MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayka04, myślę, że jak najbardziej ok jeśli mówisz, że zapłodnienie między 5 a 11. 06. Dla porównania- ja miałam owulkę 14.06 i 5 dni temu znaleziony został pęcherzyk ciążowy o wielkości 2mm i też jest to ok.
Nie stresuj się
Hejka Bonda! W niedzielę teraz byłam na podglądzie, czy jest pęcherzyk w macicy i był 2mm. Teraz czekam na powrót z urlopu mojej teściowej (=mojej prowadzącej ) i pewnie jakoś w przyszłym tygodniu spróbujemy podejrzeć znowu, albo może już poczekamy na pewność, że będzie serduszko. Zobaczymy . Widziałam na lipcu, że byłaś dzisiaj na wizycie i też pęcherzyk na miejscu . Super . -
Reniferra wrote:Mayka04, myślę, że jak najbardziej ok jeśli mówisz, że zapłodnienie między 5 a 11. 06. Dla porównania- ja miałam owulkę 14.06 i 5 dni temu znaleziony został pęcherzyk ciążowy o wielkości 2mm i też jest to ok.
Nie stresuj się
Hejka Bonda! W niedzielę teraz byłam na podglądzie, czy jest pęcherzyk w macicy i był 2mm. Teraz czekam na powrót z urlopu mojej teściowej (=mojej prowadzącej ) i pewnie jakoś w przyszłym tygodniu spróbujemy podejrzeć znowu, albo może już poczekamy na pewność, że będzie serduszko. Zobaczymy . Widziałam na lipcu, że byłaś dzisiaj na wizycie i też pęcherzyk na miejscu . Super .
Ja mam nadzieję zobaczyć 23.07 (ostatni dzień mojego urlopu i mam nadzieję na L4 do końca )
Jakie wyniki już robiłaś? -
Bonda wrote:Dobrze masz z tą swoją teściową
Ja mam nadzieję zobaczyć 23.07 (ostatni dzień mojego urlopu i mam nadzieję na L4 do końca )
Jakie wyniki już robiłaś?
No i niestety glukoza wyszła taka se (99,9- a norma dla ciężarnych do 92)- mogę niby zrzucić na to, że wieczorem jadłam babkę, ale i tak krzywą trzeba zrobić. I nie przechodziłam toksoplazmozy nigdy. Więc muszę bardzo uważać całą ciążę. Ty masz już jakieś badanka zlecone? -
Reniferra wrote:Prosiła mnie przed wyjazdem, żebym zrobiła chociaż teraz właśnie tą glukozę, TSH i przeciwciała IgG i IgM na toksoplazmozę. Dorzuciłam jeszcze morfologię, bo i tak trza zrobić.
No i niestety glukoza wyszła taka se (99,9- a norma dla ciężarnych do 92)- mogę niby zrzucić na to, że wieczorem jadłam babkę, ale i tak krzywą trzeba zrobić. I nie przechodziłam toksoplazmozy nigdy. Więc muszę bardzo uważać całą ciążę. Ty masz już jakieś badanka zlecone? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izziee wrote:Niezwykła ja myślę, że musimy cierpliwie czekać, ja tez się denerwuję bo mam złe wyniki
w którym dpo miałąś tą wysoką betę?
bete robilam 22dni po ow ...
jutro ide na szpital dziewczyny wiec bede miec bete robiona tak czy siak i inne badania ale mam stresa***musi być dobrze.*
__________ -
Witam nowe dziewczyny;-)
Bonda super, że już wiesz co słychać w środku
Ja dzisiaj jestem wykończona , w pracy taki za pier...., że ledwo żyje, plamienie jednak nadal wraca, szczególnie po takim intensywnym dniu. Jutro idę do lekarza - pęcherzyk powinien już być większy...
Niecierpliwa - zrób jutro beta - dużo osób Ci tak radzi, ja też jutro idę.
Blog mamaginekolog również bardzo polecam , aczkolwiek, aby móc się sugerować jej doświadczeniami w interpretacji wczesniej ciązy - to trzeba praktycznie z dokładności 2-3 dni znać moment zapłodnienie - a to nie jest możliwe. Można znać przybliżoną datę owulacji.
Malinka i ksiazka czekam na Wasze betyksiazka, Niezwykła lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
A ja oczywiście świruję bo poszłam do sklepu i jak wracałam to zaczął mnie dość mocno boleć jakby jajnik i tak pobolewa Zaraz chyba nospę wezmę. Mam nadzieję że wszystko ok.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Acilya - ale się uśmiałam ) Bo ja tez mam ręce pokutne, ale to nic jutro ostatnia betkaCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Anet85 wrote:Acilya - ale się uśmiałam ) Bo ja tez mam ręce pokutne, ale to nic jutro ostatnia betka9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2