MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Izee jesteś już tak blisko - dzisiaj utulisz swoje dzieciątko. Powodzenia i wytrwałościCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Izzie kciuki!!!!
Ja karmiłam 3 dzieci, każde po roku więc w sumie 3 lata i wszystkie na siedząco z fasolka lub rogalem. Często gęsto młode siedziało na cycku a ja że strszakiem grałam np na PS 3, haha więc to naprawdę dużo umożliwiapatuniek86, iNso87, kehlana_miyu, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izzie jakie wieści! Zaczęło się u nas na dobre
Powodzenia! Wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na wieści
Dziewczyny ja chętnie poprzepuszczam w kolejce ale tylko donoszone dzieciaczki! Proszę tylko żeby nikt przed 37 tc się nie wpychałpatuniek86, Lenonki lubią tę wiadomość
-
Ale wiecie, że nasz wątek nazywa się "marcowe dzieciaczki"?
Więc uprasza się o spokój i rozpoczęcie akcji porodowych 1 marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 11:24
Ksiazka1, Pikcia, Lenonki lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja się czuję niegotowa do porodu totalnie. Mówię do męża, że chciałabym czas zatrzymać i niech malutka tam siedzi, żebym nie musiała rodzić
. Chyba tak poród Izziee na mnie zadziałał, bo jest tylko kilka dni dalej jeśli chodzi o długość ciąży. Tak więc jak dla mnie może być marzec
patuniek86, Anet85, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Renifera ja mam identycznie - myśle sobie niech synek siedzi jak najdłużej, jeszcze nie zmęczyłam sie ciążą, czuje się lepiej niż na początku ciązy. Jeszcze przynajmniej do przyszłej soboty....jeju jak to już blisko - nie nauczę się grać na gitarze
)
patuniek86, Reniferra, Kleopatra, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Dziewczyny, tak tylko dla wszystkich chętnych dobrej wiedzy o laktacji
Zawzd skupiamy się na mamaginekolog, ale jest tutaj naprawdę super-blog
Hafija
Poczytajcie, jak chcecie i macie czas(A ja mam to aktualnie nadmiar
)
Reniferra, Ksiazka1, kehlana_miyu, Kasialudek lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
O rany rzeczywiście się dzieje! Izzie powodzenia, już niedługo przytulisz malutką
India kciuki żeby to nie było nic poważnego!
Co do rogala to ja jak poprzedniczki, polecam bardzo ten z motherhood, na prawdę bardzo ułatwia karmienie
A blog hafiji to rzeczywiście skarbnica wiedzy o laktacji, polecam wszystkim poczytać
Haha kocyk z lullalove też kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 12:23
patuniek86, kehlana_miyu, india lubią tę wiadomość
-
Hej Marcówki! Powodzenia dla Was
2 lata temu w marcu przyszła na świat moja córa
a teraz zaglądam do Was z pytaniem, czy któraś z Was rodzi w Krakowie? Konkretnie na Kopernika? Chciałabym znać opinie, bo poprzednią dwójkę urodziłam na Żeromskiego przez cc
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Makowe, można liczyć na Preglife, jeśli już masz tę apkę. Jednak Ja czasami szukam tam innych rzeczy i kiedy faktycznie mam skurcz, to czas mi ucieka, żeby go zarejestrować
Więc ściągnęłam labor contractions-tylko skurcze, zero artykułów itpAplikacja cały czas działa, więc szybko w nią wchodzę
I jeden przycisk start/stop
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ooo jakie rewelacje
Izziee pewnie za moment bedziesz tulic Malenstwo;D a moze juz tulisz?
India trzymam kciuki,zeby wszystko bylo ok!
U mnie byli rodzice i zabrali mi do 18 dzieci. Leze i nie wstaje..choc razpatuniek86, kehlana_miyu, india lubią tę wiadomość
-
Laura jest już na świecie! Kangurowalam ja 30 minut i potem zabrali ja do inkubatora bo jest maleńka. Wazy 2420 i ma 51 cm. Urodziłam o 12:45. Więcej napisze jak ochłonę
patkaaxx90, Butterfly 83, Parsleyek, patuniek86, iNso87, Ksiazka1, Salsefia, lkc, klamka, Makowe Szczęście, Sana, Madziakk, Pikcia, Katia89, Reniferra, kehlana_miyu, Kleopatra, Ulv15, Anet85, india, Sabela, Ankakaranka87, Macy, Alisssa, mimoza, Malutka_27, Marza89, enka90, bbeczka91, 83xxx, Lenonki, Kasialudek lubią tę wiadomość
Laura