MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zauważyłam, że powieliłam mamękropka
Sana, tez zamawiałam u Hibi, bardzo miło zaskoczyła mnie miękkość pieluch tetrowych, żałuje ze zamówiłam tylko dwieSana lubi tę wiadomość
-
Kehlana dziekuje, tez mam taka nadzieje :*
Niezłe zakupy, pora na kolejne etapy przygotowan
Anet ja oszczędny tryb życia zaczelam prowadzic w listopadzie, a prawie tylko lezacy pd stycznia wiec mam juz wprawe
Inso super, ze mogłas podejrzeć corcie, a fotki smm jej niedługo porobiszładna z niej kluseczka
Ja ktg mialam raz na ip, raz moj gin mi zrobil. Zapis prawidlowy woec poki co am na razie zalecone od 38 tyg
My chyba też nie będziemy mieli okazji zobaczyc jak to jest sie seksic w ciazy
Renifera ja po ostatnich zajeciach yez jestem przekonana, ze chce nosić w chuscie. Jak urodze wykuoie sibie konsultacje aby nauczyc sie wiazac i dobrac sobie odpowiedni rodzaj. Mojbjest na razie na nie, ale może tez sie przekona
iNso87, Reniferra, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Malutka ladna waga synka, jak wybierzecie 8.03 to bedzue mial okazje co roku swietowa z kobietami
Ayleen juz za tydzien bedziesz z maluszkiem
Lwie Serce z tamtego dnia wspominaj tylko te milsze momenty. Lekarze potrafia byc beznadziejni, a ci na stanowisku ordynatoroow badz ich zastępcy to juz w ogole porażka - przynjmniej ja mam fakie doswiadzenie. A jak sie teraz czujesz?
Kasialudek wzrost mojej wagi tez nie na granic! -
Sisi82 łącze się w bólu osób spuchniętych... gin mi mówiła zenjakbym strasznie zapuchło to mam na ip jechać ale myśle wytrwać do poniedziałku i jej to pokaże... także obserwuj jak będziesz puchła dalej radzę się zgłosić na IP albo Cię cos zaniepokoi w ruchac dziecka zmierz sobie ciśnienie ...Miłosz
Honoratka
-
india wrote:Patuniek kibicuje wam dziewczyny. Wiem, ze dacie rade
I obalam teorie, ze lew z wodnikiem sie nie dogaduje! Nieskromnie powiem, ze z moim mężem stanowimy całkiem zgrany duet!
Sana wszdtko piekne i fakie słodkie
U nas też ja wodnik mąż lew i sie dogadujemy
iNso87, india lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Charakterek to ona pokazuje już od dawna
Te jej kopniaki, fikołki i potworne bóle
Tak z ciekawości sprawdziłam-do 18 lutego wodnik
Znak zodiaku, z którym podobno się nie dogaduje? Lew
Dlaczego mnie to nie dziwi
Właśnie znowu zmienili mi strzykawę w pompie, tętno Poli 140, mogę iść spać
Nie mów tak ja jestem wodnikiem. -
Najadlam sie czosnku, teraz pije tymianek..obrzydlistwo!
Sana ta pieluszka gratis to wyglada mi na mala flanelowaale tak czy siak wszystko jest piękne.
Na zakupach juz bylam, na obiad gotuje zupe kalafiorowa.
Kończę zaraz posiedzenie przy kawce i tymianku i mam zamiar zrobic płukanie zatok..
Juz chce zeby ta ciaza się skończyła.. ostatnia w moim zyciu.. zaliczyłam w trakcie jej tyle chorob , ze chyba przez całe dorosłe zycie tylu nie mialam
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień dobry
U nas nocka w miarę spokojna. Mała się nie budziła (zresztą nadal śpi), ja wstałam w miarę wypoczęta, więc jest dobrze.
iNso, u mnie w przychodni (w Matce Polce) KTG robią od 28 tc, więc ja już ze 3 razy miałam robione. A w Medicoverze od 38 tc. Więc to pewnie i od placówki i do lekarza zależyNo i super, że trafiłaś na konkretnego lekarza i czujesz się zaopiekowana.
Ja w poprzedniej ciąży miałam GBS dodatni, antybiotyk podawali mi przy przyjęciu do porodu. Z artykułu, który podlinkowała mamakropka wynika, że teraz też dostanę antybiotyk, bo Mała miała infekcję
Ayleen, za tydzień o tej porze z niecierpliwością będziemy wypatrywać wiadomości od CiebieJeszcze tylko kilka dni i przytulisz swojego Maluszka
india, ja też mam ubezpieczenie w PZU i normalnie za pobyt w ciąży w szpitalu zawsze mi kasę wypłacali. Może teraz się coś zmieniło, bo kilka lat temu nie było takich zapisów...
Sisi, india, też zauważyłam, że robię się opuchnięta. Wczoraj zdjęłam już wszystkie pierścionki i przyszło mi to z trudem. No i wieczorami stopy mi się do kapci nie mieszczą
Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj kończę pompę, dostałam też przed chwilą papawerynę w zadek. Od 14 mam dostawać regularnie no spa.
Wezmą mnie dzisiaj na fotel sprawdzić, czy rozwarcie nie postępuje.
Skurcze to twardnienie brzucha-ale coraz dłuższe. I zaczynają się robić bolesne. Zawsze, kiedy wstaję z łóżka muszę siedzieć przez ok 2 minuty, aż nie minie. No i kiedy leżę są pojedyncze. Oczywiście nie wtedy, kiedy mam ktgWczoraj miałam dużo szczęścia, że skurcz mnie złapał przy lekarzu
Bo tak to się czuję, jak wariatka-są skurcze, ale bez zapisu ktg
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Zdrówka dla Wszystkich Chorowitków!
Wczoraj ogarnęłam szafęale po skończeniu miałam brzuch jak skałę, więc leżałam już do wieczora. 5 dni do donoszonej i 26 do terminu OM. Jeszcze mamy czas
Cieszę się, że już zaraz weekend
Mój Mąż się bardzo stresuje, rozmawiałam z Nim, ale chyba nie pomogło. Cieszę się, że poszliśmy na szkołę rodzenia. Oczywiście jak z nim rozmawiałam i mówiłam co i jak to chyba nie do końca mi wierzył. A jak powie ktoś obcy to jest inaczej. A nasza Położna mówiła jak ważne jest to wydarzenie dla pary i jak bardzo pomoc Mężczyzny jest ważna. Mówiła, o personelu i o tym, że oni będą robić wszystko żeby pomóc, ale dla Kobiety rodzącej najważniejsza jest więź ze swoim Partnerem. I chyba poczuł jaka to odpowiedzialność i że to może być nie długo. Chociaż mi się wydaje, że przenosimy
w środę zaczęłam 36 tydzień a On urodził się w 36 i chyba się boi, że Córka pójdzie w Jego ślady hahhahaha
A jak Wasi Mężowie? Panikują? Czy nie?. -
Makowe Szczęście wrote:patuniek86 daj znać koniecznie co i jak. Wiesz kiedy będziesz miała badanie?
Jak wezwą, to będzie badanieAle dzisiaj zdecydował o tym mój szpitalny prowadzący, więc badania przed weekendem raczej nie odwołają
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patkaaxx90 wrote:Sisi82 łącze się w bólu osób spuchniętych... gin mi mówiła zenjakbym strasznie zapuchło to mam na ip jechać ale myśle wytrwać do poniedziałku i jej to pokaże... także obserwuj jak będziesz puchła dalej radzę się zgłosić na IP albo Cię cos zaniepokoi w ruchac dziecka zmierz sobie ciśnienie ...