MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Już sie rozgoscilam na sali. Zostaje na obserwacji. Nie wiadomo skad krwienie, jest delikatne (jak koncowka okresu). Może 0rzez skracajaca sie szyjke, może przez czwartkowe wymazy. Niestety mała mocno i uparcie napiera na szyjke, wiec jednak podali mi steryd. Oby tylko nie chciała za szybko wyjść.
-
Izzie gratulacje!!!
Niech wygrzeja LaurkeA później przytulaski...
INDIA co u Was ?
EDIT: jak pisałam to akurat się odezwałaś. Oby maleńka jeszcze posiedziała u mamy w brzuszku. Dla niej zdecydowanie za szybko żeby się witać z rodzicami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 14:10
india, Izziee lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Izziee wrote:Laura jest już na świecie! Kangurowalam ja 30 minut i potem zabrali ja do inkubatora bo jest maleńka. Wazy 2420 i ma 51 cm. Urodziłam o 12:45. Więcej napisze jak ochłonę
Izzie kochana co za szybka akcja!! Ogromne gratulacje!Izziee lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzziee wrote:Laura jest już na świecie! Kangurowalam ja 30 minut i potem zabrali ja do inkubatora bo jest maleńka. Wazy 2420 i ma 51 cm. Urodziłam o 12:45. Więcej napisze jak ochłonę
Izziee lubi tę wiadomość
-
Izzie gratuluje!
India zaciskaj tam nogi. Czekamy co powiedza Tobie lekarze.
Moj Malz zaraz przywiezie mi pare rzeczy z apteki i to by bylo na tyle jesli chodzi o wyprawke. Nie mam dalej tylko adapterow do fotelika i juz teraz mysle nad baza.. okazuje sie,ze w naszym aucie jest isofix... kurde z tym moim Malzem tyle czasu mi gadal,ze nie ma eh. Przy zakupie nowego fotelika teraz dla Leny okazuje sie ze jest.. bo Leny fotelik wlasnie jest zaczepiony w ten sposob.india, Izziee lubią tę wiadomość
-
Izziee szybko poszło
gratulacje kochana, dużo zdrowia dla Ciebie i Laurusi
India oby plamienie szybko ustało i obyś szybko wróciła do domu. Trzymam kciuki!
Posprzątałam całą chatę na błysk. Padam na twarz, a tu jeszcze obiad wypadałoby zrobićdziś carbonara.
Katar chyba chce mnie wykończyć
Patuniek, zakochałam się przez Ciebie w tych kocykach z Lullalovenie ma siły, kupię i ja, tylko który kolor?
Izziee lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Izzie gratulacje! To się nazywa szybka akcja!
Oby malutka szybko pożegnała inkubator i żebyś ja mogła szybko przytulić.
India trzymaj się tam dzielnie to jeszcze nie czas na witanie się z maleństwem.
Ale się ostatnio u nas dużo dzieje, ciekawe ktora będzie następnaIzziee lubi tę wiadomość
-
India, oby wszystko było dobrze :-* Niechętnie witam koleżankę w szpitalu, ale tu jest przynajmniej bezpiecznie. Obyś jedzenie miała dobre
Sterydy działają bardzo szybko (podobno) i jeszcze tylko jutro czeka Cię zastrzykI po kłopocie
Ale trzymam kciuki :-*
Na ktg nadal skurczePola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Madziakk ja wiem ktora bedzie nastepna:D Ayleen! I nie ma juz innej opcji ;d
Patuniek kurcze co za cholera z tymi skurczami:( nie moga sie juz wyciszyc? Zadne leki nie dzialaja:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 15:01
Madziakk lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 15:14
Ciasteczko777, klamka, Pikcia, Ulv15, Makowe Szczęście, Reniferra, Anet85, patuniek86, Sana, iNso87, india, Madziakk, Macy, Marza89, enka90, bbeczka91, 83xxx, Lenonki, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015