MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:AN gratuluję pięknych widoków podczas usg. Czyli wychodzi na to że kolejny mit jest taki że pęcherzyk widać jak beta osiągnie ileś tam...
Tak. Mojemu brakuje jeszcze sporo zębów...
Na to wychodzi. Chociaż prawda jest taka, że lekarz ma bardzo dobre USG. I myślę duże doświadczenie i umiejętności, poparte certyfikatami. -
Jednak powiedzieliśmy mojej mamie, i oboje poczuliśmy ulgę że ktoś wie i się nie "ukrywamy" Mega się ucieszyła, bo już od jakiegoś czasu wspominała o wnukach, kocha dzieci Zaczęła dopytywać kiedy termin, jak się czuję itd. Oczywiście powiedziałam że to nie jest jeszcze pewne i mam wizytę w czwartek. Fajnie bo cokolwiek by się nie stało to wiem że będę mieć oparcie w niej.
M@linka, an1315, Ulv15, Marza89, Marzenka4, iNso87 lubią tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Dziewczyny jestem w szpitalu.
Zaczelam plamic krwia ;( od 17 zbadali mnie lekarz nie moj wiec duzo nie powiedzial tylko ze pecherzyk jest bardzo nisko ;( ryzyko poronienia duze
Mam lezec nie wiem co myslec ,,,juz nie krwawie dostalam tylko luteine pod jezyk 2x byl ktos w takiej sytuacji i bylo ok? Bo nic wiecej sie nie dowiedzialam tak mi ciezko ;( i smutno;(***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu.
Zaczelam plamic krwia ;( od 17 zbadali mnie lekarz nie moj wiec duzo nie powiedzial tylko ze pecherzyk jest bardzo nisko ;( ryzyko poronienia duze
Mam lezec nie wiem co myslec ,,,juz nie krwawie dostalam tylko luteine pod jezyk 2x byl ktos w takiej sytuacji i bylo ok? Bo nic wiecej sie nie dowiedzialam tak mi ciezko ;( i smutno;(
Ja byłam w podobnej sytuacji. Wszystko dobrze się skończyło. Miałam sporego krwiaczka, który przez chwilę zagrażał. Ale ewakuowal się sam po 2tyg około. Niestety na pewne sprawy nie ma wpływu. Leżałam w szpitalu i się modlilam. A teraz modlę się o sen który nie chce przyjść. Współczuję tego stresu. Mam nadzieję że i u Ciebie okaże się okej.
-
M@linka wrote:Ja byłam w podobnej sytuacji. Wszystko dobrze się skończyło. Miałam sporego krwiaczka, który przez chwilę zagrażał. Ale ewakuowal się sam po 2tyg około. Niestety na pewne sprawy nie ma wpływu. Leżałam w szpitalu i się modlilam. A teraz modlę się o sen który nie chce przyjść. Współczuję tego stresu. Mam nadzieję że i u Ciebie okaże się okej.
, napiszcie prosze bo tu oszaleje ;( cala noc nie spalam ;( trzymajcie kciuki ,,
***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykla, przykro mi i współczuję że musisz przez to przechodzić Trzymam kciuki, a ty spróbuj się aż tak nie stresować, bo na pewno będzie dobrze!
Dzień dobry, a mi dziś 15 dpo tempka spadła jakoś o 0,3 kreski. Pewnie chwilowy spadek, ale martwię sięNiezwykła lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Niezwykła wrote:Ja mam nisko pecherzyk to powoduje krwawienie nie wiem czy ktos byl w t takiej sytuacji ze nisko bo znowu zaczelam plamic lekko zywa krwia
, napiszcie prosze bo tu oszaleje ;( cala noc nie spalam ;( trzymajcie kciuki ,,
U mnie to było w 6-7 Tc i wygladalo tak że maleństwo też było dość nisko i mogło się "oderwać" wraz z kwiatkiem. Dlatego kazali mi leżeć i wypuścili że szpitala jak krwiak zniknął. Brałam duże ilości dupka i luteine dopochwowo. Wstawilam jedynie do toalety.
-
NatiS, Niezwykła, trzymam kciuki, aby pobyty w szpitalu szybko się zakończyły w pozytywny sposób. Myślcie pozytywnie. Odpoczywajcie. Stresować się będziecie, ale pamiętajcie... pozytywne nastawienie! Pozdrawiam bardzo ciepło. Myślę o Was od kiedy napisałyście o swojej sytuacji.
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Acilya wrote:Niezwykla, przykro mi i współczuję że musisz przez to przechodzić Trzymam kciuki, a ty spróbuj się aż tak nie stresować, bo na pewno będzie dobrze!
Dzień dobry, a mi dziś 15 dpo tempka spadła jakoś o 0,3 kreski. Pewnie chwilowy spadek, ale martwię się
Ja temp nie mierze, wierzę, że fasolka rośnie zdrowo i tego się trzymam! -
Niezwykła wrote:Ja sie juz poddalam nie dam rady niestety. . Zalamalam sie totalnie ;( mi dupka nie chca dac bo owo juz tu nie dawaja bzdury totalne tylko luteina pod jezyk sniadanie suchy chleb paranoja
Niezwykła przytulam
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Niezwykła wrote:Ja sie juz poddalam nie dam rady niestety. . Zalamalam sie totalnie ;( mi dupka nie chca dac bo owo juz tu nie dawaja bzdury totalne tylko luteina pod jezyk sniadanie suchy chleb paranoja
Nie poddawaj się :* znajdziesz w sobie tą siłę, bo masz dla kogo musisz wierzyć że będzie dobrze. Ważne że dostajesz luteinę. Przytulam Cię bardzo mocno!Niezwykła lubi tę wiadomość