MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, podkradłam z lutówek-ściąga z warstw ubrań w zależności od temperatury poniżej 0 stopni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbc01ebb6917.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 21:14
Reniferra, Makowe Szczęście, Ulv15, Katia89, Butterfly 83, teverde, iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Wizytę mam 26.02 o 15.20 ustalimy wtedy szczegóły
Jejku ile się dzieje na forum
My dziś po ostatnim spotkaniu szkoły rodzenia, tak się bałam że nie dam rady a tu proszę nie wiem kiedy to minęło
patuniek86, klamka, patkaaxx90, kehlana_miyu, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
. -
kehlana_miyu wrote:Wy tak piszecie, że zostaniecie same z terminami na początku marca a co ja mam powiedzieć z terminem na 26.03.?
Kehlana, to rodzisz do 15, jak to Inso ładnie zaplanowałaUlv15, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ulv ja miałam używana medele i dokupiłam membrane i ten lejek co ma kontakt z mlekiem.
U mnie od jutra równo tydzień do spotkania z małaButterfly 83, patuniek86, Salsefia, Ulv15, iNso87, lkc, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej haj heloł
A ja mam Tole chorą i biedna kaszle smarka...
Czyje się w miarę ok, bywało gorzej, chodz czasem jak mnie tam dźgnie w szyjke to aż podskocze z bólu.
Poza tym biodra mnie bolą i spojenie jak mam się przekręcić z boku na bok w nocy to aż na płacz mi się zbiera.
Na plusie jest 9.9 kg hah
bronie się przed ta dyszką.
Torbę już spakowałam do końca bo nawet ładowarkę do kom już wrzuciłam i klapki.
Cos cisza u nas która rodzi następna?Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Dziewczyny, obserwuje na insta jednego z ginekologow ,polecanego przez mamę ginekolog. Byl on ostatnio w PNŚ. A dziś dodał na insta taki post(wklejam tylko część w nawiązaniu do wczorajszej pełni księżyca i naszych rozkminke z tym związanych)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36dd57beb7b1.jpgpatuniek86, Ulv15, kehlana_miyu, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:Dziewczyny, obserwuje na insta jednego z ginekologow ,polecanego przez mamę ginekolog. Byl on ostatnio w PNŚ. A dziś dodał na insta taki post(wklejam tylko część w nawiązaniu do wczorajszej pełni księżyca i naszych rozkminke z tym związanych)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36dd57beb7b1.jpg
Ha! Badania niby nie wskazują korelacji, ale doświadczenie lekarzy i położnych mówi samo za siebie
Przypominam też o niespodziankowej MadziakkButterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
mayka wrote:Hej haj heloł
A ja mam Tole chorą i biedna kaszle smarka...
Czyje się w miarę ok, bywało gorzej, chodz czasem jak mnie tam dźgnie w szyjke to aż podskocze z bólu.
Poza tym biodra mnie bolą i spojenie jak mam się przekręcić z boku na bok w nocy to aż na płacz mi się zbiera.
Na plusie jest 9.9 kg hah
bronie się przed ta dyszką.
Torbę już spakowałam do końca bo nawet ładowarkę do kom już wrzuciłam i klapki.
Cos cisza u nas która rodzi następna?
Mayka, ja w sumie też mam 9,9, ale już się podałam i piszę 10Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
I u mnie się póki co na poród nie zanosi, 4.03 wizyta także ten
Witam nowe koleżanki
Jeśli chodzi o fb, to mi to w sumie obojętnie... Mogę być tam, mogę tu - ale większość raczej woli forum, więc się dostosuję
Byliśmy dziś obejrzeć foteliki i kupujemy jednak Cybex Aton 5 z bazą. Maxi Cosi Cabriofix nie przekonał mnie do siebie w ogóle. Jeszcze zostaje wózek wybrać
Uciekam spać. Dobranoc, spokojnej nocy
Aha, pamiętajcie, że od jutra ubrania ciążowe i do kp w Lidlu ja lecę z rana na łowyiNso87, Butterfly 83, patuniek86, Katia89 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Hej dziewczyny,
Wylecialo mi z glowy, ktora z Was miala/ma cholestaze?
