MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:patuniek86 wiesz co, ja nie wiem czasem mam wrażenie, że mój mózg jest wielkości jajka nie wiem jak to zrobiłam, że nie wklepałam tego zapytania w google
Dzięki za przepis
zrobię
patuniek86, iNso, Malutka_27 Dziękuję za komplementy wózkowe
iNso nie mam wizyty ale 15go mam glukozę. Przydadzą się kciuki
india u mnie też czasem są takie przerwy, czasem dzień dwa prawie jej nie czuję a później łobuzuje tak, że muszę biegać do wc co chwilkę, chyba robi sobie trampolinę z pęcherza
Ależ nie ma problemuNapisałam, że przepis z Internetu, bo nie mam żadnego "tajnego"
Po prostu znalazłam w necie i zrobiłam
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja właśnie zaszalałam kompletnie z zakupami
Zamówiłam torbę do wózka, rożek, kokon i poduszkę do karmienia. Miałam z tym poczekać, ale tak zakochałam się w tym wzorze, że wystraszyłam się, że jeszcze się okaże, że za parę miesięcy nie będzie dostępny. Trudno, i tak miałam w planie kupno tych rzeczy
Bogu dzięki, że mamy z mężem oddzielne konta
iNso87, Sana, Butterfly 83, patuniek86, rubi67, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Cześć Rubi
Patuniek ale pyszności u Ciebie, omnomnom!
Makowe_Szczęście super wózek
Ayleen jaką komodę wybraliście?
india regularne ruchy mamy czuć od 28 tygodnia. Od tego czasu powinnyśmy je obserwować i jeśli nie wyczujemy mininum 10 ruchów dziennie, to jechać na IP. Do 28 tygodnia ruchy mają prawo być totalnie nieregularne i jest to normalne! Także spokojniemalutka jest jeszcze malutka, większość czasu śpi. Zrelaksuj się, zjedz coś dobrego, na pewno się uaktywni
kehlana_miyu pochwal się koniecznie jak już do Ciebie dotrą
Witam się przy niedzieliindia, rubi67, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Dziewczyny wszytko dobrze, mala wariowala od rana
ufff... musze wylaczyc w glowie czarne scenariusze.
Patuniek wychodzi na to, ze Pole to takie małe "artystki". Moja tez ciagle dokazuje, wiec dlatego wczoraj ten spokoj mnie wystraszyl.
Makowe super zakup.
My na ogladanie wózków wybierzeby sie chyba za tydzienpatuniek86, Sana, Makowe Szczęście, Salsefia, Reniferra, lkc lubią tę wiadomość
-
india wrote:Dziewczyny wszytko dobrze, mala wariowala od rana
ufff... musze wylaczyc w glowie czarne scenariusze.
Patuniek wychodzi na to, ze Pole to takie małe "artystki". Moja tez ciagle dokazuje, wiec dlatego wczoraj ten spokoj mnie wystraszyl.
Makowe super zakup.
My na ogladanie wózków wybierzeby sie chyba za tydzien
Komu wpisac imie Dziecka?
Patkaxxx Ty tez widzialam jeszcze sie nie zdecydowalas. -
iNso, u mnie póki co możesz usunąć imię, bo u nas to wciąż wielka niewiadoma
tak nam ciężko znaleźć jakieś imię!
India no widzisz! Uffpewnie miała po prostu dzień śpiocha
W ogóle jakoś w tej ciąży jestem niezdecydowana... nie wiem jakie wybrać imię, jaki wózek, jaką komodę, jaki fotelikprzy Julce wszystko było oczywiste. Imię od razu wybrane, wózek szybko wybrany. Yhhh
Julia07.2015
-
Cześć dziewczyny. Widzę, że nie tylko ja się schizuje, że słabo i rzadko odczuwam ruchy. Jestem pewna, że z Laura czułam je częściej i mocniej. I do dziś taka wiercipięta z niej. Widzę, że powoli robicie zakupy. Też się już zaczynam przymierzać.
