MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziewczyny
My zaraz ruszamy do teściów
8h w samochodzie, mam nadzieję, że dam radę... Ale w nagrodzie pobyt przez parę dni w pięknej okolicy i faktyczną laba, bo stesknieni dziadkowie z radością zajmują się wnukiem od rana do wieczora
Macy lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
U mnie zapowiada się aktywny czas, dziś prawdopodobnie w nocy musimy jechać w rodzinne strony mojego męża, bo sprzedaje tam swoją działkę budowlaną i nie lubi sam jeździć nas takie długie dystanse. Wrócimy prawdopodobnie w sobotę rano.
Później jedziemy do hotelu na Sylwestra na jakieś 2-3 dni. Później powrót na szybkie ogarnięcie się I 4 w nocy mam już lot do Polski. Mąż przyleci do nas później.
Zrobiłam sobie koktajl z truskawek i mam zgage. Tak żebym nie zapomniała co to znaczy. Od dwóch dni boli mnie też głowa. Zosia jakoś nie kopie czuje ją tylko jakby zmieniała pozycję. Więc nie wiem czy się odwróciła buźka w stronę moich pleców czy co... Bo słabiutko ja czuje od 2 dni.Macy lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Kleopatra udanego pobytu
Butterfly pięknie wyglądasz!Tobie również udanego wyjazdu
A odnośnie Sylwestra, jak robicie ? Zostajecie w domach czy wychodzicie oglądać fajerwerki ? Sama nie wiem jak postąpić bo nie chciałabym aby Mały się wystraszył;-/ u nas na osiedlu jednak sporo osób puszcza fajerwerki i petardy..;-/
My juz po obiedzienajedliśmy się okropnie
teraz będziemy dochodzić do siebie i seans z Titanic
Miłego wieczoru dziewczynyButterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Hej! Ja juz tez w domu. Aktualnie juz w lozku. Nogi mi spuchly od tego siedzenia przy stole. Czuje jak "odchodza"
jak wiecie o co mi chodzi. Stanelam dzis rano na wage..I Dzien Swiat=1kg do przodu hahaha Jutro jak stane na wage po II Dniu to pewnie padne.. Jutro USG
ale sie ciesze. Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku bedzie.
Nie wiem tylko co jest,bo od rana prawa piers mnie kluje od srodka..masakra..caaaly dzien ;/ niezbyt przyjemne uczuciew sumie piers to ogolnie,sutek mnie kluje.
Butterfly 83, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Inso, trzymam kciuki za USG!
My dojechaliśmy, dałam radęMały szaleje z dziadkiem po siedzeniu godzinami w samochodzie, a ja leżę na kanapie i bawię się z Samim w pukanie - ja pukam w brzuch od zewnątrz, a on odpowiada od środka
Butterfly 83, patuniek86, iNso87, bbeczka91, lkc, Reniferra, teverde lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Malutka_27,dziękuję. Nie przepadam za wyjazdami do męża rodziny,ale tak krótki pobyt jakoś przeboleje.
Kehlana_miyu super, że Sami jest aktywny. Moja Panna ma jakieś fochy i nie kopie jak zawsze, to już jej druga taka akcja, czuje tylko jakby zmieniała delikatnie pozycję, albo miejsce, ale żadnych typowych kopniakow. Nie lubię tego, wolę jak kopie i nie daje mi ani posiedzieć ani spać.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Cześć dziewczyny, u nas wszystko dobrze. Święta zleciały nie wiadomo kiedy, a dziś zaczęliśmy 30 tydzień ciąży! W piątek mam USG III trymestru, a dopiero za 2 tygodnie wizytę u mojego lekarza. Na razie chodzę co 4 tygodnie, a dopiero po 36 tygodniu co 2.
