MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
teverde wrote:iNso, ja też mam 10 kg na plusie. Nikt mi nie chce w to uwierzyć, więc chyba jakoś sprytnie się chowają. Tak czy siak trochę mnie irytuje, że ciągle jestem przy górnej granicy "prawidłowego" wzrostu masy. Ale próbuję to w sobie przerobić i olać. Tym bardziej w Święta. Chyba dobrze mi idzie bo wczoraj wychlałam z pół kartonika mleka skondensowanego
Ale kupuję go w sumie tylko do makówek na Święta - raz w roku wolno
Butterfly 83, teverde lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ja spojrzalam dzis na ten ala prawidlowy wykres wagi w ciazy,takze powinnam juz wlasnie rodzic ;p z ta waga hahaha to moja minimalna prawidlowa. A najwieksza prawidlowa to moge jeszcze niecale 3kg przytyc.. takze ten
Inso, to tak, jak z dietą 1000 kaloriiJem śniadanie, obiad, kolację i zaczynam sumowac kalorie
Wychodzi na to, że kolejny posiłek zjem za tydzień
A kołyska wygląda naprawdę świetnieiNso87, Butterfly 83, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Mąż zabrał Młoda na spacer, na stare miasto
Ale spokój w domu
Makowce już gotoweZostało tylko zdobienie pierniczków, ale to po obiedzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e5009f4b906.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0745ebf3c3a.jpgbbeczka91, Sana, iNso87, Ksiazka1, 83xxx, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
iNso jak pięknie będzie miała Dusia! Super to wygląda
Katia89 mam nadzieję że nic złego się nie dzieje! Jeśli czujesz potrzebę wygadania się - pisz śmiało!
U nas Święta będą objazdowejutro Wigilia u mojej mamy, we wtorek jedziemy na opolszczyznę do teściów, a w środę do mojej babci
Dziewczyny kochane, dużo spokoju na te Świętamiłości, cudownej rodzinnej atmosfery. Wypoczywajcie ile się da, zajadajcie przysmaki, a co tam, w Święta kg się nie liczą
duuuużo radości!
iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83, patuniek86, 83xxx, Kleopatra, Ankakaranka87, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Ja też z opolszczyzny
Dziewczyny wszystkiego najpiękniejszego w te święta by kolejne były przepełnione radością naszych dzieci...iNso87, Malutka_27, Butterfly 83, Ankakaranka87, Kleopatra, patuniek86, teverde, Sana lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
patuniek86 wrote:Mąż zabrał Młoda na spacer, na stare miasto
Ale spokój w domu
Makowce już gotoweZostało tylko zdobienie pierniczków, ale to po obiedzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e5009f4b906.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0745ebf3c3a.jpg
Ale bym zjadła tego Twojego makowca,tego z lukrem. Mmmm.... U nas mak zabroniony pod jakąkolwiek postacią, więc i nici z makowcapatuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
A ja jeszcze z przedświątecznymi przygodami na ip...
Po 20, po toalecie, na papierze świeża i żywa krew. Raz, drugi, trzeci. Sprawdzam w lusterku-zero skaleczeń.
Decyzja-jedziemy na izbę. Przy okazji sprawdziliśmy szpital, w którym chcę rodzić
Najpierw telefon, położna kazała przyjeżdżać. Na izbie byłam jedyna. Od razu wzięli mnie na ktg, bo na wkładce bylo już czysto. Potem lekarz, badanie, usg.
Okazuje się, że mam polipy na pochwowej części szyjki macicy (i torbiele nabotha, ale one nie krwawią). Taki polip sam z siebie może podkrwawiać, a te moje wyglądały właśnie na takie ledwo przygojone. Poza tym wszystko ok.
Przy okazji mam usg, z pełnymi pomiarami (bez zdjęć), więc Pola waży 1183 gramy i ogólnie jest na 81 percentylu
Płyny w normie, szyjka 32 mm
Zdjęć na ip nie robią i nie dają, więc nic nie pokażę
Ale stwierdziłam, że bez sensu w takiej sytuacji robić kolejne usg w piątek, więc je przełożyłamInso, wykreślisz mnie Kochana przy okazji z piątkowego usg III trymestru?