-
Witajcie dziewczyny! Mój mały już porządnie fika mi w brzuszku:) Uwielbiam to choć czasem tak mi sie wypcha jakaś częścią ciałka że nie jest to zbyt przyjemne. Starszy synek bardzo się cieszy że będzie miał braciszka, codziennie całuje mnie po brzuchu i mówi że daje buzi dzidziusiowi, jest kochany.
Mimo że mam prawie wszystko po starszym synku to juz zdążyłam kupić parę rzeczy dla maluszka, między innymi poduszkę do karmienia, otulacz i taki spiworek do fotelika samochodowego. Oczywiście kupiłam też parę slicznych bodziakow kopertowych, spodenki, sweterek i bluzęButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
A ja wszystko po Laurce oddałam także zakupy od podstaw. Nie mam dosłownie niczego, nawet ubranek, ale już zaczęłam odkladac
Moja nic się dziś nie rusza, i śniadanie zjadałam , i ciastko po śniadaniu i nadal spokój. Czasem zapominam, że jestem w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 09:55
-
Hej hej wszystkim
Witaj Rubi.
Dziewczyny wózki super. My wczoraj dzien aktywnie,w galerii haha
Przeszłam ok 12 km, ale mamy galerię gdzie jest 750 sklepów, więc noo... znaleźć nawet to czego się szuka to wyzwanie. Kupiliśmy jakieś ubrania sobie, kilka sukienek dla Sophie, jakieś body i czapeczki. Resztę kupuje w Polsce online. Ale jak buszuje się po sklepie to nie można przejść obojętnie. No i od wczoraj czytam Zosi bo kupiliśmy dwie książeczki- I dont like peas I Winnie the pooh
A poza tym brzuch po magnezie lepiej Ale za to dziś głowa boli odkąd tylko otworzyłam oczy
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dzień dobry! Wszystkiego Najlepszego z okazji Święta Niepodległości!
Od rana robię szarlotkęmam nadzieję, że będzie dobra
już pięknie pachnie w całym domu
Mąż zrobił mi kawę piernikową
uwielbiam takie zwykłe pełne ciepła i zwykłej bliskości poranki
Za chwilkę się zbieramy, bierzemy szarlotkę pod pachę i jedziemy spotkać się z innymi PolakamiButterfly 83, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
. -
rubi67 wrote:Butterfly, a gdzie mieszkacie ? Galeria i 750 sklepów. Szaleństwo
Rubi mieszkamy w Egipcie. Dlatego u mnie sukienki i body na topie dla Sophie
Rodzić będę w Polsce ale jak Zosia dostanie paszport to lecimy do domu.Makowe Szczęście, patuniek86, Sana, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
rubi67 wrote:Wow, w Egipcie
cudownie...piękne imię wybrałaś dla córki. Mam koleżankę, która ma córkę Sophie, mieszka z kolei w Norwegii...
Dziękuję bardzo, mam nadzieję, że w przyszłości będzie ona sama zadowolona z mojego wyborurubi67 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Ja też nie czuję jeszcze regularnie ruchów, są dni że rusza się bardzo, są takie że nie czuję jej wcale, ale na tym etapie to jeszcze normalne
I też już zaczęłam robić zakupy, na razie trochę ciuszków korzystając z promocji w smykuz resztą czekam na black friday, upatrzyałm już sobie rożek, kocyk itp., a pamiętam że w tym sklepie rok temu mieli wtedy rabaty
A nad imieniem póki co myślimy
Powiedzcie, używała któraś z was przyczepki Thula Chariot? Zaczęliśmy się zastanawiać, czy zamiast wózka podwójnego nie kupić właśnie tej przyczepki, będzie od razu i do rowerów i można ją przerobić na wózek...wiadomo, że to dopiero jak drugie dziecko trochę podrośnie, ale do tego czasu jakoś może damy radę z jednym wózkiem i chustą...sama nie wiem. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi przyczepkami?
-
Dzień dobry, witam się z rana
Inso, możesz zapisać mi wizytę 15.11, czwartek koło 16
Czy któraś z Was jest z Wrocławia? Chciałam wybrać się po wózek, i szukam sklepu w którym znajdę takie wózki jak anex czy aero. Najlepiej w okolicach południowego Wrocławiatu gdzie mieszkam nie ma praktycznie nic xD
iNso87 lubi tę wiadomość