MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuniek jak dobrze, że wszystko dobrze. Święta spędzicie w spokoju. Jestem bardzo ciekawa jak zareaguje Twój Mąż gdy się dowie o płci. Jejku ale jak on tyle wytrzymał
Przygody niestety nie ominęły i mnie, w piątek od rana mocne wymioty, pojawiły sie skurcze. Na izbie kroplówki i popołudniu do domu. W sobotnim ktg juz bez skurczy na szczęście. Szyjka znów sie skróciła w sumie w 10 dni z 45 na 39. Ginekolog pociesza, że jeszcze długa i tyle dobrzejeszcze wytrzymać minimum 8 tygodni
Dziewczyny Wszystkim Wam życzę aby Święta przebiegły spokojnie w gronie rodzinnym, Maleństwa urodziły się o czasie pulchne i różowoutkiei abyśmy bez perturbacji mogły się cieszyć ostatnim trymestrem
iNso87, patuniek86, Reniferra, Kleopatra, Izziee, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Kochane Moje
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem, spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam aby odbyły się w spokoju , radości i wśród rodziny, przyjaciół, oraz wszystkich bliskich dajac radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok.
Żeby był lepszy niz ten, co właśnie mija.
Życzę dużo zdrowia dla Was wszystkich i dla maluszków które mamy pod serduszkiem
I oczywiście szczęśliwego szybkiego i mało bolesnego rozwiązaniaiNso87, patuniek86, Kleopatra, Anet85, Izziee, Butterfly 83, Reniferra, Ankakaranka87, Marza89, Sana lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt, pachnących choinką i piernikiem, radosnych spotkań w rodzinnym gronie, ciepła, radości, miłości i wzajemnego zrozumienia. Wszystkiego dobrego Dziewczyny dla Was i Waszych bliskich.
patuniek86, iNso87, Kleopatra, Izziee, Butterfly 83, Reniferra, Ankakaranka87, Sana, Anet85 lubią tę wiadomość
-
My już w domku
dzieci szczęśliwe, wszyscy objedzeni
jutro idziemy do szwagierki a w środę wyjeżdżamy do hotelu nad morze
odpoczniemy trochę tak psychicznie.
patuniek86, Izziee, Butterfly 83, Sana lubią tę wiadomość
-
Patuniek jak reakcja na płeć?
Mój mały zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Zero gorączki, lekki katar i silny kaszel- do dzisiejszego ranka suchy, potem coraz bardziej mokry. Ale dostał trafione leki i od razu jest poprawa, może uda się przespać noc. Ech, tydzień temu byłam u innego lekarza z nim, wtedy jeszcze było czysto osłuchowo ale jakoś nie trafił z postępowaniem skoro przeszło w zapalenie oskrzeli. Forma małego super, nie widać po nim żadnej choroby. W ten sposób w święta jeździmy tylko do moich rodzicówJak mi przykro, że ominie mnie wielki spęd w rodzinie męża
ale wiecie, tam będą niemowlaki i powiedziałam, że kategorycznie nie będę ich narażać na zarażenie się. Sama byłabym wściekła, gdyby ktoś przyjechał na taką imprezę z dzieckiem w trakcie infekcji.
-
Dziewczyny nie miałam chwili przed Wigilią, ale chciałabym Wam życzyć radosnych Świąt spędzonych w cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki, zdrowia i energii na co dzień oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku!
Patuniek cieszę się, że wszystko dobrze!
Ayleen zdrówka dla synka!
