MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izziee ja tez nie lubię swojej teściowej:) jestem w połowie ciąży a ona nawet nie zapytała jak się czuję...nie wspomnę że do wnuka wcale nie przyjeżdża ani ona ani teść, a mieszkają blisko.
W sumie to czemu Ty masz koło niej skakać? jesteś w ciąży i masz prawo być zmęczona itd więc niech ona się wykarze? może przecież coś ugotować itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 11:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlexis_87 wrote:Katia89 Ja też tak mam. Dlatego koło łóżka mam suchary i jabłuszka
Ja mam ogólnie anemię, więc ogólnie jestem osłabiona. A dodatkowo często zatykają Mi się uszy
. Normalnie jak starsza Pani ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 11:32
-
Ciekawostka
Na wiosnę rodzi się kolejne "royal baby"
Więc może się okazać, że któraś z nas urodzi tego samego dnia
My się tu zachwycamy wielkimi brzuchami, a Meghan ciągle szczupłaAle jakoś tak wolę swojego księcia
Makowe Szczęście, Izziee, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 ciekawe, może nosi jakąś bieliznę wyszczuplającą. Mój brzuszek to już taka piłeczka, że musiałabym chyba założyć gorset żeby go jakoś zamaskować. Chociaż serce mnie boli na samą myśl, bo chodzę z nim taka dumna
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
. -
Smile wrote:Izziee ja tez nie lubię swojej teściowej:) jestem w połowie ciąży a ona nawet nie zapytała jak się czuję...nie wspomnę że do wnuka wcale nie przyjeżdża ani ona ani teść, a mieszkają blisko.
W sumie to czemu Ty masz koło niej skakać? jesteś w ciąży i masz prawo być zmęczona itd więc niech ona się wykarze? może przecież coś ugotować itd...
Moja się nami też nigdy nie interesowała, zawsze byłam tą najgorszą synową a teraz nagle jej się odmieniło jak jestem w ciąży. Tylko, że ja już się tylu nieprzyjemnych rzeczy od niej nasłuchałam, że staram się trzymać na dystans.
Z gotowaniem, to może i raz by coś ugotowała, ale najgorsze jest to, że ja pracuję w moim salonie, tam gdzie ona by spała no i oczywiście przebywała. Ona lubi sobie pogadać i się powymądrzać, a ja przez 8 godzin pracuję przy kompie, mam konferencje itd.
Jak sie widziałysmy teraz to wypaliła do mnie, że mam iść do mojego wujka i powiedzieć mu żeby wstawił sobie zęby bo wygląda okropnie. Oni mieszkają w tej samej wiosce a ja go widzę z 5 razy w rokunormalnie mnie zatkało, bo ona tak na poważnie.
Laura
-
Hej Dziewczynki
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!
U mnie dzis zaczął dzien sie CUDOWNIE
Leżałam sobie rano spokojnie w łóżku i poczułam pierwsze konkretne ruchy Naszego Maluszka
Jakie to cudowne uczuciepatuniek86, Izziee, Makowe Szczęście, Katia89, klamka, Reniferra, iNso87, Marza89, NatiS, Butterfly 83, 83xxx, Kleopatra, lkc, msmarmify lubią tę wiadomość
-
Izziee-to już zadanie Twojego męża, aby wyperswadować ten pomysł teściowej. Ty masz być spokojna, to on musi rozmawiać że swoją mamą.
Więc powiedz mężowi, żeby to jakoś załatwiłTym sposobem i Ty nie będziesz "tą złą"
Właśnie przyszedł wózek, lege to rozpakowaćklamka, Izziee, Makowe Szczęście, Katia89, iNso87, Pikcia lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:Izziee-to już zadanie Twojego męża, aby wyperswadować ten pomysł teściowej. Ty masz być spokojna, to on musi rozmawiać że swoją mamą.
Więc powiedz mężowi, żeby to jakoś załatwiłTym sposobem i Ty nie będziesz "tą złą"
Właśnie przyszedł wózek, lege to rozpakować
Taki jest plan, tylko musi jej chyba wprost powiedzieć, że ja pracuję a u nas jest po prostu za ciasno bo już próbowaliśmy jej to wyperswadować i nie wyszło.
Jak rozpakujesz to czekamy na zdjęcia! Z tego co kojarzę to baby design?patuniek86 lubi tę wiadomość
Laura
-
Choćby s.ało i gwizdało, gondoli nie rozłożę
Łatwo się składa, ale rozłożyć nie dam rady - Za bardzo się mecze i brzuch mnie już zaczyna boleć. Ale nic to
Wozek nie jest fioletowy, jak na zdjęciachMa wzorek, ale niebiesko-biały
Więc jakoś tak wyszło, że fotelik, wózek i kocyk mam niebieskie
Fotelik wpiełamGondolę chcę złożyć, ale to jak wróci mąż
Wrzucę zdjęcia tego, co mam
Każde kółko było zapakowane osobno, a trzpienie zabezpieczonePola Róża
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2f948a49626.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/793da961c251.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24e78f63f98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee7519e8c21.jpg
Wozek jest niebieski, nie fioletowyAnet85, Alexis_87, Izziee, iNso87, Katia89, kehlana_miyu, Marza89, Makowe Szczęście, bbeczka91, Pikcia, msmarmify, Ulv15, Salsefia lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
A jakby co-myślałam, że to ostatnia sztuka, dlatego kupiłam
Ale w tym outlecie we wtorki ceny się obniżają, więc ten wózek powinien być znowu o 100 zł tańszy-czyli 1299
Ale.nie dam sobie głowy uciąć
Ja to widziałam w poniedziałek za 1499, fotelik za 349. A we wtorek wózek za 1399 i fotelik za 299
Fotelik kupiłam od razu i to była faktycznie jedyna sztuka-natychmiast zniknął ze sklepuAle wózek został, więc może mają jeszcze jeden
Pola Róża