MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acilya hehe jestem w identycznej sytuacji, też od 1 czerwca dostałam podwyżkę i trochę mi szkoda iść na L4. Ale pomyśle nad urlopem bo u nas jeszcze wczasowe płacą. Poza tym im dłużej popracuje tym w styczniu wpłynie większą 13nastka. Zaciskam więc zęby i siedzę
Niezwykła daj znać koniecznie co i jak po obchodzie. Trzymaj się kobieto!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 08:49
-
Niezwykła trzymam mocno kciuki!!!!!! Daj znać po...
Ja nie mam jeszcze żadnych objawow poza bólem piersi. Oczywiście już sobie wmawiam ze na pewno coś jest nie tak bo we wszystkich ciazach na tym etapie miałam już niezle mdłości popołudniami i wieczorami
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
bbeczka91 wrote:Dzień dobry po weekendzie. Leżę jeszcze w łóżku, ale już po pierwszej przekąsce, bo musiałam wziąć encorton. Reszta domowników jeszcze słodko śpi.
Moja wizyta dopiero za 2 tygodnie i muszę sobie jakoś czas zająć, żeby nie myśleć. Przed nami remont, ale jakoś nie mam do tego głowy w ogóle.
To moje małe dzieło dla dziadków z okazji rocznicy ślubu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f50bb2ddf36.jpg
Przepiękny -
Ja też poza bólem piersi, "cudowną" cerą, dziwnym apetytem i drażliwością nie mam żadnych objawów konkretnych. No ziewam cały czas, ale to też jakimś konkretnym objawem chyba nie jest A jak u Was ze śluzem? Rzeczywiście macie go więcej? Bo u mnie to bez zmian, jest ale raczej jak zwykle...
-
Cześć kochane! Ja weekend spędziłam nas jeziorem z mężem i synem... Tzn ja pod kocem z mega mdłościami, myślalam że nie dojadę. Nic prawie nie jem, zawroty głowy, mega, mega MEGA wzdęcia i biegunki, do tego ból jajników jak przy rozkręconym okresie... Jutro wizyta, do niej chyba umrę
-
Ulv15 wrote:Ja też poza bólem piersi, "cudowną" cerą, dziwnym apetytem i drażliwością nie mam żadnych objawów konkretnych. No ziewam cały czas, ale to też jakimś konkretnym objawem chyba nie jest A jak u Was ze śluzem? Rzeczywiście macie go więcej? Bo u mnie to bez zmian, jest ale raczej jak zwykle...
Edit.
Ah no w sumie u mnie cera normalna,zero pryszczy tak jak bylo wczesniej a reszta sie zgadza;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 09:12
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja w niedziele byłam u Brata, w sobotę tydz temu urodził mu się syn ❤️ słodziak taki to ich drugie dziecko, ale Szymonka stracili w 6 miesiącu ciąży... Po 3 miesiącach była znów w ciąży i teraz mają ślicznego Wojtusia ❤️iNso87 lubi tę wiadomość
-
Wichura wrote:Cześć kochane! Ja weekend spędziłam nas jeziorem z mężem i synem... Tzn ja pod kocem z mega mdłościami, myślalam że nie dojadę. Nic prawie nie jem, zawroty głowy, mega, mega MEGA wzdęcia i biegunki, do tego ból jajników jak przy rozkręconym okresie... Jutro wizyta, do niej chyba umrę
-
Cześć dziewczyny,
Podpowiedzcie.Zwolnił się termin u najlepszego gin-poloznika na jutro.Na oglądanie jestem umówiona gdzie indziej za 2 tygodnie (23.07) - 8 tydzień.
Jutro wchodzę w 6ty.Myślicie,że jest opcja na serduszko,czy dużo za wcześnie?
Niezwykła - cały czas trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.Niezwykła, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Niezwykła trzymam kciuki!
Ksiazka smak ananasowo-kokosowy
U mnie na razie brak objawów, ale moja ciaza chyba na razie najmłodsza, więc jeszcze nam czas. Poza tym dobrze pamiętam jak mi śmierdziały gotujące się ziemniakiNiezwykła lubi tę wiadomość
-
Bonda, ja 2 razy widziałam serduszko w 5 tc więc szansa jest Tylko jeśli nie zobaczysz, bo jest za wcześnie to możesz się dodatkowo zestresować.
-
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było i od piatku byłam szczępkiem nerwów jeśli chodzi o mój przyrost... Jeszcze raz przybliżę sytuację, wydwało mi się, ze owulację miałam 14-15 dc ( wg testów owu) i 11dc byłam na monitoringu i pęcherzyk dominujący miał 21 mm wiec gin powiedział że za około 3 dni bedzie owu.
W 10 dpo owu, robiłam progesteron i od razu zrobiłam beta hcg żeby sprawdzić czy się udało i wynik był ujemny 0,24, w tym dniu też serduszkowaliśmy, ale tak na luzie.. 4 dni po tym w 28 dc powinnam dostać @ ale sie nie pojawił, wiec w 30 dc powtórzyłam hcg i było 37,9.. Mój gin powiedział żebym powtórzyła po 48h i przyrost był malutki 66% a wynik 62,3, gin powiedział, zebym jeszcze powtórzyła po 72h czyli dziś, i z dziś wynik 303,5. Dziewczyny myślicie, że to jest ok? Mój okres był 5 czerwca, wiec od tamtej pory patrząc wynik bardzo niski, zastanawiam jeszcze, czy jest opcja żebym zaszła tego 24dc ( co wynik był ujemny) bo teraz, 4 lipca w 30 dc byłam na wizycie i gin powiedział, ze na prawym jajniku jest torbiel czyli tamten pęcherzyk nie pękł wtedy w tym 14dc, dodatkowo widoczny był płyn w zatoce douglasa, co swiadczy o przebytej owulacji, ale jeśli miałabym owu 14-15 dc to możliwe, że ten płyn utrzymywałby się aż 15 dni??Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Witam Wszystkie miłe Panie. Najprawdopodobniej dołączę do Was gdzieś na koniec marca powinnam mieć termin. Narazie nic dokładnie nie wiem poza tym że na teście wyszły dwie kreseczk. Boję się strasznie co to będzie za armagedon ale jak to mówią jakoś to będzie. Pozdrawiam i ale buziaki
ksiazka, iNso87, M@linka lubią tę wiadomość
Kiedyś jeszcze zostanę mamą.... -
Hejka ja jutro jadę na badania krwi. Dostalam zlecony komplet. W czwartek wizyta. Mam nadzieje ze bedzie dobrze wszysrko. Chodz boje sie jak to wszystko jak urocze , czy dam sobie radę itd.
Bardzo kocham dzieci, ale jednak maz zrobił mi jeszcze jedna niespodziankę, nie bylam na to gotowa...
Teraz najważniejsze jest zdrowie.
Pozdriawiam i życzę miłego dnia