MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiS wrote:Dziewczyny macie już mdłości? Mnie od trzech dni męczą o różnych porach... Najgorzej jak nic nie zjem, a wiadomo przy mdłościach jeść się nie chce i koło się zamyka
Ja nie mam mdłości, a tego się najbardziej boję. Ale dopiero 4 tydzień więc wszystko przede mną Raz czy dwa zrobiło mi się niedobrze, ale bez ciąży też tak miewam. Gorsze zawroty głowy, które mnie już 2 razy złapały.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
nick nieaktualny
-
ksiazka wrote:Mnie tak samo boli i w poprzedniej ciąży też tak bolało.
ale nospa na poprawe... mysle że to nie byłby zły pomysl nie?? powiem Wam co wykombinowałam dzsiaj zadzwoniłam do osrodka zdrowia i ułowiłam się wcześniej na wizytę na NFZ przynajmniej żeby sie dowiedzieć co tam sie dzieje.. takaż to niecierpliwa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 13:50
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
inspeMama wrote:Mnie dziś na maksa bolą jajniki/macica sama już nie wiem co. Skończyło się na nospie max. Ból na dole pleców to już kilka dni, a że mam skoliozę, to zastanawiam się co będzie dalej, ale i tak nie marudzę, bo moja ciąża jest na maksa wyczekana:)
myśle, a nawet jestem pewna że jak każda ciąża tutaj:)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 13:50
Miłosz
Honoratka
-
Acilya wrote:Który tydzień masz?
Ja nie mam mdłości, a tego się najbardziej boję. Ale dopiero 4 tydzień więc wszystko przede mną Raz czy dwa zrobiło mi się niedobrze, ale bez ciąży też tak miewam. Gorsze zawroty głowy, które mnie już 2 razy złapały.
Ja mam dzisiaj 5t6d. Z córką też mi się zaczęły w tym samym czasie. Tylko wtedy to mnie zwalily z nóg, teraz jest lepiej. Mam nadzieję, że na tym się skończy... -
NatiS wrote:Ja mam dzisiaj 5t6d. Z córką też mi się zaczęły w tym samym czasie. Tylko wtedy to mnie zwalily z nóg, teraz jest lepiej. Mam nadzieję, że na tym się skończy...
To mam jeszcze co najmniej tydzień wolności od mdłości Chociaż moja mama w 2 ciążach nie miała mdłości, może i mnie to ominie.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Cześć dziewczyny. Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale spróbuję w najbliższe dni. Wątek czerwcowe testowanie był moim szczęśliwym i tak oto wstępnie termin porodu jest na 7 marca (do zweryfikowania na USG, kiedy już będzie zarodek widoczny).
Zrobiłam część wyników badań i niestety jutro muszę zrobić krzywą cukrową. Proszę więc o kciuki .
Pozdrawiam serdecznieiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyksiazka wrote:Ja na takie bóle nie biorę nospy, dla mnie one nie są aż tak uciążliwe.
Hej Reniferra
Trzymam kciuki bardzo mocno
Ja trochę z przewrażliwienia, bo na początku brałam też żeby minimalizować skurcze. No nie ukrywam, że trochę panikuje;/
Reniferra kciuki mocne:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 14:43
Reniferra lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dzięki za kciuki.
Wiec jest pęcherzyki ciążowy 13.3mm ciałko zoltkowe 0.4cm
Zarodka na razie brak, ale mówił że ładnie to wygląda. Następna wizyta serduszkowa 12.07.
Czy macie jakiś kalkulator wieku ciąży po rozmiarze pęcherzyka? Martwię sięiNso87, NatiS lubią tę wiadomość
-
Ja też miewam bóle. Największy był w dniu spodziewanej miesiączki i wtedy wzięłam No spę. Teraz praktycznie ich nie ma. Są jedynie takie fale chwilowe lekkiego pobolewania, co podobno jest normalne. Zresztą my z tymi naszymi macicami to do końca ciąży i 6 tygodni dłużej będziemy mieć przekichane. Będzie się tylko zmieniał charakter
-
Mayka04 wrote:Hej dziewczyny dzięki za kciuki.
Wiec jest pęcherzyki ciążowy 13.3mm ciałko zoltkowe 0.4cm
Zarodka na razie brak, ale mówił że ładnie to wygląda. Następna wizyta serduszkowa 12.07.
Czy macie jakiś kalkulator wieku ciąży po rozmiarze pęcherzyka? Martwię się
-
Reniferra wrote:A który tydzień? Przepraszam, jeśli już gdzieś pisałaś. Nie zdążyłam nadrobić
Trzymam kciuki za krzywą.
Przypomnij mi,co tam na 1-szym USG u Ciebie było widać?Kiedy podglądasz serducho?Reniferra lubi tę wiadomość
-
Mayka, gratulacje! Będziemy wizytować tego samego dnia, tylko ja jeszcze nie usłyszę serduszka Nie martw się na zapas, za tydzień się wszystko okaże, ale jestem pewna że będzie ok!9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2