MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień donry wszystkim!
Dzisiaj wyniki mojej pierwszej bety! Chyba się nie doczekam! Masakra. Nigdy nie róbcie badań w piatęk jak macie czakać na wyniki do poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 06:08
-
Witam ja również
Ja dobrze ostatnio sypiam a wstaje niestety zapuchnieta no i jeszcze bym mogła sobie pospać. No ale niestety Córka z zegarkiem w pupie punkt 6 wstaje. Dobrze, że jeszcze do 7 mogę z Nia polezec w lozku;)
Dzis wraca Młoda do domu to będą w końcu we dwie spać, bo mi kark na ich łóżku jak śpię, na drugi dzień zawsze rano boli..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 06:13
-
Ulv15 wrote:Oj iNso87 tez bym chciała żeby mnie kiedyś z takiego powodu kark bolał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 06:27
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Ulv15 wrote:Dzień donry wszystkim!
Dzisiaj wyniki mojej pierwszej bety! Chyba się nie doczekam! Masakra. Nigdy nie róbcie badań w piatęk jak macie czakać na wyniki do poniedziałku
Uuu masz rację, cały weekend chyba bym myślała o tej becie. Nie wiem co bym musiała robić żeby się na tym nie skupiać.
Mnie denerwowało że progesteron jest na drugi dzień rano ;P
Pisz nam szybko jak tylko będziesz mieć wynikiUlv15 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja2019 wrote:Termin wychodzi mi na 18-19 marzec.coś mi ucina wiadomosci.Ja dziś powtarzam bete.
To również czekamy na wynik czy przyrasta dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 06:38
Nadzieja2019 lubi tę wiadomość
-
Ulv15 wrote:Hahaha mam to samo plus pryszcza na czole
nadzieja2019 witaj i gratulacje!
Dzień dobry Oszaleję do wizyty, kusi mnie zrobić kolejną betę dziś9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Ulv15 wrote:Dzień donry wszystkim!
Dzisiaj wyniki mojej pierwszej bety! Chyba się nie doczekam! Masakra. Nigdy nie róbcie badań w piatęk jak macie czakać na wyniki do poniedziałku9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Acilya mnie tez kusi żeby dziś iść i sprawdzic czy beta i progesteron rosną. Ale w sumie bez sensu bo jutro mam wizytę to i tak będzie co ma być.
Jak na złość mój starszak się rozchorował. Przez ostatnie 2 miesiące mieliśmy spokój z chorobami to akurat teraz musiało go wziąć mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie bo ja się bardzo często zarazam od dzieciaków.
Dziś mam zajęcia z młodszym, takie dla dzieciaków w jego wieku, on się fajnie na nich bawi a ja mogę porozmawiać z dorosłymi ))
Witam nowe mamusie marcowe:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 07:37
Nadzieja2019 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Bribrami wrote:Acilya mnie tez kusi żeby dziś iść i sprawdzic czy beta i progesteron rosną. Ale w sumie bez sensu bo jutro mam wizytę to i tak będzie co ma być.
Jak na złość mój starszak się rozchorował. Przez ostatnie 2 miesiące mieliśmy spokój z chorobami to akurat teraz musiało go wziąć mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie bo ja się bardzo często zarazam od dzieciaków.
Dziś mam zajęcia z młodszym, takie dla dzieciaków w jego wieku, on się fajnie na nich bawi a ja mogę porozmawiać z dorosłymi ))
Witam nowe mamusie marcowe:)))9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Dzień dobry po weekendzie. Leżę jeszcze w łóżku, ale już po pierwszej przekąsce, bo musiałam wziąć encorton. Reszta domowników jeszcze słodko śpi.
Moja wizyta dopiero za 2 tygodnie i muszę sobie jakoś czas zająć, żeby nie myśleć. Przed nami remont, ale jakoś nie mam do tego głowy w ogóle.
To moje małe dzieło dla dziadków z okazji rocznicy ślubu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f50bb2ddf36.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 08:02
iNso87, smeg lubią tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Dzień dobry po weekendzie. Leżę jeszcze w łóżku, ale już po pierwszej przekąsce, bo musiałam wziąć encorton. Reszta domowników jeszcze słodko śpi.
Moja wizyta dopiero za 2 tygodnie i muszę sobie jakoś czas zająć, żeby nie myśleć. Przed nami remont, ale jakoś nie mam do tego głowy w ogóle.
To moje małe dzieło dla dziadków z okazji rocznicy ślubu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f50bb2ddf36.jpgbbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ale się rozpisałyście przezweekend, pobieżnie przejrzałam posty. Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki bety, za wizyty w tym tygodniu, a przede wszystkim za kobietki, które dzielnie walczą w szpitalu. Wszystko będzie dobrze, jestem myślami z wami!
Ja narzekałam ostatnio na brak objawów ciąży, nadeszły... Czuję się jak kapeć, nie mogłam spać całą noc, odrzuciło mnie zupełnie od kawy, a na dodatek dzień przywitałam wymiotami. Siedzę w pracy półprzytomna przypominając zombie... -
Paula0706 wrote:Hej dziewczyny! Ale się rozpisałyście przezweekend, pobieżnie przejrzałam posty. Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki bety, za wizyty w tym tygodniu, a przede wszystkim za kobietki, które dzielnie walczą w szpitalu. Wszystko będzie dobrze, jestem myślami z wami!
Ja narzekałam ostatnio na brak objawów ciąży, nadeszły... Czuję się jak kapeć, nie mogłam spać całą noc, odrzuciło mnie zupełnie od kawy, a na dodatek dzień przywitałam wymiotami. Siedzę w pracy półprzytomna przypominając zombie...9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2