MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
bbeczka91 wrote:Ja mam pralkę i suszarkę Electrolux z linii Perfect Care. Jestem bardzo zadowolona, ciuchy miłe w dotyku, nie ma skaczącego poziomu wilgoci w domu, nie potykam się o rozstawioną suszarkę, no i ubrania sa suche w max 3 godziny, przy pełnym wsadzie.
A ubrania nie są bardzo wyginiecione?Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Mayka ubrani z uszatki sa właśnie jakby wyprasowane i do tego super miękkie. Co prawda jeszcze nie mam, bo planujemy kupić na przyszła jesień ale korzystam czasem ogólnodostępnej pralni i suszarni większej pojemności i jestem zachwycona.
Wczoraj zamówiliśmy łóżeczka i materace, też mieliśmy się jeszcze wstrzymać ale uznaliśmy, że lepszej ceny nie znajdziemy. Polowałam na pinio basic, materace jednak pianka-kokos, nie inwestowaliśmy dużo bo uznaliśmy, że niedługo i tak trzeba bedzie wymienić. Jeszcze tylko do zadań na dziś została mi do upolowania zmywarka na black friday.
Kurtkę zakupiłam w h&m tez z przeceny, będzie na ile starczy bo coś mi się wydaje że po nowym roku jak Maluchy podrosną to tylko namiotkehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, ubrania z suszarki są mniej wtgniecione i miękkie. Ja tylko delikatnie przejeżdżam zelazkiem. No chyba że zostawisz długo w suszarce ;] Najlepiej wyjąć póki ciepłe to prawie nie trzeba prasowac
Czekam już u lekarza bo dzwonili że szkoły że Maks się źle czuje i ma biegunkę. Szybko zaliczę lekarza i idę go odebrać. -
Kleopatra, oby to nie była wirusówka-zdrowia dla młodego
Ja właśnie odebrałam zamówiony telefonI cieszę się, jak głupia, chociaż to nie dla mnie sprzęt
Nawet nie będę otwierać, niech Młoda zobaczy, że ma całkowicie nowy aparat
Zawsze dostawała używane po mnie
Fajnie być Mikołajem
kehlana_miyu, Sana, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej! Pobrali mi dziś rano "wiaderko" krwi. Ale niektóre wyniki będą dopiero w przyszłym tygodniu. Na usg jest na razie tylko wodobrzusze i poszerzony fałd karkowy. Wady serca nie ma. Czekamy na wyniki badań i dopiero zapadną jakieś decyzje.
Wybieralam się na black friday, a wylądowałam w szpitaluRobert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Mada_85 wrote:Hej! Pobrali mi dziś rano "wiaderko" krwi. Ale niektóre wyniki będą dopiero w przyszłym tygodniu. Na usg jest na razie tylko wodobrzusze i poszerzony fałd karkowy. Wady serca nie ma. Czekamy na wyniki badań i dopiero zapadną jakieś decyzje.
Wybieralam się na black friday, a wylądowałam w szpitalu
No tak, szpital w weekend pracuje tylko awaryjnie, na wyniki "można" poczekać
Ale cieszę się, że zaglądasz i mówisz, co się dziejeTrzymamy kciuki
A blakfrajdej działa też onlineWięc telefon w dłoń i zabijaj czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 12:31
Pola Róża
-
iNso pewnie, że bierz! Jak tak tanio to nie ma na co czekać
a jaki fotelik wybrałaś?
Salsefia ja przy córce też miałam materac kokos-pianka-kokos i byłam z niego zadowolona, żadnych robaków i tym podobnych historii nie byłoteraz chyba też taki kupimy. Sama jeszcze nie wiem.
Jeśli już w temacie materaców jesteśmy - mamy starszaków, jakie Wasze dzieci mają materace?
Mada kciukii tak jak Patuniek mówi - nie odmawiaj sobie i zaszalej online
przynajmniej ominą Cię przepychanki i kolejki do kas
iNso87 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Zobaczcie jakie śliczne przewijaki znalazłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/873c5e452ddf.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c352a20a1985.png
Teraz tylko wybrać między różowym a beżowym i jedno będzie z głowypatuniek86, Makowe Szczęście, iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sana gdzie są te przewijaki? Bo zastanawiam się czy to jest pokrowiec czy taki wzór na przewijaku
a przy okazji, przewijaki są w jednym rozmiarze? Bo ja będę potrzebowała na komode więc nie wiem czy taki uniwersalny czy co. Ta moja niewiedza czasami mnie zadziwia :p
Mada, trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 13:03
-
Katia89 wrote:Sana gdzie są te przewijaki? Bo zastanawiam się czy to jest pokrowiec czy taki wzór na przewijaku
a przy okazji, przewijaki są w jednym rozmiarze? Bo ja będę potrzebowała na komode więc nie wiem czy taki uniwersalny czy co. Ta moja niewiedza czasami mnie zadziwia :p
Mada, trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo!
Znalazłam na allegro
https://allegro.pl/oferta/7684605084
Ceba, kolekcja pastelKatia89 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Dziewczyny mam pytanie, bo kupiliśmy taki przewijak usztywniony tylko on od spodu jest płaski i zasnatawiam sie czy nie dokupić półki do łóżeczka lub komody bo boję się, że się zsunie ale juz sama nie wiem. Jak Katia zdurniałam już.
Przed chwilą wyszłam z wizyty u położnej, no ba wg ich wagi 9kg na plus. Posłuchałam serc i zaszczepiłam się od grypy. Zaskoczona byłam, że to dziś a nie za tydzień przy glukozie. Na pytanie czy jestem zdrowa mowię, że tak ale teraz czuje wszystkie objawy grypypatuniek86, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Salsefia wrote:Dziewczyny mam pytanie, bo kupiliśmy taki przewijak usztywniony tylko on od spodu jest płaski i zasnatawiam sie czy nie dokupić półki do łóżeczka lub komody bo boję się, że się zsunie ale juz sama nie wiem. Jak Katia zdurniałam już.
Przed chwilą wyszłam z wizyty u położnej, no ba wg ich wagi 9kg na plus. Posłuchałam serc i zaszczepiłam się od grypy. Zaskoczona byłam, że to dziś a nie za tydzień przy glukozie. Na pytanie czy jestem zdrowa mowię, że tak ale teraz czuje wszystkie objawy grypy
A czy ten przewijak nie ma montowanych małych kołków od spodu? Tak miałam przy Młodej, te kolki blokowały przewijak pomiędzy ścianami łóżeczka
A tak żeby bardziej zobrazować- te koleczki wyglądają, jak małe nóżki
Bo nawet w pierwszym przewijak na stronie smyk jest info, że nóżki są w komplecieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 14:00
Pola Róża
-
Ja byłam na tym całym Black Friday, ludu od cudu już o 10 rano i to chodzili całymi rodzinami, nie wiem czy sobie wolne pobrali czy jak?
Dla siebie nie kupiłam nic, obkupiłam męża(mam prezenty), dla małej kupiłam jedne body. Jednak trzeba patrzeć na żywo bo w necie wszystko ładne a materiały w dotyku i wyglądzie są różne. -
Smile, chociaż prezent dla męża masz z głowy
Na książki ogólnie promocji nie ma jakiś super, więc z tym poczekam do grudnia, a i kalendarz książkowy muszę kupić- tylko to też muszę zobaczyć na żywo
A i tak do 10 grudnia jestem spłukana, więc mąż robi zakupyJa już obkupiłam wszystkich, muszę skończyć kalendarz adwentowy i wsio
Pola Róża