MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja robię sobie małą przerwę na świąteczny czas. Będę podczytywać w drodze czy w czasie bezsenności, ale uaktywnię się po świętach
Wesołych i spokojnych świąt dla Was i Waszych rodzin! Oby następne święta były w każdym domu w powiększonym gronieAnkakaranka87, patuniek86, Reniferra, Anet85, Marza89, Malutka_27, Kleopatra, 83xxx, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Wesołych Świąt Mamusie:) dużo miłości, spokoju, nudnej końcówki ciąży i szybkiego terminowego porodu, no i zdrowych bobaskow
Ja już wysłałam męża po zakupy i zabieram się za śniadanie dla dziewczyn i porzadkiSana, patuniek86, Reniferra, Anet85, Malutka_27, Marza89, Kleopatra, Madziakk, 83xxx, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, teverde, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Niech ten świąteczny czas przyniesie nam dużo radości w gronie rodzinnym i nastawi nas odppwiednio na ten nowy rok pełen wrażeń
. Wielkie, wirtualne buziaki :*
Anet85, Malutka_27, Kleopatra, Madziakk, 83xxx, patuniek86, Ksiazka1, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Wesołych, spokojnych oraz radosnych Świąt spędzonych w gronie rodzinnym
Dużo uśmiechu i jak najmniej zmartwień w tym cudownym okresie świątecznym;-) niech maleństwa w naszym brzuszku dokazują no i szczęśliwych rozwiązań w terminie
Kleopatra, Madziakk, Anet85, 83xxx, patuniek86, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Cześć dziewczyny ❤️
Również życzę Wesołych Świąt w gronie najbliższych! Cudownych prezentów i samych radosnych chwil :*Kleopatra, Madziakk, Anet85, 83xxx, patuniek86, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, iNso87, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę zdrowych i spokojnych świąt
U mnie już się piecze ciasto marchewkowe i robię sałatkę bo dziś się widzimy że znajomymi na takiej małej wigilii
I zaczęłam kolejny tydzieńpo nowym roku to już z górki
Madziakk, Anet85, 83xxx, patuniek86, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, iNso87, Marza89, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i ja Wam życzę wielu radości w nadchodzące Święta, niech to będzie dla Was czas odpoczynku i pięknych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. Dużo zdrowia i bezproblemowej końcówki ciąży zakończonej szybkim i bezproblemowy porodem!
Anet85, 83xxx, patuniek86, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Kleopatra, Pikcia, iNso87, Marza89, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, smacznego jedzonka bez zgag
samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku i bezstresowej końcówki ciąży i lekkiego porodu
patuniek86, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Kleopatra, Pikcia, Madziakk, iNso87, Marza89, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa również życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt
niech każda z nas spędzi wspaniały czas ze swoją rodziną
kolejne święta będziemy spędzać już w powiększonym gronie
patuniek86, bbeczka91, 83xxx, Kleopatra, Pikcia, Madziakk, iNso87, Reniferra, Marza89, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Ja także życzę wszystkim spokojnych świąt, pełnych miłości i radości. Później udanego Sylwestra i nawet się nie obejrzymy, a tu już wkrótce pierwsze porody. Oby wszystkie były szybkie i bezproblemowe. A za rok będziemy świętować już w powiększonym gronie
Kleopatra, Ksiazka1, Pikcia, patuniek86, Madziakk, iNso87, Reniferra, Marza89, Butterfly 83, Ankakaranka87, teverde, bbeczka91, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rowniez Wam zycze Wesolych i Spokojnych Swiat! W naszym stanie to lepiej bez niespodzianek dlatego spokojnych;d
Patuniek Dziekuje juz dzisale spoko na I i II Dzien tych teraz Swiat nie bedziemy siedziec w domu
jestesmy do dalszych rodzin zaproszeni,choc oboje z Malzem jestesmy prawoslawni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 16:23
patuniek86, Butterfly 83, 83xxx, Kleopatra, Reniferra, Ankakaranka87, teverde, bbeczka91, Ksiazka1, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny! Trochę mnie nie było ale podczytuje na bieżąco. Miałam trochę cięższy czas, narazie nie chce pisać o tym i psuć klimatu Świat... Chociaż mój się zepsuł. Jeśli chodzi o maluszka to wszystko w porządku
Życzę Wam również zdrowych i spokojnych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, bez niespodzianekButterfly 83, 83xxx, Malutka_27, iNso87, Kleopatra, Reniferra, Ankakaranka87, teverde, Ksiazka1, Sana lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Wchodzę i czytam i się wzruszyłam. Te wszystkie życzenia... piękne to!
Więc ja się dołączam do życzeń każdej z Was! Bo ten czas ma być dla nas piękny i zdecydowanie SPOKOJNY! Pełen miłości! I zdrowia! Dla Was, dla naszych maleństw ,ale i dla Waszych rodzin i najbliższych!
I jak większość z Was wspomniała oby do samych terminowych , bezproblemowych i szczęśliwych rozwiązań! Żebyśmy mogły zasiąść przy stołach świątecznych za rok już w większym gronie!
Katia89, tu nie ma nic że się zepsuje nastrój, jak Cię coś trapi to pisz śmiało! Jesteśmy tu nie tylko dla słodkich cukierkowych wpisów , ale jak coś nas "gryzie" ,boli i martwi również.
Mnie np dziś masakrycznie boli kość ogonowa. Także ból d....W jakimikolwiek znaczeniu się utrzymuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 19:25
patuniek86, 83xxx, iNso87, Kleopatra, Reniferra, Ankakaranka87, teverde, bbeczka91, Ksiazka1, Marza89, Salsefia, Sana lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
My tu sobie super życzenia składamy, a ja ledwo już oddycham
Skórka pomarańczowa wyszła mi lepsza, niż kiedykolwiek
Pierniki gotowe - a nawet wrzucę zdjęcie z procesu tworzeniaObkroiłam brzegi, więc mogę powiedzieć-pycha
Masa makowa gotowa, tylko jutro dodać ubite białka i można robić roladęA ciasto drożdżowe będzie sobie rosnąć w lodówce przez noc-też już gotowe
Na jutro jeszcze zdobienie pierniczków
Choinka kupiona i ozdobionaPrzypominam, że mieszkam na 38 metrach, miejsca, jak na lekarstwo
Więc i choinka mikra, aż zabrakło nam gałązek dla bombek
Naszą pierwsza choinka w tym mieszkaniu
Odebrałam też płytę z kołysankamiMłoda aż sobie przypomniała, jak była mała
Zdjęcia oczywiście przekręcają się w trakcie konwersji
Mini choinka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d931f640e0d.jpg
Pierniki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/031f50e92a15.jpgteverde, Malutka_27, Butterfly 83, Marza89, iNso87, 83xxx, bbeczka91, Sana lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej!
Ja jeszcze w lozku ale po sniadanku. W czwartek bedzie 3 tygodnie od ostatniej wizyty i dzis stanelam na wage, mam 0,8kg na plusie. Jakos teeraz spokojniej przybieram. Oby te 2 dni Swiat nie byly moja kleskai zebym sie nie obzarla a na drugi dzien na wizycie bedzie +6kg hahaha
Narazie 10,8kg na plusie. A jeszcze 10 tygodni.Butterfly 83, patuniek86, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
iNso, ja też mam 10 kg na plusie. Nikt mi nie chce w to uwierzyć, więc chyba jakoś sprytnie się chowają. Tak czy siak trochę mnie irytuje, że ciągle jestem przy górnej granicy "prawidłowego" wzrostu masy. Ale próbuję to w sobie przerobić i olać. Tym bardziej w Święta. Chyba dobrze mi idzie bo wczoraj wychlałam z pół kartonika mleka skondensowanego
Ale kupuję go w sumie tylko do makówek na Święta - raz w roku wolno
Butterfly 83, patuniek86, Ksiazka1, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ja ma szczęście nie mam wagi w domu
Więc nie wiem, ile przybrałam
Ale zaraz po świętach wizyta, to się dowiem, ile doszło do tego 7,5 kg
Dopiero wstałam, ledwo dzisiaj się ruszam-biodra, spojenie i delikatnie brzuch bolą przy ruszaniu sięAle dzisiaj na spokojnie, tylko makowiec i pierniczki
Obiad zostawiam mężowi
W planach mamy obejrzenie filmu
Rano Pola skopała świątecznie męża
Niezabieganej niedzieli pełnej przygotowań życzę :-*Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Kacik dla Dusi narazie w salonie przez pierwsze msc
zawsze to krecic sie w nocy po pokojach nie bedzie trzeba
zaluje tylko,ze kolyska nie jest w tych szarych kolorach co chcialam ale trudno
Aha no i nie ma palaka od kolyski,zdjelam bo przeszkadza z tej strony. Wpielam tylko swoje maskotki.
Fotka
Dobrze,ze pod spodem jest organizer. Poupychalam tetry,pampki,chusteczki,linomag,wkladki do cycekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 19:15
patuniek86, Salsefia, Marza89, Sana, teverde lubią tę wiadomość