MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Inso, tylko nie przyznawaj się mężowi, że to tak jakoś pod naszym wpływem
Tak na wszelki wypadek, co by nie odciął Ci Internetu
gorzej jak kurier przyniesie hehe
Pewnie powie tylko..No przeciez mielismy wozek kupowac w grudniu/styczniu?Ah ta kobieca zmiennosc
-
iNso87 wrote:Haha mysle,ze nawet nie zauważy,ze zamowilam
gorzej jak kurier przyniesie hehe
Pewnie powie tylko..No przeciez mielismy wozek kupowac w grudniu/styczniu?Ah ta kobieca zmiennosc
No mieliśmy-a widzisz, jaką oszczędność na święta zrobiłam?!Mniej wydamy
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Inso kochana wpisz mi proszę wizytę na ten piątek- połówkowe , tylko nie znam godziny jeszcze, w czwartek będę wiedziała, bo mają mi potwierdzić.
Z góry dzięki i przepraszam za kłopot z tym uzupełnianiem.
Jadę do lekarza który bez dokładnych badań- mam na myśli genetycznych itp- wręcz postawił diagnozę w mojej poprzedniej ciąży z Aniołkiem [*], więc myślę, że jest dobrym lekarzem, no i tym razem liczę tylko na dobre wieści!
Powodzenia na wszystkich wizytach w tym tygodniu dziewczyny :-*iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Patuniek, piękny ten wózek! Jak pisałaś o niebieskim, to wyobrażałam sobie taki ciemny, a ten jest cuuuuudowny, taki pastelowy. W razie czego, dla dziewczynki też będzie pięknie pasował
Ja nie umiem się zmobilizować do zakupów. Mieliśmy na tej promocji w Smyku kupić foteliki i bazy, ale mój brat mnie zgasił mówiąc, że to chyba za wcześnie. Miał na myśli to że mamy remont dachu i nie za bardzo mielibyśmy gdzie je dać, ale u mnie w głowie pojawiły się inne myśli i jakoś nie umiem się przekonać. Może po połówkowych(za 3 tyg.) coś zacznę kupować. Druga sprawa, że trochę krucho z kasą, bo na bieżąco płacimy wykonawcy za remont dachu i elewacji domu, do tego wykańczamy w środku i pieniądze idą jak woda.patuniek86 lubi tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Patuniek, piękny ten wózek! Jak pisałaś o niebieskim, to wyobrażałam sobie taki ciemny, a ten jest cuuuuudowny, taki pastelowy. W razie czego, dla dziewczynki też będzie pięknie pasował
Ja nie umiem się zmobilizować do zakupów. Mieliśmy na tej promocji w Smyku kupić foteliki i bazy, ale mój brat mnie zgasił mówiąc, że to chyba za wcześnie. Miał na myśli to że mamy remont dachu i nie za bardzo mielibyśmy gdzie je dać, ale u mnie w głowie pojawiły się inne myśli i jakoś nie umiem się przekonać. Może po połówkowych(za 3 tyg.) coś zacznę kupować. Druga sprawa, że trochę krucho z kasą, bo na bieżąco płacimy wykonawcy za remont dachu i elewacji domu, do tego wykańczamy w środku i pieniądze idą jak woda.
Bbeczka, u mnie stan mieszkaniowy się nie zmienił, nadal mam 38 metrówWięc miejsca brak
Ale przecież dziecko będzie się musiało zmieścić, wózek też. Więc nie chciało mi się czekać, az trafi się coś innego
A z kasą już też mocno krucho. Od ponad roku ciągle "coś". Ślub, podróż poślubna, remont mieszkania skończony w kwietniu, potem komunia siostrzenicy i wakacje. Aktualnie zakupy dla dzieckaCiężko coś zaoszczędzić
Chociaż wiem, że remont do tak naprawdę przelew swojej pensji na konto wykonawcy
A kolor gondolki jest naprawdę delikatnySpacerówka m identyczny daszek, ale siedzisko jest ciemnoniebieskie
Bardzo chłopięce, ale w końcu nadal nie wiem, kto u mnie mieszka
Pola Róża
-
Hej Dziewczyny,
U mnie po połówkowych wszystko okejŻadnych problemów, tylko młody nie chciał za bardzo pozować, więc ciężko było zobaczyć buźkę
Dla wszystkich życzę zdrówka, a za wizytujące w tym tyg. trzymam mocno kciuki!!!
