MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patuniek, też się skusilam na bambusowy kocyk Lullalove. U mnie miodowy. Jest tak cudownie miękki i na żywo kolor jest przepiękny!
Reniferra, miałam to samo że sprzątaniem w ciąży z synkiem i teraz też powoli mi się włącza. Poprzednio przeszło po porodzie
Patkaxx, dla mnie rogal do karmienia to był jeden z najbardziej przydatnych gadżetów. Przez pierwsze trzy miesiące synek wisiał na piersi godzinami i całymi dniami praktycznie nie wstawalam z fotela. Rogal uratował moje plecy. Polecam tę z Motherhood, bo mają twarde wypełnienie.
Izziee, trzymam kciuki!!!patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Rozwarcie bez zmian, główka nadal wysoko
kehlana_miyu, Malutka_27, Sana, 83xxx, Madziakk, Katia89, Makowe Szczęście, patkaaxx90, Reniferra, Anet85, Ksiazka1, Parsleyek, Kleopatra, enka90, iNso87, mimoza, Kasialudek lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Izzie kciuki zaciśnięte, już niedługo przytulisz swoją kruszynke.
Patuniek z Tobą też jestem myślami oby te skurcze się wyciszyly i Pola jeszcze troszkę poczekala.
Co do rogala do karmienia to ja używałam i byłam bardzo zadowolona. Ale i też długo karmiłam bo prawie 10 miesięcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 09:58
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Patkaxxx to sama sobie odpowiedzialas na pytanie czy bedzie Tobie potrzebny
kwestia teraz tylko,ktory?
Ja zamawialam pare lat temu pierwszy lepszy przy wyprawce na allegro u hubiworldbylam zadowolona przez te pare razy. Nic mi sie nie zgniatalo. Wygladal dalej jak nowy i mial sciagany pokrowiec do prania. Koszt wtedy cos kolo 35zl. Ale tak jak Dziewczyny napisaly lepszy pewnie jest drozszy z innym wypelnieniem. Ja dlugo nie karmilam to sie nie wypowiem
-
Rogal z motherhood naprawdę mi się spodobał (wzorki tragiczne, ale to wypełnienie)
Poczytałam oczywiście w sieci, jakiej firmy kupić
Karmiłam prawie rok (11,5 miesiąca). Gdybym wtedy miała rogala, to może zdecydowałabym się na dłuższe karmienieBolały ręce, kręgosłup-wszystko, co się da. Czasami nawet nic napić się nie dało, bo ręce zajęte trzymaniem Młodej na rozpadającej się konstrukcji z poduszek
I widziałam tę koleżankę karmiącą córeczkę. Siedzi normalnie, ręka tylko asekuruje dziecko, ale bez żadnego napięcia-ramię jej po prostu leży. Druga ręka wolna, może pić, jeść, czytać
W ogóle się nie wahałamKocyk 130 zł z przesyłką, rogal 60-dla dziecka mi nie szkoda, a sobie mam pożałować?
Pola Róża
-
Dziewczyny, naprawdę nie musicie mi zazdrościć "wczasów w sanatorium"
W tych szpitalach naprawdę nie ma nic ciekawego, przekażcie swoim dzieciom, żeby siedziały spokojnieCoś za dużo nas trafia ostatnio na izbę lub ma to w planach...
india lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Witam dziewczyny
Siedzę sobie spokojnie wyspana i Was czytam i oczy robię ogromne ....
Izzie - trzymam za Ciebie kciuki , aby poród przebiegał prawidłowo...
Ja rogala używałam przy córci i teraz też zamierzam, bardzo odciąża plecy kręgosłup, można przyjąć wygodną pozycję, z czasem karmiłam córcię na leżąco, bo wcześniej to była taka drobinka ...ogólnie ja polecam poduszkę nie wyobrażam sobie bez niej karmienia.
Kocyk śliczny, zastanawiałam się nad nim na początku, ostatecznie zrezygnowałam, ale kto wie czy nie wpadnę w ostatni wir zakupówi nie kupię
Patuniek całe szczęście, że rozwarcie nie postępuje i Polcia siedzi wysoko, aby tak dalej, tylko te skurcze muszą być bardzo denerwujące.
India- trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze z łożyskiem i z dzieciaczkiem ....
Ja to mam jakiś od kilku dni takie jakby kłucie w kręgosłup - zastanawiam się czy to może też jakaś forma bóli krzyżowych - są może 1-2 sekundowe, ale dość bolesne, aż robi mi się gorąco. W pon. USG na 20 juz nie mogę się doczekać...
india lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny rozwarcie 5-6 cm, dostałam zzo i teraz leci oksytocyna na wzmocnienie skurczy bo nie są jakieś silne, a bolały cholernie.
patuniek86, Kleopatra, lkc, Katia89, Malutka_27, enka90, Makowe Szczęście, iNso87, patkaaxx90, Butterfly 83, klamka, Sana, Pikcia, kehlana_miyu, Ulv15, india, Marza89 lubią tę wiadomość
Laura
-
Izziee wrote:Dziewczyny rozwarcie 5-6 cm, dostałam zzo i teraz leci oksytocyna na wzmocnienie skurczy bo nie są jakieś silne, a bolały cholernie.
Izzie, ale super! Nie dlatego, że boli, ale to już blisko, bliziutkoPola Róża