MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:A ja na wieczór jestem pociągająca ... nosem :p jeju zrobiłam sobie herbatę, ciepłe skarpeteczki i mam nadzieję, że będzie lepiej. Jeśli nie na śniadanie kanapeczka z czosnkiem. Aaaaaaaaaapik
Nie czuje zadnych smakow zapachow..
W pierwszej ciazy nie mialam takich rewelacji, ta zaczęła sie opryszczka raz po razie, potem byl katar, zatrucie z rzygami, angina, zapalenie pecherza, teraz gile jak zyc? Co bedzie dalej?
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień dobry,
Ja kiepska noc, głupie sny, że mąż mnie zdradza itp itd; kolejny sen jakieś robactwo. I już nie śpię. Łeb boli.
A to dla wszystkich mam,które mają swoje aniołki,dziś taki smutny dzień...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdbcbc7f09f5.jpgAnet85, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Hej dziewczyny. Widzę światełko w tunelu odnośnie mojego libido w końcu. Mam teraz ponad tydzień postu, bo mąż chory, śpi oddzielnie i unikamy kontaktu fizycznego... iiii zaczęły się sny erotyczne. Oj chyba wraca ochotka. Niech już wyzdrowieje. Jak u Was?
-
Hej!
Butterfly 83 - dzień smutny i może wesoły trochę? Może te aniołki nasze razem dziś świętują? Po przedszkolu pojedziemy na cmentarz, pogoda piękna, zapalimy świeczki.
Zdrowia dla przeziębionych! Ja mam katar, ale to chyba alergiczny.
Kończę kawę i biorę się do roboty, trochę spraw muszę dziś pozałatwiać.
Patuniek podziwiam Cię za kreatywność i chęci z tymi kalendarzami:)
Bribrami jak sobie wpisałam w google to akurat na pierwszedj stronie mi wyskoczyło, że może być białko podwyższone w wyniku infekcji intymnych, więc może to jednak przyczyna? Mam nadzieję, że dzisiejsze wyniki będą już lepsze, daj znać.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Lwie to też fakt, myślę, że teraz aniołki nasze są szczęśliwe bo i mamy się w końcu uśmiechają.
Moja niunia ma światełko codziennie bo dziadki chodzą codziennie do niej, a ja że daleko,to zapale swieczuszke w domu i poprzutulam pierwsze ubranka ,które miałam dla Liluni mojej...
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83, przytulam :*
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mój poniedziałkowy poniedziałek to katastrofa ciężko mi było spać przez ten katar, boli mnie gardło jak diabli i mam stan podgorączkowy. Mąż zrobił mi herbatę, a ja się poryczałam jak dziecko, że nie chcę być chora i martwię się o naszą córeczkę. Oczywiście mój Mąż oaza spokoju pogadał ze mną na spokojnie i jest lepiej..
-
Hej!
Witam sie i ja. Wczoraj wrocilismy ze wsi w dzien. Szybko sie umylismy i przebralismy i do Tesciowej na obiad pojechalismy,bo zaprosila.
Dzis sama juz nie wiem co tu robic. Chyba zaczne zdzierac fototapete w pokoiku. Przygotuje sciany do malowania. Pewnie bede musiala jeszcze potynkowac troche ta sciane,bo widzialam,ze fototapeta jest super przyklejona,ze z tynkiem odchodzi..ciezko bedzie zrywac. Juz sie doczekac nie moge jak skoncze pokoik )Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
INso87 podziwiam, że robisz takie rzeczy!
My mamy takie chropowate ściany, taki baranek - tapety nie dam rady, ale znalazłam naklejki serduszka. Mam nadzieję, że się utrzymają Myślę, że będą wyglądać słodko z lampką myszką
PS właśnie wrócił mój Rycerz z naręczem cytryn, imbiru i wodą morską do noskaKleopatra, kehlana_miyu, iNso87 lubią tę wiadomość
. -
Witam dziewczyny...
Tak to prawda, myślę, że nasze aniołki są teraz szczęśliwe i patrzą na nas opiekując się dzieckiem które nosimy pod sercem.... nigdy nie zapomnimy,tylko z czasem nie boli, aż tak strasznie.
My wczoraj wróciliśmy z chrzcin, umęczona jestem, ale z drugiej strony nie mogę się doczekac usg - mam w piątek o 18.30
Dziewczyny życzę zdrówka, wracajcie szybko do siłButterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Alexis, cześć A Ty masz problemy z szyjką?
Kleopatra, teraz stres, a po 19 wszystko puści i będzie wielka radość Trzymam kciuki:*
Dzisiaj jeszcze mka87 połówkowe.
Anet85, ładnie napisałaś, oczywiście mam szklanki w oczach.
Makowe, zdrowiej, poleż pod kocykiem. Polecam chleb z masłem i czosnkiem, mi naprawdę na ból gardła pomogło. Pamiętaj, że możesz tantum verde psikać.Makowe Szczęście, Anet85 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
INso87 Ja też miałam dużo planów na prace domowe, ale niestety skurcze przeszkodziły w planach:(. Szyjka przez ostatnie dwa tygodnie skróciła się z 38mm do 24mm i mam dużo odpoczywać. Luteina dopochwowo. Wcześniejsze ciąże prześmigałam całe bez takich dolegliwości. Śmieje się, że jednak jestem już dużo starsza
Makowe Szczęście termin mam na 14 marca i będzie Ignaś Jan Młody szaleje w brzuszku już od 3 tygodni i zaczyna być coraz silniejszy, bo zaczyna być widać na zewnątrzMakowe Szczęście, Katia89, kehlana_miyu, iNso87, Zimowaa lubią tę wiadomość