@Patuniek - super bryka!patuniek86, iNso87, Makowe Szczęście, Butterfly 83, bbeczka91, Reniferra, Bribrami, Parsleyek, lkc, Kleopatra, Anet85, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Patuniek, pięęęęęęękny wózek. Ale Ci zazdroszczę, że już masz ten zakup za sobą
U nas wózek sponsorują moi rodzice, plus szafę i komodę, dywanik, zasłonki i nowe oświetlenie do dziecinnego pokoju. Oczywiście ja wybieram. A to łatwe nie jest.
Zastanawiam się, czy kupić 2w1 i dokupić lepszy fotelik, czy te foteliki w wózkach 3w1 są bezpieczne? Pojęcia nie mam. -
Bonda wrote:Patuniek, pięęęęęęękny wózek. Ale Ci zazdroszczę, że już masz ten zakup za sobą
U nas wózek sponsorują moi rodzice, plus szafę i komodę, dywanik, zasłonki i nowe oświetlenie do dziecinnego pokoju. Oczywiście ja wybieram. A to łatwe nie jest.
Zastanawiam się, czy kupić 2w1 i dokupić lepszy fotelik, czy te foteliki w wózkach 3w1 są bezpieczne? Pojęcia nie mam.
Bonda, lepiej kupić bezpieczny fotelik do wózka 2w1. Zawsze.Bonda lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja na początku byłam przekonana do wózka 3w1, ale poczytałam, poszukalam i posluchalam również Was i teraz wiem że kupię 2w1 i pasujący fotelik, taki zeby się wpial w stelaż do 13 kg, a później już kupi się większy
dlatego zakup planuje w stacjonarnym sklepie, będziemy dopasowywać na miejscu
-
Mam wyniki badań
Wszystko porozjeżdżane, ale bez przesady
15mg/dl białka w moczu, ale w ciąży to też pewien rodzaj normy
Podwyższone białe krwinki, obniżona nieco (naprawdę-norma od 12, ja mam 11.6) hemoglobina i hematokryt.
Limfocyty obniżone, neutrocyty podwyższone-ale znowu bez szaleństwCzyli się nie martwię
Pola Róża
-
83xx, ja mam ciągle fałdę na brzuchu, więc nie mam z tym problemu. Wiem, że można też kłuć się w przedramię i udo.
83xxx lubi tę wiadomość
-
83xxx wrote:Dziewczyny, te które biorą heparynę. Gdzie robicie sobie zastrzyki? Na moim brzuchu ciężko już złapać fałdke żeby zrobić zastrzyk. Zastanawiam się jako to będzie później
Ciągle zapominam zapytać o to lekarza..
Ja na brzuchu, najpierw robilam poniżej pępka, ale zrobilt sir zrosty, pozniej powyzej, wiec teraz znow nizej. Jakos nie mam probelmu zeby zlapac skórę, może dzięki tluszczykowi?83xxx lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziewczyny odmeldowują się po powtórnym badaniu moczu, wszystko Ok. Białka nie ma:) nie wiem czy to z powodu tej infekcji czy błąd w laboratorium, ale miałam niezłego stresa!!! Już się bałam ze znów mam zatrucie ciążowe ale aż na tak wczesnym etapie?
Co do zakupów to zamówiłam w hm taki kombinezon, ale nie zimowy w kolorze miętowym. Jak potwierdzi się dziewczynka na polowkowym to zacznę dokupować dziewczęce ubranka do naszych ubranek po chłopakach. I tak na początku będzie jej wszystko jedno wiec w większości będzie ubrana w niebieskie barwy;)
Właściwie to z rzeczy do dokupienia zostaje mi ten leżaczek tiny love, reszte mam czyli wozek, fotelik, kosz Mojżesza, wanienkę, przewijak itd itp. Zostają mi pierodły typu bardziej dziewczęce ubranka, prześcieradła nowe do gondoli i kosza no i chyba to wszystko.patuniek86 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Dziewczyny czy wasz gin nagrywa maleństwo na pendrive? Zdjecia sa fajne ale to jak maluch sie rusza jest niesamowite i warto byłoby miec taka pamiatke. Dla mnie kazda wizyta to takie emocje, ze zapominam o to zapytac dr
i sie zastanawiam czy jest taka mozliwosc
-
india wrote:Dziewczyny czy wasz gin nagrywa maleństwo na pendrive? Zdjecia sa fajne ale to jak maluch sie rusza jest niesamowite i warto byłoby miec taka pamiatke. Dla mnie kazda wizyta to takie emocje, ze zapominam o to zapytac dr
i sie zastanawiam czy jest taka mozliwosc