MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:A ja na wieczór jestem pociągająca ... nosem :p jeju
zrobiłam sobie herbatę, ciepłe skarpeteczki i mam nadzieję, że będzie lepiej. Jeśli nie na śniadanie kanapeczka z czosnkiem. Aaaaaaaaaapik
Nie czuje zadnych smakowzapachow..
W pierwszej ciazy nie mialam takich rewelacji, ta zaczęła sie opryszczka raz po razie, potem byl katar, zatrucie z rzygami, angina, zapalenie pecherza, teraz gilejak zyc? Co bedzie dalej?
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień dobry,
Ja kiepska noc, głupie sny, że mąż mnie zdradza itp itd; kolejny sen jakieś robactwo. I już nie śpię. Łeb boli.
A to dla wszystkich mam,które mają swoje aniołki,dziś taki smutny dzień...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdbcbc7f09f5.jpgAnet85, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Hej dziewczyny. Widzę światełko w tunelu odnośnie mojego libido w końcu. Mam teraz ponad tydzień postu, bo mąż chory, śpi oddzielnie i unikamy kontaktu fizycznego... iiii zaczęły się sny erotyczne. Oj chyba wraca ochotka. Niech już wyzdrowieje. Jak u Was?
-
Hej!
Butterfly 83 - dzień smutny i może wesoły trochę? Może te aniołki nasze razem dziś świętują? Po przedszkolu pojedziemy na cmentarz, pogoda piękna, zapalimy świeczki.
Zdrowia dla przeziębionych!Ja mam katar, ale to chyba alergiczny.
Kończę kawę i biorę się do roboty, trochę spraw muszę dziś pozałatwiać.
Patuniek podziwiam Cię za kreatywność i chęci z tymi kalendarzami:)
Bribrami jak sobie wpisałam w google to akurat na pierwszedj stronie mi wyskoczyło, że może być białko podwyższone w wyniku infekcji intymnych, więc może to jednak przyczyna? Mam nadzieję, że dzisiejsze wyniki będą już lepsze, daj znać.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Lwie to też fakt, myślę, że teraz aniołki nasze są szczęśliwe bo i mamy się w końcu uśmiechają.
Moja niunia ma światełko codziennie bo dziadki chodzą codziennie do niej, a ja że daleko,to zapale swieczuszke w domu i poprzutulam pierwsze ubranka ,które miałam dla Liluni mojej...
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83, przytulam :*
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mój poniedziałkowy poniedziałek to katastrofa
ciężko mi było spać przez ten katar, boli mnie gardło jak diabli i mam stan podgorączkowy. Mąż zrobił mi herbatę, a ja się poryczałam jak dziecko, że nie chcę być chora i martwię się o naszą córeczkę. Oczywiście mój Mąż oaza spokoju pogadał ze mną na spokojnie i jest lepiej.
. -
Hej!
Witam sie i ja. Wczoraj wrocilismy ze wsi w dzien. Szybko sie umylismy i przebralismy i do Tesciowej na obiad pojechalismy,bo zaprosila.
Dzis sama juz nie wiem co tu robic. Chyba zaczne zdzierac fototapete w pokoiku. Przygotuje sciany do malowania. Pewnie bede musiala jeszcze potynkowac troche ta sciane,bo widzialam,ze fototapeta jest super przyklejona,ze z tynkiem odchodzi..ciezko bedzie zrywac. Juz sie doczekac nie moge jak skoncze pokoik)
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
INso87 podziwiam, że robisz takie rzeczy!
My mamy takie chropowate ściany, taki baranek - tapety nie dam rady, ale znalazłam naklejki serduszka. Mam nadzieję, że się utrzymająMyślę, że będą wyglądać słodko z lampką myszką
PS właśnie wrócił mój Rycerz z naręczem cytryn, imbiru i wodą morską do noskaKleopatra, kehlana_miyu, iNso87 lubią tę wiadomość
. -
Witam dziewczyny...
Tak to prawda, myślę, że nasze aniołki są teraz szczęśliwe i patrzą na nas opiekując się dzieckiem które nosimy pod sercem.... nigdy nie zapomnimy,tylko z czasem nie boli, aż tak strasznie.
My wczoraj wróciliśmy z chrzcin, umęczona jestem, ale z drugiej strony nie mogę się doczekac usg - mam w piątek o 18.30
Dziewczyny życzę zdrówka, wracajcie szybko do siłButterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Alexis, cześć
A Ty masz problemy z szyjką?
Kleopatra, teraz stres, a po 19 wszystko puści i będzie wielka radośćTrzymam kciuki:*
Dzisiaj jeszcze mka87 połówkowe.
Anet85, ładnie napisałaś, oczywiście mam szklanki w oczach.
Makowe, zdrowiej, poleż pod kocykiem. Polecam chleb z masłem i czosnkiem, mi naprawdę na ból gardła pomogło. Pamiętaj, że możesz tantum verde psikać.Makowe Szczęście, Anet85 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
INso87 Ja też miałam dużo planów na prace domowe, ale niestety skurcze przeszkodziły w planach:(. Szyjka przez ostatnie dwa tygodnie skróciła się z 38mm do 24mm i mam dużo odpoczywać. Luteina dopochwowo. Wcześniejsze ciąże prześmigałam całe bez takich dolegliwości. Śmieje się, że jednak jestem już dużo starsza
Makowe Szczęście termin mam na 14 marca i będzie Ignaś JanMłody szaleje w brzuszku już od 3 tygodni i zaczyna być coraz silniejszy, bo zaczyna być widać na zewnątrz
Makowe Szczęście, Katia89, kehlana_miyu, iNso87, Zimowaa lubią tę wiadomość