MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izziee hehehe moze i tak
Aha. A juz myslalam,ze do Malza pojechalas:)
Ìkc hehe to w skrocie opisalas swoja miejscowosc :p choc nie wiem czemu mialam odrazu jedno skojarzenie. Wladyslawowo i jedyna droge na Hel:p tak mi sie skojarzyl korek,morze i zadupie w jednymlkc, Izziee lubią tę wiadomość
-
Sana wrote:Cześć Rubi
Patuniek ale pyszności u Ciebie, omnomnom!
Makowe_Szczęście super wózek
Ayleen jaką komodę wybraliście?
india regularne ruchy mamy czuć od 28 tygodnia. Od tego czasu powinnyśmy je obserwować i jeśli nie wyczujemy mininum 10 ruchów dziennie, to jechać na IP. Do 28 tygodnia ruchy mają prawo być totalnie nieregularne i jest to normalne! Także spokojniemalutka jest jeszcze malutka, większość czasu śpi. Zrelaksuj się, zjedz coś dobrego, na pewno się uaktywni
kehlana_miyu pochwal się koniecznie jak już do Ciebie dotrą
Witam się przy niedzieli
Hej, co do ruchow to mi polozna juz kazala liczyc, a do 28 tyg to jeszcze mega dlugo, dopiero koncze 21 tydzien -
iNso87 wrote:Izziee hehehe moze i tak
Aha. A juz myslalam,ze do Malza pojechalas:)
Ìkc hehe to w skrocie opisalas swoja miejscowosc :p choc nie wiem czemu mialam odrazu jedno skojarzenie. Wladyslawowo i jedyna droge na Hel:p tak mi sie skojarzyl korek,morze i zadupie w jednymjakos tak nie przychodzi mi nic lepszego do głowy z czego jest znane Jastrowie..
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
bbeczka91 wrote:Ja też ze śląska, z metropolii
No ja też z metropolii. Pod samymi Katowicami mieszkamRobert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Ja mam zaraz 35 lat, to moja 4 ciąża. W poprzedniej pracowałam jeszcze 2 tyg przed porodem. Teraz też jeszcze pracuje ale ta ciąże najgorzej znoszę więc niedługo zwolnionko
Pochodzę z Kaszub i w sumie mieszkam na Kaszubach, w małym Trójmieście ;]rubi67 lubi tę wiadomość
-
Katia89 wrote:Ja jestem z ogromnego zadupia na południu przy granicy czeskiej, niedaleko Kłodzka jeśli ktoś w ogóle kojarzy co to
... 120km od Wrocławia
Ja kojarzę moj maz jest z okolic Bystrzycy kłodzkiejKatia89 lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Ikc ha ha ha o masakro!
szprytny ;p
Ja za 2,5 tygodnia koncze 31 lati tez musze napisac jak Kleopatra,ze ta 3 ciaza jest najgorsza. I od poczatku "nie chce" mi sie w niej chodzic
w porownaniu do 2 poprzednich to naprawde duza roznica.
Musze przyznac,ze jak mi sie czas dluzyl, tak listopad szybko mi zlatuje. Az dziwne. Ale wiem,ze styczen i luty napewno bedzie sie ciaaaaagna...
Dzis ide na pobranie krwi,mam zrobic odczyn Coombsa. Tylko najpierw musze sprawdzic czy to labo jest otwarte czy maja dzien wolny hmm.. jak wolne to jutro bede dodatkowo sie klula.. bo glukoza dojdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 03:58
lkc lubi tę wiadomość
-
Rubi mi tez robila ginka co wizyte. A ostatnio tylko sluchala serducha bez wlaczania usg. Takze na pare wizyt, raz nie zrobila. Teraz mam wizyte w czwartek to sama sie zastanawiam czy wlaczy usg.
Edit.
I mialam jechac do przychodni i guzik. Ta zamknieta cala.. takze jutro czeka mnie pare kluc naraz i dwa miejsca z rana do obskoczenia. Moglam w piatek cholera pobrac to z bani jedno by bylo. Tym bardziej,ze to w innym miejscu..eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 07:38
-
Rubi, może zapytaj Lekarza o to? Powiedz, że nie wyrażasz zgody na więcej usg. Po połówkowych następne powinno być w zdrowej ciąży około 30 tc.
Jeśli obawiasz się o to, że sprzęt, którego używa Twój Lekarz może zaszkodzić Maleństwu, myślę że możesz zapytać czy to usg jest konieczneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 08:25
. -
Jejku a u mnie , w okolicach pachwin czuję ból rozciągania się macicy. Chyba ktoś tam rośnie
iNso87 u mnie chyba czas dłużył się najbardziej do badań prenatalnych. A później to nie wiem kiedy mi minęło. Teraz już jestem w stanie oczekiwania na Boże NarodzenieNie mogę się doczekać i ten czas mija bardzo szybko.
Ciekawa jestem kiedy będą miejsca na szkołę rodzenia. U nas to wygląda tak, że jest 6 spotkań w szpitalu z innymi 3 parami. Pokazują szpital, poznajemy personel, wybieram menu itp. Ciekawa jestem jeszcze jednej rzeczy, bo powiedziałam Lekarzowi, że nie wiem jak wykąpać Dziecko, i bardzo się o to obawiam. I On mi powiedział, że Pielęgniarki mnie wszystkiego nauczą w szpitalu, i nie mam się o co martwić, bo mogę je o wszystko pytać. Tylko w Polsce chyba Dzieci nie myje się w szpitalu? Czy jak to jest??lkc lubi tę wiadomość
.