MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra wrote:Tak tak, Inso normalne. Teściówka mnie też przed tym uprzedzała na końcówce
. Więc masz kilka już źródeł, że można się uspokoić
. Mnie najbardziej wkurza ta luteina dopochwowa, cholerstwo jedne. Do tego zmienia ponoć bardzo pH i teraz ciągle doszukuję się czy nie mam objawów infekcji.
Za to wydzieliny faktycznie więcej, nawet taka wodnista ach...
iNso najważniejsze, że już lepiej
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Niech żyją drzemki
Inso, ja w sumie wydzielinę mam od początku. Do tego stopnia, że nie wiem, kiedy rozwija się grzyb
Ale ponieważ mocz mam w normie, mogę spokojnie założyć, że aktualnie wydzielina jest fizjologicznaiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyHej, ale dziewczyny straszycie. Trzymam za nas wszystkie kciuki abyśmy wytrzymały jak najdłużej
Patuniek już z 3 razy miałam Ci pisać, żebyś raz się przemeczyla bez drzemki w dzień to może lepiej zasniesz na wieczór. Miałam ten sam problem, jakiś czas temu, bezsenność i odsypialam w dzień i znowu na noc nie mogłam spać i błędne koło. Dwa dni bez drzemki w dzień, co było wyczynem przy maluchu, oczy same mi się zamykaly, ale pomogło
Babeczka ja zamawiałam właśnie z next teraz, 6 dni i przesyłka już była, także spoko. Jakosc naprawdę dobra
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Ksiazka1 wrote:Hej, ale dziewczyny straszycie. Trzymam za nas wszystkie kciuki abyśmy wytrzymały jak najdłużej
Patuniek już z 3 razy miałam Ci pisać, żebyś raz się przemeczyla bez drzemki w dzień to może lepiej zasniesz na wieczór. Miałam ten sam problem, jakiś czas temu, bezsenność i odsypialam w dzień i znowu na noc nie mogłam spać i błędne koło. Dwa dni bez drzemki w dzień, co było wyczynem przy maluchu, oczy same mi się zamykaly, ale pomogło
Babeczka ja zamawiałam właśnie z next teraz, 6 dni i przesyłka już była, także spoko. Jakosc naprawdę dobra
Książka, próbowałamSerio-serio
W efekcie zasypiałam jeszcze później, bo o 3, a wstawałam normalnie 6.30-7
Jedynym dla mnie problemem jest tak naprawdę to, że tak późno nic się nie dziejeAle nie czuję się jakoś zmęczona, czy w ogóle źle- po prostu nie jestem śpiąca
Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Termin cesarki ustalony na 22 luty czyli równo za miesiąc! Zrobili mi też usg w szpitalu młody waży już 2800 g! Wszystko dobrze wody płodów w normie teraz tylko zostało mi odliczanie do cc. Jedyne co mnie martwi to stwierdzono dziś u mnie makrosomie maluszka, któraś z was może też to miała? Nie powiem starszy synek był też duży na górnej granicy zawsze hwsli chodzi o wagę ale wtedy miałam cukrzycę ciążowa. Urodził z waga 3810 g.
Ja też mam trochę tej wydzieliny używam wkładek inaczej ciężko by było hehe.kehlana_miyu, Kleopatra, Ankakaranka87, Reniferra, Parsleyek, Makowe Szczęście, bbeczka91, patuniek86, iNso87, Marza89, india, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, planujecie takie pamiątkowe albumy maluszka, wiecie, gdzie zapisujecie kiedy wyszły ząbki, kiedy dziecko zaczęło chodzić itp?
Ja taki miałam przy Julce, super pamiątka. Tylko wtedy wzięłam taki nieciekawy z wyglądu, mam też jeden z Bebiko, ale chciałabym jakieś ładne, delikatne albumy dla małej i dla Julki - takie same.
Może Wy znacie jakieś ładne albumy?iNso87 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Witam Was dziewczyny
Czytam bardzo pobieżnie, ale mam taki zabiegany czas, że zaczynam to odczuwać. Weekedn spędziliśmy u znajonych, wiec przygotowałam ciasto sałatki, a w niedzielę wieczorem znowu robota, bo w pon. przyjechali tęsciowie i moj tata - dzisiaj w zerówce jest dzien babci i dziadka. Zmęczona jestem bardzo, wczoraj stawiał mi się bardzo brzuch, zaczęło mnie kłuć w szyjcie - po raz pierwszy wzięłam no- spe. Myśle, że to wszystko z wysiłku, teraz chwile odpoczęłam - mąż pojechał z gośćmi na wycieczkę , a ja przygotowałam pokój, bo zrobiły dzisiaj cóci małe urodziny
iNso dobrze, że u Ciebie już dobrze;-)
Z tym śluzem to też mam go więcej, ale wynika to chyba głównie z tego, że biorę na noc luteinę...ehh mam już jej dość.
