MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marysia, brzuszek wygląda naprawdę zgrabnie
Kasialudek, trzymajcie się z maleństwem jak najdłużej w kupie. Matko, człowiek uważa, rozgląda się, 3 razy sprawdzi, a tu jakiś idiota uzna, że on da radę-"jeżdżę szybko, ale bezpiecznie".
Butterfly, teraz ja też chcę pączkaA najlepiej 10
Dostałam dzisiaj mail z rossmana i mogę odebrać pieluszki za 1 gr. Poczekam z tym trochę, aż zacznę normalnie się czuć. Tym bardziej, że kiedy wstaję, czuję znowu lekkie rozpieranie w pochwie. Już tak było nie raz i wszystko było ok, ale wolę naprawdę się nie przemęczać.
Najgorzej, że głodna jestem-a mąż dopiero wraca z pracy...
Przepraszam, nie mam w sumie powodów do takiego marudzenia i smęcenia. To wszystko błahostki. A i tak samopoczucie do d.pyButterfly 83, Kasialudek lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dziewczyny bardzo ladnie wygladacie.jednak nie bez powodu mowi sie ze kobieta w ciazy pieknieje.
Ja dzisiaj juz po spacerku 5 kilonetrowym. Mi tez czesto twardnieje brzuch i czuje caly czas ciążenie w kroczu. W poniedzialek ide na wizyte to sie dowiem jak tam moja żyrafia szyjka. Bylabym zadowolona jakby troche krotsza byla bo w ostatniej ciazy to nie chciala sie skrocic.
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Patuniek, wiesz co ja mogłam zrobić nie tak, że nadal nie otrzymałam tego maila z rossmanna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 16:43
08.2016 poronienie - 6tc
12.2017-02.2018 I, II, III IUI ;(
05.2018 ivf (21.05 punkcja, 26.06. transfer)
Beta: 7dpt -32,35, 9 dpt - 68,74, 11 dpt -183,60, 13 dpt -524,20, 15 dpt -1038
16.03.2019 synek na świecie ❤️
25.04.2023 transfer-beta 0
29.05.2023 transfer
7dpt beta 66,70
9 dpt beta 163
16 dpt beta 2351, widoczny pęcherzyk ciążowy
18 dpt beta 4700
28 dpt jest ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, nie mam pojęcia... Zapisałam się do klubu rossman, potem do rossnę. I zgodziłam się na newsletter. To wszystko. Zakupów dla dziecka w rossmannie nie robiłam żadnych, tylko papier toaletowy, chusteczki i krem do rąk
A przecież nawet nie jestem w 34 tc...Pola Róża
-
Dziękuję Dziewczyny za troskę :* Póki co mam na jutro opiekę dla córki - czyli jutro dzień lenistwa się szykuje. Bardzo się cieszę.
Te pączki takie piękne i apetyczne! Zjadłabym
My nadal nie mamy imienia dla dziecka - mówimy na nią Siostra Melki -
Jeśli chodzi o promocję na pampki, to w regulaminie jest napisane, że przysługuje 1 paczka pomiędzy 34 tc a 1 miesiącem życia. W regulaminie nie ma informacji o newsletterze. Jeśli maila nie dostałyście, to przy okazji będąc w rossmannie może zapytajcie tak z głupia?
Jakby co, to tytuł maila brzmi:
Wypróbuj pieluszki tak wygodne do noszenia i zmiany
Izzie, ja się do swojego krocza nie dotykam. Serio. Będzie, co ma być. Mnie za często łapią infekcje, wolę już nie pakować sobie tam żadnych paluchów czy kosmetyków. Raz dałam radę bez masażu i bez nacinania. Może tym razem też się uda, może nie. Cokolwiek-przyjmuję na klatę (albo krocze)
Pola Róża
-
Ja już odebrałam 3 produkty z Rossne. Najpierw miałam oliwke zapobiegającą rozstępom, później pampersy i teraz olejek na rozstępy.
