mnie czasami czymś zaskoczyć cokolwiek, a On nic...Może dzisiaj pójdę z córcią na basen trochę odreaguję te nerwy, jakaś porażka, ja wiem, ze zawsze mam dużo energii i werwy, a On mniej, ale bez przesady już nie wiem jak Go zmotywować do działania....Przepraszam ale chociaż tutaj ulałam swoją złość, poryczałam sie z tej bezsilności.....
    iNso super zakupy w Biedronce zrobiłaś, ja bylam i kupiłam tylko pieluchy i buty na córci. Poszewki mi nie pasują,bo mam kołdrę i poduszkę dla dziecka z Ikea i nie pasował rozmiar...Bodziaki kupiłam w Lidlu, staram sie za bardzo nie szaleć, jakos boję się tych połówkowych, a to jeszcze 11 dni. Idziemy na nie razem z córcią wieć tym bardziej mam obawę, czy wszystko będzie dobrze.
    Ja mam po córci laktator ręczny z LOVI, trochę guma jest zżółknięta, ale sprzęt działa, więc raczej nie będę wymieniać. U mnie się sprawdził, nie miałam problemu z laktacją , mimo cc na cito. Jak potrzebowałam gdzieś wyjść to odciągałam tym ręcznym pokarm i było ok.

Córcia - 24.01.2012 r.
    Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
    atdci09kpnkcut41.png
    Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
    ANA3 dsDNA(+)graniczny

• Izziee Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet85 nie przepraszaj, czasami trzeba się wyżalić jak jest ten gorszy dzień. Mój też nie jest aż taki domyślny żeby sam z siebie poszedł i kupił ;) przeważnie już tak jest, że mężczyznom trzeba jasno powiedzieć czego się od nich oczekuje.

Anet85 lubi tę wiadomość

Laura <3
    bl9c9vvjaarzexo8.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