MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izziee wrote:Hej! U mnie jakiś spadek energii, wczoraj przeleżałam pół dnia z bólem głowy i ostatecznie ratowałam się paracetamolem. Dzisiaj już trochę lepie i dodatkowo ratuję się kawą ( na jedną małą sobie pozwalam).
Przejrzałam ofertę lidla bo chciałam zobaczyć te biustonosze do karmienia no i rozczarowaniesą w obwodzie od 80 a jeszcze biorąc pod uwagę, że ich rozmiarówka jest zaniżona to nawet nie mam co ich oglądać.
O matko, od 80?! Nawet teraz obwód mam 70, przed ciążą spokojnie nosiłam 65
To też nie patrzę, aż tak przytyć nie zamierzam (piszę to zagryzając kolejny dzisiaj kawałek bloku czekoladowego).
I przykro mi z powodu bólu głowy. Mi zawroty mijają, może to wszystko jest jakoś związane z zanieczyszczeniem powietrza itp... Oby Ci przeszłoPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Przyszły mi dzisiaj 2 koszule ciążowe i szlafrok
Teściowa zafundowała mi na urodziny, więc wybrałam sobie z tych lepszych, a co ;p Jedna rozpinana po całości, więc idealna do porodu, a wygląda jak sukienka
. Materiał super w dotyku, zobaczymy co będzie po praniu
Izziee lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Patuniek86 ja myślę, że to bardziej ciśnienie niż powietrze bo mam oczyszczacz w domu, a jeszcze mi się kawa wczoraj skończyła. Dzisiaj już na szczęście lepiej. Mmm bloku to ja dawno nie jadłam a też bardzo lubię
Delivila no to fajną masz teściowąpodzielisz się informacją skąd koszule?
Dziewczyny a co myślicie o krwi pępowinowej? Czy któraś z Was zamierza ją pobrać? To jest duży koszt, ale my się z mężem zastanawiamy.Laura
-
Dzień dobry, ale się rozpisałyście
Cieszę się że same dobre wieści z wizyt83xxx ale przemiana haha
gratulacje!
U nas wciąż trwają debaty co do imieniapowoli też wybieramy wyprawkę.
Siadamy z córcią do obiadu, szaro i ponuro za oknem. Miłego dnia.83xxx lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Mnie roztargnienie towarzyszy również cały czas, zapominam się też czasem krótko mówiąc mózg pracuje na dużo wolniejszych obrotach niestety. Dobrze że już jestem na zwolnieniu bo pracować z taką głową to istna katastrofa
klamka lubi tę wiadomość
-
Mi też dokucza ciążowe zgąbczenie mózgu - tak to nazywam
Ja już dawno po połówkowych, ale jakoś nie pisałam - zabiegana jestem przy córci, a do tego w trakcie przeprowadzki i wykańczania nowego mieszkania. Jest co robić.
Połówkowe w porządku - mała rośnie i wyglada na to, że wszystko okej. Mnie najbardziej stresują przepływy - w poprzedniej ciąży z tego powodu trafiłam do szpitala i Mela urodziła się malutka (2300g). Ale na ten moment jest dobrze.
U mnie dziś 22+4 a przytyłam już 6kg! Ale nie powinno mnie to dziwić, skoro ciagle kuszą mnie słodycze i in ulegam
Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na wizytę... obok mnie córcia w wózku ma drzemkę (nie udało się dziś zorganizować pomocy mamy ani męża). Mam nadzieję, że bedzie spokojna w gabinecie - trzymajcie kciukiklamka, patuniek86, iNso87, Makowe Szczęście, bbeczka91, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Ale się rozpisalyscie
u mnie z wagą 7kg od początku, dziś sie przestraszyłam aż bo jeszcze w październiku było 3-4, nie wiem kiedy to naleciało. Słodycze jem, Ok codziennie ale małe ilości, ogólnie jem mniej niż na poczatku ciazy a tu taki zonk;-) jutro wizyta i mam nadzieję, że moje dodatkowe plusy przełożyły się na wagę Maluchów;-)
Wczoraj ogarnęłam koszyk na Allegro z resztą wyprawki, podkłady i takie tam, wybrałam laktator. Zostały nam dobwybrania materace i tylko zamówić.
Właśnie sama jestem ciekawa jakie koszule kupujecie, które warto a które nie.
Dziewczyny a osłonki na sutki używałyście, planujecie kupić? Doświadczeni w tym temacie brak a nie chce zakupić rzeczy których pozniej nie użyje -
Jeśli chodzi o koszule, to ja kupiłam w poprzedniej ciąży z Esotiq - używam ich cały zaś. Przyjemna bawełna i nic się z nimi nie dzieje w praniu czy suszeniu.
Osłonki miałam ale nie użyłam ani razu - oddałam koleżance, bo ona używała. To chba kwestia osobnicza - jednym pasuje a innym nie. Ale ja w takich sytuacjach polecam sobie wybrać i wysłać linki mężowi albo komuś kto w razie potrzeby szybko kupi kiedy bedziesz jeszcze w szpitalu po porodzie.