Buziakipewnie niedługo wrócę do systematyczności
Sana Ja przy córci miałam taki album https://www.taniaksiazka.pl/album-mojego-dziecka-dziewczynka-elle-mendenhall-p-225928.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=top3
jestem z niego bardzo zadowolona, bardzo fajna pamiątka. Z synkiem też pwnie zamówie z tej samej serii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 13:40
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Sana, przy Młodej bardzo się starałam, ale w połowie albumu odłożyłam to na bok i dupa
Więc nie zacznę niczego takiego robić z Polą. Zresztą, przy Młodej używałam aparatu na klisze i zdjęć miałam dużo-teraz w cyfrowych będę mieć tych zdjęć miliony
Nie, wolę nie zaczynać
Jedyne, co dobrze mi się udało w tym albumie Młodej zrobić, to wkleić tytuł "Witajcie na świecie" z wyborczej i samo zdjęcie MłodejNie wiem, czy ten dodatek nadal funkcjonuje
Ale pamiątka jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 13:40
iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Dziewczyny ja to mam ostatnio takie wieści że siedzę jak na szpilkach...Koleżanka miała już umówioną cc na dzisiaj a urodziła naturalnie w środę, odeszły wody i po wszystkim. Także ja już zaczynam świrować,w czwartek mam wizytę więc zobaczymy co i jak...
-
Byłam w salonie esotiq. Zwrot bez problemu, ale... 70G jest za mały
Cycków naprawdę nie mam dużych, ale przy obwodzie 70 miseczka G jest mała
A większych nie ma
A gdzie nawał, gdzie wkładki laktacyjne?
Takie fajne ceny i nie dla mniePola Róża
-
nick nieaktualnyMadziakk wrote:Hej dziewczyny! Termin cesarki ustalony na 22 luty czyli równo za miesiąc! Zrobili mi też usg w szpitalu młody waży już 2800 g! Wszystko dobrze wody płodów w normie teraz tylko zostało mi odliczanie do cc. Jedyne co mnie martwi to stwierdzono dziś u mnie makrosomie maluszka, któraś z was może też to miała? Nie powiem starszy synek był też duży na górnej granicy zawsze hwsli chodzi o wagę ale wtedy miałam cukrzycę ciążowa. Urodził z waga 3810 g.
Ja też mam trochę tej wydzieliny używam wkładek inaczej ciężko by było hehe.
-
Sana mam zamiar robić taki album. Kupuję taki, przekładany pergaminem. Niestety ja nie mam takich, mam bardzo mało moich zdjęć. Mój Mąż ma albumy z każdego roku życia to jest niesamowite
Dla Babć chcę robić raz w roku taki fotoalbum kreowany przez internet, drukowany na papierze foto.
Sana lubi tę wiadomość
. -
A ja się czuje bardzo średnio. Głowa przeszła dopiero po tabl. Ale raz,że czuje Zosie bardzo nisko, a dwa jestem jakaś taka bez sił. Czuje się po prostu tak byle jak. Dziś kupiłam pierwsza paczkę pampersow i chusteczki mokre. Jestem w trakcie kompletowania zamówienia na Gemini. Muszę się ogarnąć z tym wszystkim bo myślę, że nie doturlam się do terminu,A do tego zostało 52 dni. Idę rozwiesić pranie i się położę. Może jak poleże to wrócę do normalności. Wysłałam dla męża zdjecie pamperow i chusteczek, A on się nad tym rozczulil, że to takie słodkie. No ale facet ponad 30 lat i pierwsze dziecko, o którym marzył, więc co się dziwić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 16:12
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Tak piszecie o tym sklepie next, że aż zajrzałam i już mam ochotę na zakupy, ale kurcze nie wiem czy kupować bo wszyscy dookoła powtarzają, że nie ma sensu kupować dużo. Powiedzcie ile macie mniej więcej bodziaków/ pajacy?
Co do albumu to ja nad tym myślałam, ale boję się że po jakimś czasie to porzucę. Tworzenie albumów to nie jest moja mocna strona, ale z drugiej strony pamiątka super więc może się zdecyduje.
Butterfly rozwieś to pranie i odpoczywaj, nie ma co się przemęczać. Jak będziesz mieć więcej energii to szybciej Ci pójdzie kompletowanie wyprawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 16:09
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Laura
-
Madziakk, gdzieś mi umknął Twój wpis
Ładna waga, a 3800 to znowu nie takie duże dziecko. Wszystko będzie dobrze
Makowe, ja też Młodej zaczęłam robić w takim albumie z pergaminem, gdzie trzeba wklejać rożki do zdjęćTylko-jak mówiłam-zabrakło mi... wszystkiego
Weny, uporu itp
Madziakk lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Tak się wczoraj w południe chwaliłam, że u mnie wszystko ok. A tu klops. Od wczoraj wieczora brzuch jak kamień. Nie boli na szczęście. Dzisiaj jedziemy z mężem obejrzeć porodówkę i będzie tam mój gin, więc od razu zapytam co i jak.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r.