Co do pączków to na prawdę wyszły mamie pyszne,jak kupne. Mniam!Marza89, patuniek86, Ulv15 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja meila dostałam już w 33 tc i miałam zaznaczone tam, że mam 4 tyg na odbiór, już odebrałam
Tylko ja konto już długo mam, zakupy też robiłam i pamiętam, że na początku ciąży miałam też olejek do odebrania za 1 gr
Masaż krocza, nawet nie wiem co to -
nick nieaktualny
-
Hej, cudnie wygladacie z brzuszkami, ja mam wrazenie, ze jestem wielorybem
i wcale sie sobie nie podobam. To samo z waga, jak piszecie "juz 5,5kg na plusie" w 34 tygodniu, to ja mysle, jak?
Ja jestem normalnie bardzo szczupla i drobna(50 kg i 164cm wzrostu),jem mniej niz przed ciaza, slodyczy nie jem, raczej owoce, a juz przytylam 9,5kg, a do konca kawal czasu... brzuch mam ogromny, i ledwo chodze, a wy spacerki po 5 km sobie urzadzacie :0 podziwiam Was. -
Kasialudek wrote:To i ja miałam przygodę. Wczoraj wracaliśmy do domu i facet w nas wjechał. Pogotowie zabrało mnie do szpitala, a tam zrobili mi usg i niby wszystko w normie, ale zaczęłam plamić
Zalecili dziś wizytę u lekarza, by skontrolować, czy po czasie nie dzieje się nic złego (straszyli odklejaniem łożyska). Byłam dziś i nic niepokojącego dr nie znalazł. Mam leżeć i wypoczywać. Kontrola za dwa tyg. Chyba ze wcześniej cos by sie działo. Więc próbuję zorganizować opiekę dla córki na najbliższe dni... mąż bedzie dopiero w niedzielę.
To wydarzenie sprawiło, że zaczęłam myślec o spakowaniu torby.
Uważajcie dziewczyny na siebie!
O rany, to juz ktoras z nas z kolei. Uwazaj na siebie. Ja mialam swoj wypadek na koniec 5go miesiaca, nadal chodze na fizjoterapie. Babka, ktora go spowodowala nie przyznawala sie do winy, ale dzis dostalam list, ze to jest jej wina, wiec teraz juz powinno byc z gorki. -
Kasialudek matko, ale miałaś przeżycia, koniecznie uważaj teraz na siebie. Ja miałam sytuację jakiś czas temu, że o mały włos nie wjechała we mnie kobieta jak miałam zielone światło na przejściu. Człowiek uważa, ale inni nie zawsze.
My dzisiaj z córcią zrobiłyśmy porządek w jej pokoju - co jakiś czas wywalamy zbędne rzeczy, dobrze,że mąz nam pomógł - bo troche tego powynosiłyśmy.
Mam już zakupy z coccodrilo i pinokia pochwale sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f3d36cc0a75.jpg
Co do masażu krocza, przy córci coś probowałam wykonywać, ale było nagłe cc, teraz może też popróbuję , zobaczę ile będzie w tym systematyczności
Alissa z jakiego powodu masz aspirynę? czyżby gestoza pierwszej ciązy?
Ja odebrałam moje wyniki badan płytko tylko 105;-( , ale na szczęście w moczu nie ma żadnego białka...kolejne badania 8 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:59
kehlana_miyu, Marza89, iNso87, Katia89, Malutka_27, enka90, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja będę robić masaż od końca 37 tygodnia. Marza, w internecie nawet są filmiki instruktażowe, gdybyś sobie chciała podpatrzeć na czym to polega.
Chyba, żeby się troszkę uspokoić jutro zabiorę się za zamawianie wanienki i może rożka, bo jeszcze nie mamyMarza89, Izziee lubią tę wiadomość
-
Reniferra wrote:Ja będę robić masaż od końca 37 tygodnia. Marza, w internecie nawet są filmiki instruktażowe, gdybyś sobie chciała podpatrzeć na czym to polega.
Chyba, żeby się troszkę uspokoić jutro zabiorę się za zamawianie wanienki i może rożka, bo jeszcze nie mamy
Ja to samo, dziś przeglądałam co mają w Smyku, bo też muszę dokupic rożek i wanienke. Wanienke wezmę jedną z tańszych, bo gdybym miała podróżować to będzie ciężko mi zabrać coś takiego jak wanienke... No chyba że przyjdzie zapakowana w karton.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *