MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślałam, że w weekend będzie u nas cisza, a tu tyle postów
Ja mam 29 lat i 26 miesięcy (
) i mieszkam w pięknym, jakby nie-śląskim mieście koło Katowic. To moja pierwsza ciąża, ale mam nadzieję, że pomimo niskiego AMH, nie ostatnia
Makowe Szczęście, bbeczka91, Mada_85, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Jak wszyscy to wszyscy
skąd jestem już pisałam, a mam 29 lat i to moja pierwsza wyczekana ciaza. Staraliśmy się z mężem 2,5 roku, już byłam zapisana do invimed we Wrocławiu żeby nam pomogli a tu taki cud się zdarzył
Butterfly 83, iNso87, teverde, Mada_85, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Hej
.
Ja mam 27lat i mieszkam w Bydgoszczy. Widzę, że chyba jako jedyna z Was.
Ulv, waż się codziennie. Taki przyrost ma prawo Cię niepokoić. Postaraj się może załatwić jakąś wizytę u lekarza jednak. Jeśli nie, to chociaż spróbuj prywatnie zrobić sobie chociaż morfologię, CRP oraz badanie ogólne moczu.Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ale się rozpisalyscie przez te wszystkie dni co mnie nie było na forum;)
My dziś wróciliśmy znad morza, było suuuper. Odpoczelismy, chodziliśmy codziennie Ok 8km i nawet nasz 5 latek dał radę bez hulajnogi czy rowerka. W ogóle dzieciaki były grzeczne i udało nam się zrelaksować.
Ja mam 35 lat i mieszkam w Warszawie. To będzie mój 3 poród (5 ciaza), jak narazie czuje się świetnie. Właściwie nic mi nie dolega, gdyby nie rosnący brzuch to nie czułabym się jak w ciąży;)
Przed wyjazdem nad morze byłam tez u rodziców i przebralam wszystkie ubranka po synkach. Mam ich cała masę, te typowo chłopięce odłożyłam dla znajomej a w reszcie mała może chodzić. Kupiłam tez dla niej kilka ubranek typowo dziewczęcych.
Ostatnio mnie poniosło i zamówiłam rożek, prześcieradła do kosza i gondoli, ręczniki i itd itp:) u rodziców tez pojezdzilam po domu wózkiem dla małej i już się nie mogę doczekać jak przywieziemy go do nas i wsadzimy w niego malutka:) zrobimy to pewnie dopiero w lutym bo szkoda mi teraz miejsca. Muszę tez sprawdzic czy na pewno pasuje do niego dostawka dla młodszego synka bo różnie się jeździ z nimi różnymi wózkami.Makowe Szczęście, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Faktycznie w większości koło 30-ki się kręcimy. Zresztą wśród moich znajomych z rocznika ('87) ostatnio zatrzęsienie ciąż. Tak się jakoś to wszystko poprzesuwało pewnie przez inne realia niż pokolenie wcześniej. A potem jest płacz bo o ciążę trudniej, a presja czasu nie pomaga.. Dlatego nie zapominajmy jakie z nas szczęściary!!!
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam 3 dzieciaków przed 30, ale życie się inaczej potoczyło. Ale nie widzę roznicy między pierwsza ciaza jak miałam 30 lat a ta kiedy mam 35. Poki co czuje się równie dobrze;)
teverde lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Przed 30stką chciałam załapać się i ja ale nie wyszło, staraliśmy się prawie 3 lata i ostatecznie z pomocą medyczną. W czerwcu skończyłam 30stkę ij dzień urodzin jest pierwszym dniem ciąży. Póki co dwójka w drodze ale zamierzamy wrócić o ule sytuacja pozwoli po dwa maluchy, bo nie chce ich zostawiać w obcym kraju
Izziee, bbeczka91, teverde lubią tę wiadomość
-
Ja mam 29 , jestem z gorzowa wielkopolskiego. Synek ma dwa latka. Zawsze chcialam miec przynajmniej dwojke dzieci przed 30 i moje marzenie sie spelni:)) wiec w jakims tam stopniu bede spelniona kobieta;) ale ja juz marzylam o macierzynstwie od 22 roku zycia. Jak sie okazalo znalezienie meza nie bylo takie proste.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 20:33
Makowe Szczęście, kehlana_miyu, teverde lubią tę wiadomość