U mnie białe święta, super bo już dawno nie pamiętam żeby była Wigilia ze śniegiemKleopatra, iNso87, Butterfly 83, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
Laura
-
Dziewczyny, dopiero skończyliśmy pakowanie się na rano
W domu byliśmy o 23
U moich rodziców było bardzo zaskakująco miło i sympatycznie
Więc aż nie chciało się wychodzić
Prezenty pod choinką otworzyliśmy tuż przed północąMłoda dostała nowy telefon. Wpadła w histeryczny płacz
Nigdy nie miała nowego telefonu, ostatnio same popękane-ale takiej reakcji się nie spodziewałam
Jest tak nakręcona i szczęśliwa
A tu pora spać, bo o 6 pobudka
A teraz mąż
Po powrocie z pracy szybki prysznic i ubranie. Młoda czekała z nożyczkami
Powiedziałam, że najpierw ona ma otworzyć swój woreczekBardzo się ucieszyła z nowych kolczyków
Tak bardzo-bardzo
Potem mąż-zawsze obstawiają z Młodą, jaki kolor herbaty dzisiajI tak też było tym razem. A tu zonk-jest herbata i coś jeszcze. Rozwija bodziaka i chwilę zajęło mu zrozumienie, o co chodzi
Potem chwila zawiechy
A potem płacz, uściski, zapłakany był strasznie. Pół godziny to trwało-kilka razy pytał, czy będziemy mieć córeczkę
Powiedział, że to najpiękniejszy prezent i najpiękniejsze święta w całym jego życiu
No cóż, to są dla mnie najpiękniejsze święta
Wszytskiego dobrego Wam wszystkimKleopatra, iNso87, Malutka_27, 83xxx, teverde, Butterfly 83, Reniferra, Izziee, kehlana_miyu, Sana, Anet85, enka90 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek86 aż się popłakałam. Piękne święta macie
Mój mąż mimo, że nie chrześcijanin to obchodzi ze mną święta. W tym roku są o niebo lepsze niż zeszły rok,który był bardzo smutny dla nas. W tym roku choinka, wigilia u znajomych, prezenty. Nawet Zosia dostała pierwszy prezent od Mikołaja, bo tata go spotkał
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54cfaa409ccd.jpg
Inso Ty kulka w sukience ,zobacz na mnie haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/403be7ff127d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 12:32
patuniek86, iNso87, Marza89, kehlana_miyu, teverde, 83xxx, Sana, Anet85 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Kleopatra wrote:Butterfly ale super zdjęcie
i ile prezentów! My się właśnie zbieramy do szwagierki
Kleopatra,a lubisz szwagierke ? Bo to bardzo ważne.
U mnie już po świętach niestety...
Aż tak dobrze to nie mam- mąż pracuje, ja ogarnęłam mieszkanie, nie ma jedzonka świątecznego. Tylko kawa i słodkości z prezentów co nieco. No i leżę, Zosia znowu coś leniwa.
A co do zdjęcia to jest ok, ale ja już taka gruba. Brzuch sobie, dupa sobie,nie mówiąc o nogach i łapach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 12:55
Norbi- 16.08.2003
Wesolych Swiat, zdrowych spedzonych magicznej atmosferze. A w Nowym Roku samych szczesliwych i terminowych rozwiazan.
Ja wczoraj przelezalam pol dnia, jakos bolal mnie brzuch, nie wiedzialam czy to od zoladka czy gazy czy cos gorszego, maz pojechal po Nospe i juz sklepy byly pozamykane a na stacji benzynowej mily pan sprzedawca dal mu swoje prywatne 2 tabletki. Jak milo. I pomoglo bardzo szybko:) Na kolacje juz dobrze sie czulam.
Patuniek - wzruszylam sie twoim wpisem o reakcji meza:)
Milego Swiatecznego dnia!!!Butterfly 83, patuniek86, iNso87, teverde lubią tę wiadomość
-
Patuniek, reakcja męża cudowna
.
Butterfly, wyglądasz bardzo ładnie. Brzuszek śliczny.
Ja po obiedzie padam. Jeszcze tak napchana nie byłam nigdy. Mam wrażenie, że dziecko wyjdzie mi za chwilę przez powłoki brzuszne.
Dziewczyny... Wielkanoc już będzie z naszymi szkrabamiButterfly 83, Macy, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Butterfly tak, lubie
i ma termin na 15.03 też z córką więc mamy dużo tematów ;p
O to ma termin króciutko po Tobie,A na ten sam dzień co ja! Super! Więc miłego pobytu :-*
Reniferra dziękuję, ale mimo wszystko moja waga mnie przeraża
Norbi- 16.08.2003
Już z łóżeczku
jutro wyjeżdżamy do hotelu nad morze na 3 dni, tak wypocząć
rano nas spokojnie popakuje, zjemy coś i w porze drzemki młodego ruszymy.
Masakra ile zjadłam w te świętaale kiedy wszystko takie smaczne. 2.01 mam tego diabetologa i pewnie się skończy ;]
patuniek86 lubi tę wiadomość