Czy któraś z Was tutaj bierze Clexane i ma mieć planowane cc?patuniek86, iNso87, bbeczka91, lkc lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
My jeszcze na Śląsku u teściów, nie chcę jutro wracać-ale niestety trzeba
Obżarta jestem do granic, ale nie szkodziDo domu też dostanę kapustę z grochem i będę ją jeść chyba codziennie
Zważyłam się dzisiaj i w 2 tygodnie przybrałam tylko 1 kg-więc święta mi nie zaszkodziły
Pola bardzo aktywna, ale nie tyle kopie, co co chwilę przesuwa się i przeciąga
Butterfly-wyglądasz ślicznie
Inso-mnie też od 3 dni potwornie klują sutki, ale mleko też leci. Jakby nie było, mleczarnia działa
Powiedzieliśmy moim rodzicom, że będą mieli wnuczkę-"nie doczekamy się wnuka, no!"To ich 5 dziewczynka, zero chłopców
Wczoraj powiedzieliśmy rodzinie męża-"ojej, jak cudownie!"Mają jednego wnuka (A dziadek prawnuka), to teraz wnuczka. A teściowa popłakała się, jak usłyszała od męża historię, jak się dowiedział
Zresztą mąż sam dzisiaj powiedział, że jak już wie, że to Pola, to wszystko się stało bardziej realne
Jutro wizyta u gina, ciekawe, co powie
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
iNso i Patuniek powodzenia na jutrzejszych wizytach, samych dobrych wieści
Zazdroszczę Wam bo ja wizytę mam dopiero 10 stycznia...
Serena kciuki za piątkowe USG
Ja jutro mam ćwiczenia w szkole rodzenia chociaż serduszka posłucham mojej księżniczki ❤️
Kehlana moja mała dzisiaj też tak kopala, że brzuch się trząsł haha
Butterfly znam to skądś, ja jak mam jechać do teściów to muszę długo psychicznie się nastawiać, żeby przetrwać, ale robię to dla męża
I również witam się w 30 tyg❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 23:09
patuniek86, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja juz po pierwszej wizycie..morfo spadlo jeszcze nizej.. mam 10,2. Oczywiscie ta na nfz nic nie zalecila. Powiedziala,zeby z Femibionu na Prenatal Uno sie przezucic.. no i dalej Actiferol. Oj cos czuje,ze po Nowym Roku naprawde gina zmienie na te 2msc. Bo jak tak dalej pojdzie to obudze sie w grobie chyba z powodu anemii ;p
Wg Niej Dzidzia ma 1,5kg. Jest idealna srednia w 30+0. I to by bylo na tyle z usg na nfzMarza89, Anet85 lubią tę wiadomość
-
serena1989 wrote:Cześć dziewczyny, u nas wszystko dobrze. Święta zleciały nie wiadomo kiedy, a dziś zaczęliśmy 30 tydzień ciąży! W piątek mam USG III trymestru, a dopiero za 2 tygodnie wizytę u mojego lekarza. Na razie chodzę co 4 tygodnie, a dopiero po 36 tygodniu co 2.
Czy któraś z Was tutaj bierze Clexane i ma mieć planowane cc? -
iNso87 wrote:Hej!
Ja juz po pierwszej wizycie..morfo spadlo jeszcze nizej.. mam 10,2. Oczywiscie ta na nfz nic nie zalecila. Powiedziala,zeby z Femibionu na Prenatal Uno sie przezucic.. no i dalej Actiferol. Oj cos czuje,ze po Nowym Roku naprawde gina zmienie na te 2msc. Bo jak tak dalej pojdzie to obudze sie w grobie chyba z powodu anemii ;p
Wg Niej Dzidzia ma 1,5kg. Jest idealna srednia w 30+0. I to by bylo na tyle z usg na nfz
To też zaleciła Ci dobrze widzę, Prenatal Duo byłby lepszy na tym etapie ciążyja go biorę, ma 60mg żelaza ale i tak jest za mało. A polecam kupować na doz.pl bo ostatnio jak chciałam kupić w aptekach to różnica wynosiła ponad 20zl na opakowaniu
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że święta na spokojnie wszystkim minęły:)
Mnie coś brzuch ostatnio częściej boli, ale to chyba normalne. W sensie, że tak na całości ciągnie i najgorzej o dziwo jak leżę. W sensie przy wstawaniu, przewracaniu na bok. No stękam jakbym miała osiemdziesiątkę na karku. Już bym chciała luty i urodzić, bo niefajnie fizycznie się czuję.
Marza, udało się w sobotę z glukozą?
Inso, najważniejsze że wszystko ok, ale rozumiem niedosyt. A badałaś sobie samo żelazo?
Patuniek, kciuki za wizytę. Wzruszylam się czytając o reakcji Twojego męża na PolęMarza89, iNso87 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.