Zapiszę się na inny termin, na razie mam 18.01
Dziewczyny, już WigiliaWszystkiego dobrego!
Butterfly-to w styczniu nadrobisz braki makuMakowce wszystkie są polane lukrem, to tylko zdjęcia przed i po
Pola Róża
-
Dziewczyny, tak po nocy i na spokojnie-cieszę się, że taka przygoda trafiła mi się wczoraj, a nie np. w pociągu jutro
To dopiero wtedy najadłabym się strachu. A tak miałam bardzo intensywny weekend i takie efekty-kolejne ostrzeżenie od mojego organizmu. W szpitalu natychmiast się uspokoiłam
I dla dziewczyn z Warszawy-rozważcie SPDSK, jako Wasz szpitalMiło, uprzejmie, pusto
I bardzo świeżo, bo w sumie nowy szpital
Mąż w pracy, na dzisiaj mam ambitne plany-musze sumie tylko się wykąpać
Wieczorem do moich rodzicówA ja miałam tutaj zbyt często nie zaglądać, ale w sumie bez Was po tylu miesiącach ciężko spędzić święta
Aaaa, zapomnialabymDzisiaj w nocy chyba trochę przygniotłam sobie lewą pierś, a ta od początku mocno dominuje w produkcji mleka
O 5 rano wieeeeelka plama na koszuli nocnej i łóżku... W razie problemów z laktacją, Pola będzie dostawać wyłącznie lewego cycka
A mąż dzisiaj po pracy dowie się wreszcie, że Pola to PolaiNso87, Anet85, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Kochane marcówki! Na nadchodzący czas życzę Wam dużo spokoju, miłości, bliskości. To magiczne, ze teraz mamy dzieciątka w brzuchu. Wesołych Świąt!
Ja w szale gotowania, ze względu na dietę muszę sama zadbać o swoje menu. Jednak bezglutenowe i bezcukrowe wypieki to nie to samoPonadto mój mały znów w nocy miał szalony napad kaszlu wiec o 14 jeszcze idziemy do lekarza.
iNso87, patuniek86, Kleopatra, teverde, Butterfly 83, Sana lubią tę wiadomość
-
O jej ! Patuniek86 ale mnie wystraszyłaś !;-/ czytałam wszystko na jednym oddechu ale dobrze że wszystko okazało się w porządku z Polcią
mam nadzieję że te polipy to nic strasznego (nie znam się na tym). Trzymaj się kochana i nie przemęczaj się tak ! Daj koniecznie znać jak mąż zareaguje że będzie Pola
Spokojnych świąt dziewczyny !iNso87, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Przepraszam z góry, ale nie mam w jak przeczytać wcześniejszych postów. Nadrobię po Świętach
Życzę Wam spokojnych Świąt w gronie Ukochanych osób. Ciepłych, pełnych uśmiechu. Duuuużo zdrowia dla Was i Waszych bliskich. Oczywiście lekkich porodówJuż za rok będziemy tulić Nasze Maleństwa przy wigilijnym stole
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa8ecfabdaf4.jpgReniferra, iNso87, patuniek86, 83xxx, Kleopatra, teverde, Butterfly 83, Marza89, Sana, Anet85 lubią tę wiadomość
. -
Hehehe tak Patuniek mimo,ze nie mialam jak post napisac,szybko na 1 stronie info moge zmienic
Dobrze,ze wyjasnila sie sytuacja i z Pola wszystko jest dobrze. A kurde ja zapomnialam,ze to dzis poznanie plci bedzieo jaaaaa
mina bezcenna pewnie bedzie hehehe
Zazdraszczam Wam dzis Wigiliija musze czekac na swoja do 6.01. Za to Mloda pojechala na Swieta do swojej Babci od strony ojca. Zostaje do jutra na I Dzien Swiat tam. My dzis we trojke w domu leniuchujemy. A jutro wieczorem bedziemy od Cioci Malza wracac to Mloda zgarniemy.
patuniek86 lubi tę wiadomość