X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • Ulv15 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poliś mi się wydaję że gdyby doszło do zapłodnienia 24dc to 30dc beta nie byłaby tak wysoka, w końcu byłby to dopiero 6dpo... a beta jest produkowana po implantacji dopiero więc troszkę za wcześnie. Może zwyczajnie miałaś owulację z drugiego jajnika w bliżej nieokreślonym czasie? :) W każdym razie jesteś w ciąży czy to takie mega ważne z którego jajnika i którego dnia doszło do zapłodnienia? :D Nie pozostaje Ci nic jak się cieszyć z nowego stanu! <3
    Szatynka31 Witaj! Gratuluję :D <3

mhsvqps6gsnsidfx.png

03/07/2018 - 12dpo - dwie różowe krechy :)
    15 marca - urodziny naszego skarba 💖
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Ja niestety leżę od nocy krwawie... najpierw było różowo teraz już czerwono. Rano wizyta u gina mam dopiero 4t3d baaardzo wczesna ciąża zarodka nie ma. Dostałam duphaston zobaczymy. Co ma być to będzie... nic nie mogę więcej zrobić. Mam nadzieję że krwawienie minie, ale jak narazie kiepsko to wygląda :(

• Ulv15 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka4 bądźmy dobrej myśli, to jest chyba najczęstszy czas kiedy są krwawienia i plamienia bo organizm jest przygotowany że to czas na @ i tak też często zaczyna reagować. Także bądź dzielna,nie załamuj się i pisz do nas jak tylko poczujesz że potrzebujesz <3

mhsvqps6gsnsidfx.png

03/07/2018 - 12dpo - dwie różowe krechy :)
    15 marca - urodziny naszego skarba 💖
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulv też tak ciągle sobie tłumaczę.. tym bardziej że wkładkę mam noc stop czystą, wycieram krew wtedy kiedy sie podcieram po sikaniu nie jest jej niewiadomo ile ale jest. Wyglada to tak jakby ostatni dzień okresu był zresztą zawsze mialam skąpe. Lekarz na usg nie widział zadnego krwiaka pęcherzyk jest prawidłowy.

• Niezwykła Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po badaniu jest bardzo zle mam krwiaka pecherzyk byl 8mm po 2dniach 9mm maly przyrost dzis beta i jak pojdzie w dol jutro na czyszczenie ,,,;( Wam zatem zycze spokojnych ciaz i wiele dobrego Nam sie nie udalo;(

***musi być dobrze.*

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła przykro mi bardzo. Wiem, że nic teraz nie jest w stanie cię pocieszyć, też to przechodziłam. Dużo wsparcia ci życzę i spokoju. Pamiętaj kolejny raz się powiedzie :)

331kbv0.png
  • serena1989 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła Trzymam kciuki! Koniecznie odezwij się później! Wiem, że to trudne, ale musisz być dobrej myśli...

f2w3yx8dpvozw3pf.png
    I c - 2 cs - <3 Aleks ur. 03.07.2015 <3
    II c - 1 cs - Aniołek [*] 25.09.2017 (8 tc)
    III c - 4 cs - Danielek [*] 17.02.2018 (10 tc)
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła tak mi przykro. Ja nie mialam krwiaka, ale pecherzyk przestał rosnąć w 6 tyg i też miałam łyżeczkowanie...
    Będzie dobrze, ściskam mocno :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:47

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła przykro mi bardzo :( tule mocno, trzymaj sie :* daj jeszcze znać jak będziesz już miała wynik bety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poliś Ulv ma 100% racji jeżeli chodzi o Twoją sytuację. Nie ma co się doszukiwać tylko się cieszyć :)

• Niezwykła Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula0706 wrote:
    Niezwykła przykro mi bardzo. Wiem, że nic teraz nie jest w stanie cię pocieszyć, też to przechodziłam. Dużo wsparcia ci życzę i spokoju. Pamiętaj kolejny raz się powiedzie :)
    Nie juz nie bede probowac za duzo mnie to kosztuje ,, 2je dzieci mi wystarczy
    Serena 1989 nadzieja umarla rano ,,
    Powodzenia

