MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to juz tez od rana na nogach. Bylam w biedrze po 3 polki, wzielam z Misiem i 2 w gwiazdki. I lampke mala chmurke
no musze jakos urzadzic ten pokoj;) Wzielam tez jeszcze jedne tetry zwykle biale. Niech beda.
Zrobilam karkowke, salatke z zupek chinskich i spakowalam pol lodowki. Zaraz spakuje pidzamy i bielizne z parom ubraniami i jade na wiesMakowe Szczęście, msmarmify lubią tę wiadomość
-
Już po śniadanku, kawie i na zakupy.
Trochę się dziś wkurzyłam. Zamówiłam używaną wanienkę z przewijakiem na stelażu. Miała mi dziś ją Pani dowieźć (tak jej było wygodniej). 1,5 tygodnia czekałam na dzisiejszy dzień, zaplanowałam, że przed 11tą nie będę wyjeżdżać z domu, a tu przed chwilą Pani mi pisze, że nawet nie wiedziała, że mąż oddał wanienkę koledze. No szlag by trafił.
No tak, dobrze, że w ogóle napisała, ale nie lubię takich sytuacji, w których ktoś nie szanuje Twojego czasu. Wrr
Chyba się wkurzę i kupię dziś w sklepie.
Cały czas się zastanawiam nad wózkiem i sama już nie wiem. Nie chcę wydać więcej niż max 1500zł (mówię tu nawet o używce jakiejś, bo one często nie są zniszczone). Patuniek, prześledziłam stronę, z której zamówiłaś, są tam całkiem niezłe ceny niektórych wózków.
Dziewczyny dziś wizytujące - powodzenia -
Dziękujemy za kciuki
Wód jest więcej - mam dalej tyle pić, szyjka okej, łożysko się podnosi
Pupką sobie siedział i nie chciał współpracować. Wszystko w porządku, w główce jest jakaś mała torbiel - ale to podobno fizjologiczne i znika do 28 tygodnia i nie trzeba się tym przejmować - co oczywiście w moim przypadku trudne
Nie chciał się łobuz obrócić, dlatego na następnej wizycie będzie jeszcze dokładnie sprawdzać serduszko, bo nie mogła dobrze wszystkiego zobaczyć. Waży już prawie pół kilograma - 449 gram
iNso87, Kleopatra, patuniek86, Makowe Szczęście, Butterfly 83, Reniferra, msmarmify, kehlana_miyu, Parsleyek, Katia89, Marza89, lkc, Ksiazka1, 83xxx, klamka, Salsefia lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Bonda wrote:Już po śniadanku, kawie i na zakupy.
Trochę się dziś wkurzyłam. Zamówiłam używaną wanienkę z przewijakiem na stelażu. Miała mi dziś ją Pani dowieźć (tak jej było wygodniej). 1,5 tygodnia czekałam na dzisiejszy dzień, zaplanowałam, że przed 11tą nie będę wyjeżdżać z domu, a tu przed chwilą Pani mi pisze, że nawet nie wiedziała, że mąż oddał wanienkę koledze. No szlag by trafił.
No tak, dobrze, że w ogóle napisała, ale nie lubię takich sytuacji, w których ktoś nie szanuje Twojego czasu. Wrr
Chyba się wkurzę i kupię dziś w sklepie.
Cały czas się zastanawiam nad wózkiem i sama już nie wiem. Nie chcę wydać więcej niż max 1500zł (mówię tu nawet o używce jakiejś, bo one często nie są zniszczone). Patuniek, prześledziłam stronę, z której zamówiłaś, są tam całkiem niezłe ceny niektórych wózków.
Dziewczyny dziś wizytujące - powodzenia
Bonda, zajrzyj na outletJest tam jeszcze babydesign w tej cenie, jeśli nie przeszkadza Ci kolor bialo-fioletowy
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
iNso87 wrote:Lwie super wieści po wizycie
Dziewczyny kto wizytuje w tym przyszylym tygodniu 15-20.10? Pare osob wpisałam i Ulv napisz kiedy Ty masz dokladnie wizyte bo tak sobie na wtorek strzeliłam
Dziękuję :-*iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Wiecie co, z córką miałam taką książkową ciążę, za każdym razem wszystko okej, nic niepokojącego. A teraz najpierw krwawienie, później wody, teraz ta torbiel. Pocieszam się tym, że lekarka mówiła, że naprawdę ma wiele pacjentek z takimi torbielami i ona najchętniej by o tym nie mówiła, żebym się nie stresowała, ale mówi, bo gdybym poszła gdzieś indziej, to żeby nie było, że ona nie widziała. Ufam jej i wierzę że na następnej wizycie będzie mniejsze a ostatecznie się wchłonie. Oczywiście poczytałam trochę i w sumie w większości przypadków wszystko dobrze się kończy.
Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Pikcia wrote:iNso, poproszę o wpisanie na listę
wizytę mam 17.10 o 9:40 ( o ile mnie wypuszczą ze szpitala).
Pikcia a jak u Ciebie sytuacja? Coś nowego lekarze mówili?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
LwieSerce,twardnienia ustały, czuję się dobrze. Na obchodzie lekarze pytają tylko o samopoczucie, nic nie mówili, kiedy wychodzę. W weekend chyba nie robią wypisów, więc myślę, że w poniedziałek się dowiem co i jak
lkc lubi tę wiadomość
-
LwieSerce wrote:Wiecie co, z córką miałam taką książkową ciążę, za każdym razem wszystko okej, nic niepokojącego. A teraz najpierw krwawienie, później wody, teraz ta torbiel. Pocieszam się tym, że lekarka mówiła, że naprawdę ma wiele pacjentek z takimi torbielami i ona najchętniej by o tym nie mówiła, żebym się nie stresowała, ale mówi, bo gdybym poszła gdzieś indziej, to żeby nie było, że ona nie widziała. Ufam jej i wierzę że na następnej wizycie będzie mniejsze a ostatecznie się wchłonie. Oczywiście poczytałam trochę i w sumie w większości przypadków wszystko dobrze się kończy.
Lwie Serce nie dopuszczaj do siebie żadnych złych myśli. Musi być dobrze o koniec kropka!
A tym bardziej że cała reszta jest ok.
Pozytywne myślenie musisz kochana włączyć,mimo ,że wiem jak to trudne
Ale jednak nie jest niemożliwe.
Ściskam mocno :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 13:33
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *