MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Z Makowym to się chyba możemy spotkać w Warszawie
Ja z sernikiem (po całej nocy w lodówce-sam krem
), Makowe z szarlotką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 12:47
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A pozostałe dziewczyny skąd są ? Może już pisalyście o tym, ale nie ma mowy abym odkopała. :-)Ja jestem z Lublina , mam 33 lata i jest to moja druga ciąża z dziewczynką. Teraz jestem na L4 i dobrze mi z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 15:37
Makowe Szczęście, iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Hej, Hej, ja wczoraj poczyniłam wreszcie pierwsze zakupy dla maluchów, byliśmy na targach z rzeczami dla dzieci. Emilka się super wybawiła, bo było dużo stoisk z atrakcjami dla dzieci, robale, chemiczne doświadczenia, roboty, różne prace plastyczne
To moje łupy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c3be90e91f.jpgMakowe Szczęście, Ksiazka1, patuniek86, Katia89, Izziee, iNso87, Butterfly 83, lkc, india, Reniferra, Marza89, Sana, teverde lubią tę wiadomość
-
Jeju Dziewczyny jaki pyszny bigos jadłam
i żurek
placki ziemniaczane a nawet sałatkę warzywną
i tyle słodkości
był nawet torcik wedlowski! na emigracji jakoś bardziej to wszystko się docenia
Nasza szarlotka była jeszcze ciepła jak ją przywieźliśmy
Wróciłam taka szczęśliwa
Salsefia, patuniek86, Katia89, Izziee, Butterfly 83, india, bbeczka91, Sana lubią tę wiadomość
. -
Sana wrote:Tylko po drodze zahaczcie o Śląsk!
Ja też ze ŚląskaSzpital do porodu już wybrałaś?
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
rubi67 wrote:A pozostałe dziewczyny skąd są ? Może już pisalyście o tym, ale nie ma mowy abym odkopała. :-)Ja jestem z Lublina , mam 33 lata i jest to moja druga ciąża z dziewczynką. Teraz jestem na L4 i dobrze mi z tym
Rubi to jestem Twoją rówieśniczkąJa we wtorek idę ostatni dzień do pracy i od środy 14.11 L4
Mój rekord długości pracy był w pierwszej ciąży - na L4 byłam zaledwie 6 tygodni.
rubi67 lubi tę wiadomość
Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
nick nieaktualnyMayka ja też mam dziś leniwa niedzielę
dobrze ze chociaż spacer zaliczyłam
Makowa ale pyszności jadłasplacki ziemniaczane, szarlotka to coś co kocham, ale niestety muszę odpuszczac takie jedzenie, bo mnie żołądek boli po tym i zgaga straszna
Rubi ja na końcu Polski od Ciebie, bo lubuskie
rubi67, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Ja 60km od Lublina ale obecnie na emigracji w Hiszpanii.
Ależ mi smaka na słodkości narobiłyście i ta sałatka jarzynowa....jak tylko dojada kiszone zrobię na pewnorubi67 lubi tę wiadomość
-
Hej! Ja jestem z podlasia, ale mieszkam w Krakowie.
U mnie dziś leniwa niedziela, pospacerowaliśmy troszkę i po powrocie przygotowałam obiad na jutro
Bbeczka91 zazdroszczę łupówja czekam na targi u mnie i też zamierzam zahaczyć o stoisko Lullalove
iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
Izziee wrote:Hej! Ja jestem z podlasia, ale mieszkam w Krakowie.
U mnie dziś leniwa niedziela, pospacerowaliśmy troszkę i po powrocie przygotowałam obiad na jutro
Bbeczka91 zazdroszczę łupówja czekam na targi u mnie i też zamierzam zahaczyć o stoisko Lullalove
Ja wrocilam od Tesciowej,jadlam...kiszke ziemniaczana z boczkiem ha!10kg na plusie jest jak nic od zjedzenia dzisiejszej kiszki odrazu pewnie musze doliczyc haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 19:04
-
iNso87 wrote:Izziee ja tez z Podlasia. Ostatnio nawet cos w poscie wspomnialam,ze z Bialegostoku a Ty skad dokladnie?
Ja wrocilam od Tesciowej,jadlam...kiszke ziemniaczana z boczkiem ha!10kg na plusie jest jak nic od zjedzenia dzisiejszej kiszki odrazu pewnie musze doliczyc haha
Inso no ja mieszkałam w Białymstoku na studiach i chwilę po :p a jestem z Moniek. Kiszka ziemniaczana mmm, zjadłabymButterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Laura