***musi być dobrze.*

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła wrote:
    Jestem po badaniu jest bardzo zle mam krwiaka pecherzyk byl 8mm po 2dniach 9mm maly przyrost dzis beta i jak pojdzie w dol jutro na czyszczenie ,,,;( Wam zatem zycze spokojnych ciaz i wiele dobrego Nam sie nie udalo;(

Dołączam się do trzymania kciuków!!! Myśl pozytywnie, kobiety są silne i do końca walczą!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulv15 wrote:
    Ja też poza bólem piersi, "cudowną" cerą, dziwnym apetytem i drażliwością nie mam żadnych objawów konkretnych. No ziewam cały czas, ale to też jakimś konkretnym objawem chyba nie jest ;) A jak u Was ze śluzem? Rzeczywiście macie go więcej? Bo u mnie to bez zmian, jest ale raczej jak zwykle...

U mnie sporo śluzu, ale ja biorę luteinę więc to też efekt tabsów dopochwowych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wichura wrote:
    Ulv, śluzu strasznie dużo, dlatego nocą śpię bez majtek i zdecydowani redukuje ilość w ciągu dnia ten zabieg.

O spaniu bez majtek ostatnio głośno, za przyczyną mamy ginekolog:)

• Niezwykła Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inspeMama wrote:
    Dołączam się do trzymania kciuków!!! Myśl pozytywnie, kobiety są silne i do końca walczą!
    Oj Wy mnie nie czytacie albo nie rozumiecie o co mam walczyc? O czegos czego nie ma? Nie ma serca nie ma zarodka nie ma nic TO KONIEC

***musi być dobrze.*

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka4 wrote:
    Witam wszystkich. Ja niestety leżę od nocy krwawie... najpierw było różowo teraz już czerwono. Rano wizyta u gina mam dopiero 4t3d baaardzo wczesna ciąża zarodka nie ma. Dostałam duphaston zobaczymy. Co ma być to będzie... nic nie mogę więcej zrobić. Mam nadzieję że krwawienie minie, ale jak narazie kiepsko to wygląda :(

Marzenka4 moja koleżanka cały czas praktycznie plamiła a później krwawiła i wszystko jest ok. Zwiększyli jej tylko dawkę duphastonu więc bądź dobrej myśli i staraj się nie stresować jakkolwiek głupio to teraz brzmi. Ona już nawet leki odstawiła, a na usg ładny pęcherzyk miała. Lekarz jej mówił, że czasem tak się zdarza i ważne żeby się nie stresować. Kciuki mooocne!

• Bribrami Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezwykła bardzo mi przykro:( nie ma na to słów pocieszenia, coś o tym wiem.
    Mam nadzieje, ze szybko będziesz mogła wrócić do swojej rodzinki. Całuje mocno:*****

w57vrjjg31odl8pz.png
    mhsv4z17rdmo50zd.png
    f2wl3e5eqnmv89e8.png
    Aniołek 03.2013 (6tc)
    Aniołek 02.2015 (6tc)
    Aniołek 01.2017 (10tc)
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenko badz dobrej mysli Walcz do
    Konca wiem co przechodzisz bo mialam do dzis rana to samo kazde slowo od kogos warte zlota takze nie poddawaj sie! Trzymam kciuki
    nam sie nie udalo ;(

***musi być dobrze.*

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzenka trzymam kciuki,zeby bylo wszystko w porzadku! Napewno to nic groznego,musi byc dobrze. Trzymaj sie i nie denerwuj. Kiedy teraz idziesz na wizyte?? kiedy kazal Tobie lekarz przyjsc? to,ze zarodka nie ma to normalne,jest za wczesnie.

NatiS jak u Ciebie sytuacja>????

Bonda lec jak masz okazje ;) tylko jezeli wiesz,ze sie nie zestresujesz jak narazie nie zobaczysz tego czego chcialas ;)

Szatynka31 witaj! Robisz bete? Mozesz podac termin z OM jak chcesz to wspisze Ciebie na liste :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Niezwykła Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bribrami wrote:
    Niezwykła bardzo mi przykro:( nie ma na to słów pocieszenia, coś o tym wiem.
    Mam nadzieje, ze szybko będziesz mogła wrócić do swojej rodzinki. Całuje mocno:*****
    Niestety nie ma kto tego nie przezyl nie wie smutek zal przykrosc a jednoczesnie czujesz " i nawet dobrze " a w sercu ogromna pustka

***musi być dobrze.*
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