MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku czytam że Lutówki już ostro na porodówkach, niektóre z Was mają już też takie zaawansowane suwaczki a to oznacza, że to już tuż tuż!
spotkania z naszymi maluszkami!! aaaaa
U nas postęp jeden jest - mamy wybrany wózek i fotelik!
Sana, my zamówiliśmy ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ba211d2de9d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 15:53
Reniferra, Makowe Szczęście, patuniek86, iNso87, Butterfly 83, Marza89, kehlana_miyu, Ksiazka1, bbeczka91, Izziee, Sana lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Patkaaxx, ciężko powiedzieć, że widzę dupcię czy nóżki-ja je czuję i wiem, kiedy mi aktualną część ciała wypina
Poza tym, dupcia jest duża, okrągła, a nóżki drobne i częściej mi "jeżdżą" po brzuchuZ lewej strony pod żebrami jest dupcia. Czasami wypina ją pod samymi żebrami, czasami z boku brzucha, kiedy zaprze się nogami z drugiej strony
Z prawej strony jeżdżą mi nóżki
Po prawym talerzu biodrowym jeździ mi rączkami
Główką wbija się w szyjkę
Najmocniej, kiedy nogami odbija mi się od żeber
Jeśli chodzi o bolesne ruchy to ja Cię doskonale rozumiem i współczuję :-*Marza89 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patkaaxx90 wrote:Czy Wy już widzicie konkretnie części ciał Waszym Maluszków bo u mnie tak wypycha je ze wiem co gdzie leży... bolesne to jest ...
Oj tak. Najgorsza jest stopa w wątrobie. Przy pępku natomiast mogę ją czasem po pupci poklepaćButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Patuniek moze bede szybsza i napisze...ze kolejnej wlasnie wody odchodza
Siedziałam tutaj i odpowiadałam patkaaxxDlatego nie widziałam, co się dzieje na lutówkach
Ale fajnie, niech dzieciaczki im się rodzą szybko i zdrowoiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
U mnie to tylko pupa czesto odstaje bardziej po prawej nad pepkiem tak mniej wiecej a po lewej z boku brzucha jezdzi stopa i tyle. Raczki to gdzies tam w srodku mnie na dole czasem swidruja;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 16:02
-
Patuniek to u mnie identycznie jest ułożony!
czuję dokładnie tak samo! i położna też mi powiedziała gdzie co leży jak byłam na ostatniej wizycie i mnie badała
Do połowy lutego już ani jedna lutówka nie zostanie jak tak dalej pójdzieMakowe Szczęście, patuniek86, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Ulv15 wrote:Patuniek to u mnie identycznie jest ułożony!
czuję dokładnie tak samo! i położna też mi powiedziała gdzie co leży jak byłam na ostatniej wizycie i mnie badała
Do połowy lutego już ani jedna lutówka nie zostanie jak tak dalej pójdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 16:24
patuniek86, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Parsleyek, Ksiazka1, Ulv15, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Tak tez wlasnie napisalam wczesniej. Do 14.02 wszystkie rodza i plynnie przechodzimy 15.02 my do porodow haha
I żadna z nas nie wyskakuje wcześniej, jak Filip z konopii (dotyczy to też Poli)
iNso87, Marza89, Reniferra, Ulv15, Izziee lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
patuniek86 wrote:I żadna z nas nie wyskakuje wcześniej, jak Filip z konopii (dotyczy to też Poli
)
Ja to wogole mysle,ze te Dziewczyny co maja zaplanowane cc z przyczyn/sil wyzszych niech rodza a reszta od 1.03 niech zaczynaTakze taka umowa na watku
Ulv15, Izziee lubią tę wiadomość
-
Sana mi też najbardziej podoba się ten pierwszy, szaro różowy
Parsleyek czy to jest bebetto Tito premium classic? My właśnie nad nim się zastanawialiśmy, tylko z białymi wstawkami
Patuniek mam dokładnie tak samo! Wiem, gdzie plecki i dupcia a po drugiej stronie wypina nóżki, je czuje i widzę dokładnienajgorsze, jest jak rączkami po pachwinie i kości biodrowej szura haha
Lwie oby szybko minęło i niech Cię na tydz wypuszcza jeszcze, trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 17:12
-
iNso87 wrote:No tak tak
Ja to wogole mysle,ze te Dziewczyny co maja zaplanowane cc z przyczyn/sil wyzszych niech rodza a reszta od 1.03 niech zaczynaTakze taka umowa na watku
Przepraszam Was wszystkie bardzo Ale ja mam zamiar i nadzieję rodzić w 38 tygtakże nie będzie to po 1.03,a przed!
patuniek86 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Byliśmy dzisiaj u moich rodziców i zdjęliśmy ze strychu gondolę do wózka, leżaczek TinyLove 3w1 i wanienkę z Ikei po synku
Wszystko w idealnym stanie, w przyszły weekend odbiorę, bo dzisiaj bez samochodu i wypiorę tapicerki
Nasz wózek jest z granatowe go jeansu, więc jak dla mnie neutralny.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015