MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Salsefia, Smile nie miała mieć cc-po.eba.o mi się nieco Takie tam wiesz, ciążowe zapalenie mózgu Już niedługo gładko przejdzie w odpieluszkowe zapalenie mózgu
Dzieciątka też masz już duże Ale fajnie
A w sprawie obiadów-aleście się dziewczyny zgrały
Inso, jeśli czosnek jesz w plasterkach, to musisz go bardzo dobrze pogryźć, inaczej właśnie siada na żołądku. Albo od razu przez praskę...
Edit.
No a Smile miala miec dzis ciecieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 19:19
-
bbeczka91 wrote:Trzymam kciuki za poród sn! Ja może i bym chciała, ale strasznie się boje, że coś by się mogło stać.
Laktator kupiłam elektryczny Simed Lakta. Dalej czekamy na wózek, brakuje budek ale na szczęście możemy odebrać stelaż, będziemy mogli wpinać foteliki na początek
-
A i plastrami o których wspominałyście zalepiałam pępek bo zauważyłam początki przepukliny i strasznie bolało. Po przyklejeniu dużo lepiej ale zrobiły się przekrwienia pod plastrami
-
Tak Was czytam i wszystkie widze niby termin terminem ale rodzic maja juz zaplanowane przed! Tu indukcja, tam cc, a jeszcze innej juz sie urodzilo jak tak dalej pojdzie to sama tu zostane z moim 9 marca U nas dzisiaj byl na obiad typowy polski niedzielny czyli schabowy z ziemniaczkami i buraczkami zasmazanymi. Tak mi to smakowalo... To moj pierwszy schabowy od 3 lat i pierwszy ktorego sama zrobilam takze dzisiaj jestem z siebie dumna
Salsefia tez zaczelam rozwazac plasterki na pepek ale to bardziej dlatego ze jak chodze w kurtce na spacery to mimo tego ze mam bluze pod kurtka czuje mega dyskomfort i bol pepka, oczywiscie dlatego ze jest taki wypukly...
inso czosneeek taka mialam na niego ochote ze zrobilam sobie zapiekanki z nim na kolacje i dostalam tez takiej zgagi ze do 3 nad ranem mnie trzymala i od tamtej pory boje sie tykac czosnku (w ciazy oczywiscie bo tak to nawet nie wiedzialam co to zgaga)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 19:37
-
A myslicie ze jak mam uzywany laktator od kolezanki ten z Medeli, elektryczny to wystarczy ze te strategiczne czesci wyparze wrzatkiem i bedzie ok? Nie mam mikrofalowki.... Czy nie ryzykowac i kupic nowy?
-
patuniek86 wrote:Inso, a jednak cięcie? Matkojedyna... Wiecie co? Mi się już naprawdę wszystko bełta w tej gąbce (kiedyś mogłam to nazwać mózgiem )
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Ulv a w medeli nie ma czesci wymiennych? Kurde cos kojarze teraz,ze moja siostra odkupila uzywany i te wszystkie jakies tam rurki tylko nowe kupila. Ale poprawcie mnie,bo mam ta informacje w mozgu i widzd ja jak przez mgle ;p
Salsefia to porod blizniakow nie jest juz wskazaniem u Ciebie w szpitalu do cc? O kurde... -
Ulv15 wrote:Tak Was czytam i wszystkie widze niby termin terminem ale rodzic maja juz zaplanowane przed! Tu indukcja, tam cc, a jeszcze innej juz sie urodzilo jak tak dalej pojdzie to sama tu zostane z moim 9 marca U nas dzisiaj byl na obiad typowy polski niedzielny czyli schabowy z ziemniaczkami i buraczkami zasmazanymi. Tak mi to smakowalo... To moj pierwszy schabowy od 3 lat i pierwszy ktorego sama zrobilam takze dzisiaj jestem z siebie dumna
Salsefia tez zaczelam rozwazac plasterki na pepek ale to bardziej dlatego ze jak chodze w kurtce na spacery to mimo tego ze mam bluze pod kurtka czuje mega dyskomfort i bol pepka, oczywiscie dlatego ze jest taki wypukly...
Ulv nie zostaniesz sama , jak już to ze mną
Ja się śmieje, że jak Zosienka jest taka jak jej tata to są 3 warianty, a mianowicie:
1) nie spieszy się do przyjścia na świat bo tak jak tata ma czas na wszystko, mimo,że go tak naprawdę nie ma
2) zapomni, że ma się urodzić już zaraz-ojciec ma pamięć dobrą, ale krótką
3) jak będzie taka punktualna jak ojciec , to najwcześniej urodzi się w kwietniu
Także ten...Ulv15, Katia89, Makowe Szczęście, Kleopatra lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
iNso87 wrote:Salsefia to porod blizniakow nie jest juz wskazaniem u Ciebie w szpitalu do cc? O kurde...
iNso niestety nie. W ES mają niestety inne standardy, chociażby to i rzadkie wizyty i kontrole
-
iNso87 wrote:Mamamika witaj! Nie wiem czemu minelam Twoj post wybacz! Oczywsicie rowniez zapraszamy. Zostaniesz z nami rowniez na dluzej?
iNso87, lkc, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny