MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
poliś mi się wydaję że gdyby doszło do zapłodnienia 24dc to 30dc beta nie byłaby tak wysoka, w końcu byłby to dopiero 6dpo... a beta jest produkowana po implantacji dopiero więc troszkę za wcześnie. Może zwyczajnie miałaś owulację z drugiego jajnika w bliżej nieokreślonym czasie? W każdym razie jesteś w ciąży czy to takie mega ważne z którego jajnika i którego dnia doszło do zapłodnienia? Nie pozostaje Ci nic jak się cieszyć z nowego stanu!
Szatynka31 Witaj! Gratuluję -
nick nieaktualnyWitam wszystkich. Ja niestety leżę od nocy krwawie... najpierw było różowo teraz już czerwono. Rano wizyta u gina mam dopiero 4t3d baaardzo wczesna ciąża zarodka nie ma. Dostałam duphaston zobaczymy. Co ma być to będzie... nic nie mogę więcej zrobić. Mam nadzieję że krwawienie minie, ale jak narazie kiepsko to wygląda
-
Marzenka4 bądźmy dobrej myśli, to jest chyba najczęstszy czas kiedy są krwawienia i plamienia bo organizm jest przygotowany że to czas na @ i tak też często zaczyna reagować. Także bądź dzielna,nie załamuj się i pisz do nas jak tylko poczujesz że potrzebujesz
-
nick nieaktualnyUlv też tak ciągle sobie tłumaczę.. tym bardziej że wkładkę mam noc stop czystą, wycieram krew wtedy kiedy sie podcieram po sikaniu nie jest jej niewiadomo ile ale jest. Wyglada to tak jakby ostatni dzień okresu był zresztą zawsze mialam skąpe. Lekarz na usg nie widział zadnego krwiaka pęcherzyk jest prawidłowy.
-
Jestem po badaniu jest bardzo zle mam krwiaka pecherzyk byl 8mm po 2dniach 9mm maly przyrost dzis beta i jak pojdzie w dol jutro na czyszczenie ,,,;( Wam zatem zycze spokojnych ciaz i wiele dobrego Nam sie nie udalo;(***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła tak mi przykro. Ja nie mialam krwiaka, ale pecherzyk przestał rosnąć w 6 tyg i też miałam łyżeczkowanie...
Będzie dobrze, ściskam mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula0706 wrote:Niezwykła przykro mi bardzo. Wiem, że nic teraz nie jest w stanie cię pocieszyć, też to przechodziłam. Dużo wsparcia ci życzę i spokoju. Pamiętaj kolejny raz się powiedzie
Serena 1989 nadzieja umarla rano ,,
Powodzenia***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualnyNiezwykła wrote:Jestem po badaniu jest bardzo zle mam krwiaka pecherzyk byl 8mm po 2dniach 9mm maly przyrost dzis beta i jak pojdzie w dol jutro na czyszczenie ,,,;( Wam zatem zycze spokojnych ciaz i wiele dobrego Nam sie nie udalo;(
Dołączam się do trzymania kciuków!!! Myśl pozytywnie, kobiety są silne i do końca walczą! -
nick nieaktualnyUlv15 wrote:Ja też poza bólem piersi, "cudowną" cerą, dziwnym apetytem i drażliwością nie mam żadnych objawów konkretnych. No ziewam cały czas, ale to też jakimś konkretnym objawem chyba nie jest A jak u Was ze śluzem? Rzeczywiście macie go więcej? Bo u mnie to bez zmian, jest ale raczej jak zwykle...
U mnie sporo śluzu, ale ja biorę luteinę więc to też efekt tabsów dopochwowych. -
nick nieaktualny
-
inspeMama wrote:Dołączam się do trzymania kciuków!!! Myśl pozytywnie, kobiety są silne i do końca walczą!***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualnyMarzenka4 wrote:Witam wszystkich. Ja niestety leżę od nocy krwawie... najpierw było różowo teraz już czerwono. Rano wizyta u gina mam dopiero 4t3d baaardzo wczesna ciąża zarodka nie ma. Dostałam duphaston zobaczymy. Co ma być to będzie... nic nie mogę więcej zrobić. Mam nadzieję że krwawienie minie, ale jak narazie kiepsko to wygląda
Marzenka4 moja koleżanka cały czas praktycznie plamiła a później krwawiła i wszystko jest ok. Zwiększyli jej tylko dawkę duphastonu więc bądź dobrej myśli i staraj się nie stresować jakkolwiek głupio to teraz brzmi. Ona już nawet leki odstawiła, a na usg ładny pęcherzyk miała. Lekarz jej mówił, że czasem tak się zdarza i ważne żeby się nie stresować. Kciuki mooocne!
-
Marzenka trzymam kciuki,zeby bylo wszystko w porzadku! Napewno to nic groznego,musi byc dobrze. Trzymaj sie i nie denerwuj. Kiedy teraz idziesz na wizyte?? kiedy kazal Tobie lekarz przyjsc? to,ze zarodka nie ma to normalne,jest za wczesnie.
NatiS jak u Ciebie sytuacja>????
Bonda lec jak masz okazje tylko jezeli wiesz,ze sie nie zestresujesz jak narazie nie zobaczysz tego czego chcialas
Szatynka31 witaj! Robisz bete? Mozesz podac termin z OM jak chcesz to wspisze Ciebie na liste
-
Bribrami wrote:Niezwykła bardzo mi przykro:( nie ma na to słów pocieszenia, coś o tym wiem.
Mam nadzieje, ze szybko będziesz mogła wrócić do swojej rodzinki. Całuje mocno:*****
***musi być dobrze.*