Strasznie mnie swedza dlonie, nadgarstki i rece po lokcie, zwlaszcza wieczorami od 3 dni. Stopy minimalnie. Zastanawiam sie czy powinnam sie do lekarza zglosic, zeby to sprawdzili?
Co do wagi ja 11kg juz na plusie.
-
Kleopatra wrote:Ulv ja miałam używana medele i dokupiłam membrane i ten lejek co ma kontakt z mlekiem.
U mnie od jutra równo tydzień do spotkania z mała -
Ufff nadrobiłam, ciężko było
Elcia ciężki orzech do zgryzienia. Sama wiesz najlepiej jaką osobą jest Twoja mama i czy można z nią pójść na taki układ. Już masz wątpliwości, co nie wróży zbyt dobrze. Ja się trochę nie odzywałam bo właśnie załatwiamy mieszkanie. Podpisaliśmy już umowę przedwstępną i złożyliśmy wnioski kredytowe (trudno, przynajmniej będziemy spłacać nasze a nie płacić za wynajem). Strasznie dużo nerwów mnie to kosztuje. Jesteśmy też w trakcie przeprowadzki. Wszystko się nawarstwiło.
Anet gratulacje! Faktycznie Twój poród był ciężki ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło
Makowe wszystko będzie dobrze, nie ma innej opcji.
Madziakk gratulacje! Ale duży chłopak!
Ja dzisiaj też miałam wizytę (poczułam się zapomniana inso oczywiście żartuję ). Spędziłam w przychodni 2,5h!!! Najpierw ponad godzinne opóźnienie a później okazało się, że dr nie dała mi ostatnio skierowania na ktg, które powinnam mieć już zrobione więc po wizycie musiałam czekać pół godziny aż się skończy ktg u jednej pacjentki i potem dopiero ja. Myślałam, że mnie szlag trafi bo wszystko mogłam załatwić przez tą godzinę w poczekalni ;/ Ktg wyszło ok, wszystkie wyniki też mam dobre, gbs ujemny. Szyjki nie sprawdzała... a kolejna wizyta nałoży się już pewnie z terminem porodu jeśli dotrwam.Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
A ja dIsiaj pół dnia przespałam wogole nie mogłam sobie ze sobą poradzić, a wieczorkiem byliśmy na „planecie singli 3” uśmiałam sie niesamowicie uwielbiam wszystkie 3 części, Maluka tylko trochę niespokojna była bo dość głośno chwilami było . Tak to wszystko super i wyjście do ludzi i wogole tylko nogi mi tak spuchły aż bolały, niemąż to aż pod rękę mnie po schodach prowadził jak zobaczył moje pękające w szwach bamboszki . Hihihiii
W dzien sie wysłałam, wieczorem o dziwo usnęłam odrazu za to teraz ani myśle spac a Malutka fika aż miło
Ja mam wizytę 25 w poniedziałek o 16:40Sisi82
https://www.suwaczki.com/tickers/w4sq9n73alrntj2g.png -
Dzień dobry Paniom
Sana dobrze, że piszesz o Lidlu bo weszłam na forum z zamiarem dopytania czy to dziś czy kiedy, bo chce kupić te tuniki i swetry z możliwością karmienia. Także dziękować ;-*
Zosia wczoraj miała lazy Day. Dzisiejszy poranek też jakiś taki...Jak ja pozaczepiam to "odpowie" Ale tak sama z siebie, jak zawsze ,to niekoniecznie. Aż mnie to martwi z lekka. O wkrecam sobie od razu jakieś pierdolety.
Powodzenia dziś dziewczyny na wizytachSana, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Witam!
Enka musisz mi wybaczyc z ta wizyta albo nie zauwazylam,albo nie napisalas wczesniej
Kurde ja tak sie zastanawialam z tym Lidlem ale juz sama nie wiem.. chyba sobie daruje.
Dziewczyny odezwijcie sie ze szpitala??
Powodzenia dzis na wizytach
Ja czekam na Pit Malza. Chce raz,dwa to rozliczyc przed porodem,ale oczywiscie Jego pracodawca to da pewnie ostatniego dnia lutego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 06:59