MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka sloneczka jak narazie ok
Nic nie boli plamienia z zywej krwi rano zmienily sie na brazowe obecnie znikly,,jutro badanie mam nadzieje ze moja fasolka poszla w GORE trzymajcie kciukasy za nia :*
Dziekuje ze jestescie z Wami mi lzej :*Reniferra, M@linka lubią tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła oczywiście kciuki są ciągle :*
Izziee życzę powodzenia na wizycie ;*
Byłam w aptece po leki i jestem pozytywnie zaskoczona. Luteina kosztowała jakoś 7 zł.
Miałam też brać magnez, nie bardzo wiedziałam co kupić, ale w końcu coś tam wzięłam. Na tym etapie ciąży raczej nie zauważę działania.Niezwykła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezwykła wrote:Hejka sloneczka jak narazie ok
Nic nie boli plamienia z zywej krwi rano zmienily sie na brazowe obecnie znikly,,jutro badanie mam nadzieje ze moja fasolka poszla w GORE trzymajcie kciukasy za nia :*
Dziekuje ze jestescie z Wami mi lzej :*
Nadzieja2019 wrote:Hej dziewczyny.mogę do was dołączyć?wczoraj robilam bete 2 dni przed okresem wynik 36.3
an1315 wrote:Byłam w aptece po leki i jestem pozytywnie zaskoczona. Luteina kosztowała jakoś 7 zł.
Miałam też brać magnez, nie bardzo wiedziałam co kupić, ale w końcu coś tam wzięłam. Na tym etapie ciąży raczej nie zauważę działania.
Luteina jest bez recepty?
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Hej Kochane,
z wielką radością ogłaszam, że do Was dołączam, cudowne marcowe MamusieNiezwykła, Reniferra, an1315, Marza89, NatiS, iNso87, bbeczka91, ksiazka, M@linka, smeg lubią tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
nick nieaktualnyan1315 wrote:Dziewczyny, podrzucę Wam bardzo ciekawe zestawienie witamin i suplementów diety dla kobiet w ciąży. Sama dziś jadę do apteki po coś, szukałam co jest najlepsze i mam już swoje typy
http://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
An bardzo przydała mi się ta stronka. Zamówiłam sobie Symvital Mama. Do tej pory brałam omegamed pregna dha, bo miałam w domu, teraz wypróbuje to
Witaj Panna_Justyna, gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 19:51
an1315, Panna_Justyna lubią tę wiadomość
-
Nadzieja i Panna_Justyna gratuluje i zapraszam na wątek. Jakie terminy mogę Wam wpisać na pierwszą stronę? )
Dziewczyny godziny wizyt wpisane.
Ja tylko na chwilę. Jutro pewnie nadrobię. Byliśmy cały dzień na wsi. Niedawno wróciliśmy. Nos mam cały czerwony od slonca. Wyglądam jak menelka:p No i do grona osób które wiedzą o ciąży doszedl mój Tato. Czyli już 3 osoba;) Mamie jeszcze nie mówiłam,moze Tata jej przepowie:p nie wiem. Nie mialam okazji poprostu -
ksiazka wrote:An bardzo przydała mi się ta stronka. Zamówiłam sobie Symvital Mama. Do tej pory brałam omegamed pregna dha, bo miałam w domu, teraz wypróbuje to
Witaj Panna_Justyna, gratulacje
Cieszę się ja pewnie wybrałabym to co jest popularne, a tak wzięłam coś mniej znanego a dobrego.
Nadzieja, Panna Justyna witam Was serdecznie ;*Panna_Justyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acilya, ja już kiedyś o cholinie i prenatalu pisałam. Mi zalecił to ginekolog, bo właśnie cholina wg nowych badań ma wpływ na rozwój płodu w pierwszych dniach/tygodniach ciazy, a że jestem po kilku poronieniach o dotąd nie znam przyczyny, to łapie się wszystkiego co może pomóc. Zdziwiłam się właśnie że w tym poście na blogu nie było słowem o cholinie, aczkolwiek te badania są dość świeże i może jeszcze nie do wszystkich dotarły?
-
Panna_Justyna wrote:Hej Kochane,
z wielką radością ogłaszam, że do Was dołączam, cudowne marcowe MamusiePanna_Justyna lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
bbeczka91 wrote:Acilya, ja już kiedyś o cholinie i prenatalu pisałam. Mi zalecił to ginekolog, bo właśnie cholina wg nowych badań ma wpływ na rozwój płodu w pierwszych dniach/tygodniach ciazy, a że jestem po kilku poronieniach o dotąd nie znam przyczyny, to łapie się wszystkiego co może pomóc. Zdziwiłam się właśnie że w tym poście na blogu nie było słowem o cholinie, aczkolwiek te badania są dość świeże i może jeszcze nie do wszystkich dotarły?9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
iNso87 wrote:Nadzieja i Panna_Justyna gratuluje i zapraszam na wątek. Jakie terminy mogę Wam wpisać na pierwszą stronę? )
Dziewczyny godziny wizyt wpisane.
Ja tylko na chwilę. Jutro pewnie nadrobię. Byliśmy cały dzień na wsi. Niedawno wróciliśmy. Nos mam cały czerwony od slonca. Wyglądam jak menelka:p No i do grona osób które wiedzą o ciąży doszedl mój Tato. Czyli już 3 osoba;) Mamie jeszcze nie mówiłam,moze Tata jej przepowie:p nie wiem. Nie mialam okazji poprostu
Dziękuję Wam! :* 14 marca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 22:39
iNso87 lubi tę wiadomość
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
Acilya wrote:Ja nie wiem co ja dzisiaj, od rana na zmianę śpię, ryczę albo wkurzam się na męża... Ach te huśtawki nastrojów.
nadzieja2019 witaj i gratulacje!