MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, melduję się po wizycie. Z dzidzią wszystko ok, wygląda na to, że będziemy mieli córeczkę
patuniek86, Sana, lkc, Butterfly 83, iNso87, Reniferra, Marza89, Makowe Szczęście, Ankakaranka87, Parsleyek, Macy, bbeczka91, kehlana_miyu, enka90, Izziee, Ksiazka1, msmarmify, Kleopatra, asias, Anet85, Ulv15, Malutka_27 lubią tę wiadomość
-
A tak wgl to powiedzcie mi jeszcze jedno, to wtedy mój mąż się ogarnie i uwierzy. Jak widzicie na Zdjęciu z usg jest mierzona kosz udowa, widać kolanka,pepowinke, no i czy widzicie gdzie tam siurka?
Bo on marzy o dziewczynce, ale nadal nie chce uwierzyć. Może jak rzesza kobitek napisze swoją opinię to coś mu wejdzie do tej... głowy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1784fa89633e.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 16:58
Makowe Szczęście, Marza89, Ksiazka1, msmarmify lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:A tak wgl to powiedzcie mi jeszcze jedno, to wtedy mój mąż się ogarnie i uwierzy. Jak widzicie na Zdjęciu z usg jest mierzona kosz udowa, widać kolanka,pepowinke, no i czy widzicie gdzie tam siurka?
Bo on marzy o dziewczynce, ale nadal nie chce uwierzyć. Może jak rzesza kobitek napisze swoją opinię to coś mu wejdzie do tej... głowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:47
Butterfly 83, Makowe Szczęście, msmarmify lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:INso87 piękne zdobycze! ❤️
My w Lidlu kupiliśmy pierwsze ciuszki dla córci ❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31916d8b182c.jpgMarza89 lubi tę wiadomość
-
No nie ma tam siurka. Tylko wiesz, to wszystko jest takie maleńkie, że troszkę inny przekrój złapać, przesunąć o 2-3mm głowicę i siurek może się pokazać. Ale jeśli nie widziałaś w żadnym momencie jak tam majtał to pewnie dziewunia
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Butterfly dziewczynka Ja mam podobne zdjęcie usg i u mnie na 100% dr potwierdził dziewczynkę
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
mamakropka. gratuluję dziewczynki:)
Butterfly Wam wygląda na to, że teżButterfly 83, mamakropka. lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Izziee A Ty miałaś dziś połówkowe? Bo wyhaczyłam to z pierwszej strony, jak wizyta? Czy jeszcze jesteś przed? A może już po A ja tak czytam, że i nie widzę Twego postu? Jeśli tak to wybacz.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja bym wolala dziewuche, ale obawiam się, ze bedzie chlopak- po tym co widzialam na ostatnim usg.. ale lekarz nie byl pewien chlopaka.
Zyje nadzieja na dziewuche.. z drugiej strony jedna juz mam, więc tragedii wielkiej nie będzie jak wyszedł nam syn.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hej dziewczyny ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach i nie miałam czasu nawet napisać jak wizyta.
Ogólnie zdenerwowala mnie babka bo poczułam się olana i niedoinfornowana... Najpierw marudzila że jest niewyspana, później odbierała co chwilę telefony a usg to już wogole szkoda gadać, nic nie zrobiła konkretnego, nic nie powiedziała o polowkowych... Masakra! Jestem mega wściekła na nią. Nawet nie podjęła próby potwierdzenia płci... Przecież to już 16 tydzień więc mogłaby się wysilać. Jutro dzwonię do innego lekarza, konkretnego, i umówię się na polowkowe do niego, przynajmniej opowiada dokładnie wszystko. Ehh... Widziałam chociaż że serduszko bije, dzidzia ma ponad 10 cm i siedziała sobie po turecku
Gratuluję Wam udanych wizyt, ciężko odnieść się do tyłu stron
A te ciuszki malutkie, śliczne i słodkie
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość