MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My jesteśmy już z Olcią same, Maz pojechal wczoraj do pracy. Na obiad mamy ruskie pierogi. Zaraz wyjdziemy na spacer o na kawę do mojej babci. Koło 11 usmazylam paczki z twarogiem.
Ogólnie mam lenia.. powinnam ogarnąć mieszkanie, powinnam powoli się zabrać za kompletowanie sobie torby i kosmetyczki do szpitala, o praniu ubranek nie wspomnę.. A mi sie nie chce. Poki co kupilam tylko małe buteleczki na szampon, żel i na lactacyd plus sloiczek na krem i mala paste do zebow plus nowa szczoteczke do zębów. O takie przygotowania.. brakuje mi flaszki ze sprejem na octenisept, a butelke mam litrowa wiec musze przelac
Jestem daleko w polu, ale.. poki nie jestem gotowa to nie moge rodzic, no nie?
Miłej niedzieli!Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Patuniek takie bezsenne noce to porazka.
Ja z kolei poszlam spac wyjatkowo szybko jak na mnie bo juz o 22.30 i obudziłam sie o 2 wyspana. Nie spalam do 5, po czym sprytnie wysadzilam Mloda, polozylam do mnie do lozka i spalysmy razem do 8.20 sukcesbo ona potrafi w taki dzień jak dzisiaj, niedziela i do tego świato obudzić mnie o 6
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
U mnie noce jak narazie nie wyglądały najgorzej
zasypiałam późno bo dopiero w okolicy 24 ale przespałam cała noc oprócz wstawania na siusiu. Dzisiejszej nocy jednak miałam problem z zaśnięciem i około 3 w nocy dostałam takiego kopniaka w zebra że nie wiedziałam co się dzieje jak się przebudziłam. Myślałam że takie akcje będą dopiero w okolicach 9 miesiąca a to już się zaczyna ;-/ ciekawe ile Oliwier waży jak już tak mocno kopie
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Inso, ode mnie też wesołych Świąt
.
Ja ostatnio zasypiam bez problemu. Nie liczę pobudki za każdym razem, kiedy przewracam się z boku na bok (p.s. spanie bez poduchy ciążowej jest już teraz dla mnie niewyobrażalne, od razu mam wrażenie, że brzuch mi się strasznie rozciąga). Za to mam bardzo różnorodne sny. Niektóre trochę przerażające.
Poza tym robię rewolucję porządkową w mieszkaniu. Piorę wszystkie nasze rzeczy i wyrzucam stare i nienoszone. Wszystko po to, żeby do końca stycznia się wyrobić. Będziemy malować jeden pokój i tam instalować dużą szafę. Potem mam zamiar już tylko oczekiwać w spokoju na poród i ewentualnie dokupować ostatnie potrzebne rzeczy.
Torba do szpitala też już częściowo spakowana. Brakuje mi jeszcze właśnie kilku takich strunowych torebek. W nich wszystko mniej miejsca zajmuje niż w takich zwykłych foliowych.
Z kosmetyków dla dziecka to póki co kupiony mam Bepanthen i płyn do kąpieli Babydream. Oliwkować nie planuję jeśli nie będzie potrzeby. Jeszcze jakiś kremik na różne pogody rzeczywiście się przyda. A Sudocrem chyba jest w tym niebieskim pudełku próbka w razie czego.
A na sutki co kupujecie?iNso87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Inso Wesołych Świąt!
Patuniek doskonale Cię rozumiem, bo sama też mam problemy ze snem, a właściwie to bardziej z zasypianiem.
Ja walczę z przeziębieniem
Wczoraj Was podczytywałam i dzięki temu pozmieniałam produkty w moim zamówieniu na geminizamówienie złożone więc jak przyjdzie to zacznę pakowanie torby
oprócz tego zamówiliśmy szafę i łóżeczko. Jak już złożymy szafę to ja i zabieram się za pranie i prasowanie.
Reniferra to teraz już wypoczywaj!iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
Zastanawiałam się czy wziąć sweter taki kardigan do pół uda ciemno zielony czy lepiej szlafrok. Też mam taki gruby puchaty i zajmie mnóstwo miejsca i nie wiem czy go użyję w dodatku jest biały. Popatrzę może teraz na promocjach uda mi się znaleźć coś taniego i w ciemnych kolorach.
Marza89 lubi tę wiadomość
.