MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny
Trochę późne
Dzisiaj w ramach odpoczynku zakupy. Nienawidzę łazić po spożywkę, ale w domu pustki totalne, trzeba jechać samochodem. Mąż tylko rowerem temat ogarnia, a 2 zgrzewek wody nie dotaszczy ze sklepu razem z siatami
Obiad przygotował, ja w tym czasie zrobiłam porządki w szafce w przedpokoju - nagle mam pół szafki wolnej
Ja już zrobiłam syropy cynamonowy i imbirowy do herbaty, sernik się piecze
A mąż kończy skręcać komodę(ja bym to zrobiła szybciej, w końcu trochę lepiej ogarniam te tematy-ale niech się wykaże
Już 4 godzinę walczy
)
A za chwilę usiądę chyba do maszyny, Młoda wraca około 20-21 z urodzin koleżanki
Cześć RubiMakowe Szczęście, rubi67 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Aaaa, no i jeszcze jedno
Usiadłam kilka minut temu, ale coś mnie brzuch uwieraSkurcz? Nieeee.
W jednym miejscu, tuż pod pępkiem, czuję taką twardą kuleczkęMąż też to czuł i pyta, co to?
No cóż, nie wiem, którą część Polcia wystawiła, ale dała dziewczyna radę
Po chwili kulka zniknęłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 18:30
Butterfly 83, Makowe Szczęście, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Nasz wózek
Spacerówki nie wyjmowaliśmy z foli, żeby się nie kurzyła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/617112372177.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f48a6b94df.jpgpatuniek86, iNso87, Salsefia, india, Izziee, Mada_85, Pikcia, kehlana_miyu, Katia89, Reniferra, lkc, Sana, Butterfly 83, Alisssa, Marza89, teverde lubią tę wiadomość
. -
Makowe Szczęście wrote:patuniek86 jak robisz sok z cynamonu??
Makowe, szukam przepisu w Internecie
Tutaj akurat szklanka wody, pół szklanki cukru (dałam trzcinowy) i 2 laski cynamonu
Wodę i cukier rozpuścić, włożyć laski i gotować- ja gotowałam 20 minut, żeby choć trochę zgęstniało, a nie było, jak wodaChociaż w przepisie jest 10 minut
No i całość z laskami do słoikaSamczek cynamonu ma
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Makowe wozek naprawde sliczny!
Patuniek tak, wlasnie leze w lozku, dzieci w swoim a Malz pojechal na nocke do pracy to mam czas zrobic jako taka listezaraz przewertuje pare stron w poszukiwaniu wizyt miedzy wierszami
patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Tak, awatar zmieniony, bo moja Laura to już duża pannica, a pamiętam jak całkiem niedawno byłam w pierwszej ciąży i każdego dnia z dziewczynami na belly zdobywałam wiedzę... Czas tak szybko bieganie, mam wrażenie, że to było rok dwa lata temu. Tyle się zmieniło... Tyle złego, dobrego. Ehhh sorry zebrało mnie na jakieś wspomnienia. Będę z Wami mam nadzieję do porodu
iNso87, lkc lubią tę wiadomość
-
INso ja mam 16go
Wróciliśmy i my z zakupów i wiecie co, te nasze dzieci to pukpuk rzadko dziś robiły ale za to kręciły się jak na jarmarku, a jak robią to oboje na raz to brakuje mi tchu
Patuniek u nas wlasnie też czasem któreś coś wystawi i zastanawiamy się tak samo, jaka to cześć ciałaiNso87, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:To pisac Dziewczyny kto ma i jaka wizyte w tym przyszlym tygodniu od 12.11-18.11
garstke osob wpisalam
Zgłaszam sięWtorek, 13.11 - połówkowe (nareszcie
)
patuniek86, Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Hej to i ja się zgłaszam na piątek, 16.11.
My dziś kupiliśmy komodę w Ikei do pokoju Antosia. Zgodnie z planem na listopad przygotowania ruszyły- sprzedałam na olx kanapę, która stała w tym pokoju, dziś kupiłam komodę. Jeszcze zastanawiałam się nad przewijakiem ale odpodobał mi się w ostatniej chwili.patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:To pisac Dziewczyny kto ma i jaka wizyte w tym przyszlym tygodniu od 12.11-18.11
garstke osob wpisalam
Ja mam 13.11 o 15.20iNso87 lubi tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Witaj Rubi;-)
India ja też czasem przez cały dzień nie czuje małego ale jak wieczorem zjem kanapkę i wypije ciepłą herbatę z sokiem porzeczkowym (pychaaa) to maleństwo się budzinie denerwuj się i połóż się spokojnie, odpocznij a malutka się uaktywni;-)
Makowe szczęście wózek pięknymy dziś z mężem pojechaliśmy do sklepu popatrzeć na wózki, foteliki itp. Mogłabym nie wychodzić z tego sklepu
rozmarzylam się i nie mogę się doczekać Oliwierka
Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
U mnie Polcia to raczej z tych mało-śpiących
Będę z nią się miała, nie ma co
Już widzę, że idzie w Młodą...
A swoją drogą, Młoda dzisiaj też dała mi nieźle popalić...
Jak ja kocham te pierwsze fochy, objawy niezadowolenia itp... A to dopiero początek, bo w kwietniu kończy 13 lat... A co będzie, jak będzie mieć 16? Osiwieję
Dzięki Bogu za farby do włosówPola Róża
-
patuniek86 wiesz co, ja nie wiem czasem mam wrażenie, że mój mózg jest wielkości jajka nie wiem jak to zrobiłam, że nie wklepałam tego zapytania w google
Dzięki za przepis
zrobię
patuniek86, iNso, Malutka_27 Dziękuję za komplementy wózkowe
iNso nie mam wizyty ale 15go mam glukozę. Przydadzą się kciuki
india u mnie też czasem są takie przerwy, czasem dzień dwa prawie jej nie czuję a później łobuzuje tak, że muszę biegać do wc co chwilkę, chyba robi sobie trampolinę z pęcherzaiNso87 lubi tę wiadomość
.